scrie gandul tau ascuns din clipa asta(4)
Raspunsuri - Pagina 20
narcisam102 spune:
IMi doresc sa pot sa dorm....o saptamna...un an...sa fie si copilul meu cuminte, sa stea locului o secunda sa pot sa-mi fac treaba...sa pot sa dorm cu sotul meu iar... ufffff...vreau macar o parte din viata mea dinainte sa nasc inapoi!!!!!
liliana2010 spune:
As vrea sa am mai multi prieteni....Noroc cu forumul despre copii altfel as fi tare singura
livia1980 spune:
Astept sa se trezeasca puisorul sa-i dau sa pape...mi-e dor de el....doarme de o ora jumatate....
miriama spune:
sa mai stam pe unde suntem ca tare nu vreau in Romania.....
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
danaiulia spune:
super treaba emilia.m vorbesti "de funie in casa spanzuratului" eu am reusit performanta de a ma ingrasa 30 km in ultima sarcina. BB face 3luni pe 11 dar eu parca as mai avea unul
dllc_mell spune:
tocmai am aflat ca un fost coleg de clasa al fratelui meu s-a spanzurat(avea 20 de ani)din cauza unei fete are nu ii dadea atentie!Nu doresc nici celui mai mare dusman sa-si ingroape copilul!Tatal lui e mare mafiot("exporta" fete in afara-traficant de carne vie),e divortat si niciodata nu i-a pasat de copil ,pe scurt baiatul nu a avut parte nici de mama,nici de tata!Din pacate inca o data copilul plateste greseli ale parintilor,bine ca nimic nu ii scuza gestul dar totusi putina compasiune si dragoste pentru copilul tau...?
Nu concep ca un parinte sa nu isi iubeasca copilul...astazi a fost inmormantarea si tatal lui nu era afectat!Sa iti duci copilul pe ultimul drum si sa nu iti pese???Nu voi putea intelege niciodata ce fel de suflet au tipul asta de oameni,dupa mine ei sunt o cauza pierduta!Parerea mea,nu ramanem datori vietii,Dumnezeu nu ne da o cruce mai grea decat putem noi duce
IRA_LIZA spune:
Maine mergem la Roata Mare din nou, joi ma apuc de pus muraturi, sambata ne punem pe confectionat mega-aplica (asta daca gasim si stofa potrivita, doamne-ajuta!). Zile pline! Ce-mi place!
rebeca2009 spune:
tare as vrea sa dau burtica asta jos.ma chinui de un an si parca inzadar.am devenit o obsedata
antguess spune:
Ma gandesc cu disperare la viitorul meu si al copiilor mei...sper sa fie totul bine, sper sa nu plateasca ei pt greselile mele....off....
Mamica mandra a lui Dani si 10 +
>>>CONTINUARE