Credeam ca Obama...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

...soldatii sunt si ei in aceleasi oala cu cei care traiesc acolo.

Soldatii aleg sa se inroleze, accepta sa se duca in Afganistan, primesc scoala gratis, bani si onoruri ca omoara neam de afgan dupa care se retrag la pensie de la guvern.
Tot ce au in comun cu afganii mi se pare ca e numai rasa.

Soldatii accepta sa se inroleze,acum foarte putini se mai inroleaza, cumnatul nu reuseste sa inroleze 2 oameni pe luna, rata sinuciderilor in randul recrutorilor in unitatea luni e mare datorita presiunii de a inrola, au fost dati si la stiri. Se inroleaza pt ca nu pot face nimic altceva, vina lor evident dar totusi apreciez faptul ca se duc, unii la moarte sigura, sa asigure traiul familiei. Majoritatea nu vor sa mearga acolo dar sunt obligati de contract.Spun majoritatea pt ca sunt unii care da, ar merge pe gratis acolo numai ca sa omoare...mi se pare grotesc dar si din astia exista.

Scoala nu e neaparat gratis, depinde unde mergi.Sotul meu primeste $4500 tuition assistance pe semestru si trebuie sa ii ajunga banii pt 3 cursuri, acum 4, plus carti care la computer sciences sunt foarte scumpe si la second hand.La univ la care merge e bine ca e ieftin pt ca lucreaza cu armata dar daca ar fi mai scump am plati din buzunar.
Bani, se castiga putin, dar sunt beneficii bune cum ar fi asigurare de sanatate ce acopera tot ceea ce e bine ca ii ajuta cand vin de acolo fara maini/picioare.Daca nasterea mea a costat 20K iti dai seama cat costa o operatie complicata de repozitionare a membrelor? Daca le mai au, evident. Apoi sunt lasati in paragina.
Onorurile sunt pt salvarea camarazilor, nu am auzit inca de medalie ca a ucis civili, eventual femei si copii.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput