Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
Voi puteti asa ceva 

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
yupppppppppiiiiiiiiiiii vino Simonel la mine maine 

si ardeleanca s-a apucat serios de bucatareala wow ce link si-a tras 

la cat mai multe retete si io cu cine gat capitolul asta 

Ich bin so aleine 

.
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Staaaaai. Acum terminai gatitul, blogul si scos Misterul.
S-o lasi pe Simona sa vina duminica la intalnire. `nteles sefa? ![]()
Ma uit la portocale. Warte 2 sec
Miki
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 mr.abdomen sau herrn speck ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Beeeeeeey, esti normala? vrei sa am probleme cu hertzuŽ?

( mai ai speckosi de astia?
Miki
trischa spune:
Prezent
,am facut-o lata zi.am luat copilu de la gradi si in loc sa-i dau potol si sa-l arunc in pat am plecat in oras.soareeee,soare,frumos si lume ca la balamuc.asa ca i-am luat copilului un covrig si o banana-in loc de masa de pranz-si am stat la barfa cu o tipa nou cunoscuta
.si ca o mama ideala ce sunt azi mananca familionul pizza congelata pe care o coace sasu.io beau o bere
.mamaaaa...ce zi de om puturos,nimic nu am facut azi.dar nici rau nu-mi pare![]()
O seara frumoasa

mikiriki spune:
| citat din mesajul lui claudia74 Voi puteti asa ceva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |

asta-s eu cu pantofii lui Miri

Miki
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui trischa Prezent ![]() ,am facut-o lata zi.am luat copilu de la gradi si in loc sa-i dau potol si sa-l arunc in pat am plecat in oras.soareeee,soare,frumos si lume ca la balamuc.asa ca i-am luat copilului un covrig si o banana-in loc de masa de pranz-si am stat la barfa cu o tipa nou cunoscuta .mamaaaa...ce zi de om puturos,nimic nu am facut azi.dar nici rau nu-mi pareO seara frumoasa ![]() ![]() |
Bravo te votam MAMICA ANULUI

BERE SI PIZZA CONGELATA,cea mai cool 

Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
SUBIECT INCHIS VA ASTEPT AICI
Timisoara Impreuna