Surprizele copiilor?

Surprizele copiilor? | Autor: cmirela35

Link direct la acest mesaj

Va pup pe toate:)
Cele care ma cunoasteti,stiti probabil ca sunt mamica singura de mai mult de un an.Asta e mai putin important acum,cand vreau sa spun lumii intregi ce a facut baietelul meu(3 ani si 6 luni).Mare curatenie in casa,eu ocupata,pitica ma ajuta la curatenie(vorba vine),piticul singurel...Ei,si pana sa am eu timp de el....,adica cand mi s-a parut ca e prea liniste,ll-am cautat...El,cu o laveta,pe care si-a udat-o singur,stergea de zor pantofii de pe hol...Si culmea e ca a facut-o super okSi copiii vostri va surprind???
Niciodata nu i-am cerut sa faca asa ceva,si la 3 ani,m-a surprins gestul lui...Ba chiar mi-a spus..."mami,fac si eu treba",cred ca mai avem de lucru cu cuvintele
Aseara,ca tot sunt la capitolul surprize de-ale copiilor,m-am intors tarziu acasa,dimineata firma,dupa amiaza la spital,pustoaica(5ani si 7 luni),dormea singurica in dormitor,cu televizorul stins,fara lampa de veghe....Asta in ciuda faptului ca,si daca sunt eu acasa,nu dormim fara lampa de veghe...Stiti ce mi-a spus dimineata?"Mami,e scump curentul,am stins tot si am adormit"...
Nu sunt singuri in casa,sunt cu mama,baiatul era in camera lui buni,iar ea a avut curajul sa doarma singurica pe intuneric...