Aspirante optimiste >20 ani(396)
Raspunsuri - Pagina 5
grizuta17 spune:
Buna dimi 
Ramonika si eu cred ca celelalte fete ca ai un samburel mik in burtica.
si ca nu ai motive sa te mai stresezi.CM nu ti-a venit asa ca e clar!!!!
Mie cand mi-am facut testul nu mi-a iesit a doua liniuta nici macar pala, mi-a iesit doar linia de control.Asa ca daca ai 2 liniute nu cred ca mai are cum sa nu fie bebe.
Eu sunt in ziua 26, nu mi-a venit CM desi de ieri ar fi fost 25 de zile.
Sambata am fost la doctor sa imi fac niste analize ptr chlamidia si micoplasma/ureaplasma si dupa ce mi-a recoltat din col, seara am avut pe chilotel cateva pete maronii portocalii .Dar atat!Ieri m-am tot verificat si nu am mai gasit nimic!
Eu cred ca a fost de la analize, ca m-a "zgandarit" putin pe col.Voi ce credeti?
Oricum va voi tine la curent cu noutati!
Ramonika spune:
grizuta - si eu cred ca e de la col, asa mi s-a intamplat si mie cand mi-a luat analiza.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
oanarus spune:
[quote]citat din mesajul lui Ramonika
oana - ce e ala closty?
clostilbegyte( l-am prescurtat eu la closty
)- stimulator pt. ovulatie
bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
dannyM spune:
Buna fetele!!
la toate!
Grizu petele care au aparut sunt de la recoltarea analizelor,asa am patit si eu,nu cred ca trebuie sa-ti faci griji,multa bafta sa iasa analizele bune si sa ne dai vesti bune.
Closty e prescurtarea de la clostilbegyst,asa am mai vazut ca au scris fetele pe forum.
cristinaemma spune:
Saluti fetelor va sal pe toate 
Sunt putin suparata adica mai tare deprimata !! Am facut ljna asta tratament cu puregon si pregnil ..........si cred ca nimik 

ieri si astazi mi_am facut test si negativ dr a spus un test peste 14 zile eu l_am facut dupa 11 zile oare mai sunt sanse??? Dumnezeule ma simt asa de trista parca s_au terminat toate sperantele mele . Miercuri ma duc la control sa vedem si cum stam cu ovarele dupa tratament sapt trecuta ov drept era de 8 cm si mi_a recomandat sa consum multe lichide
voi ce parere aveti ?? Doamne cum mai treceti peste dezamagiri ca eu de 3 ani tot fac si pe dracu in parte si nimik
dannyM spune:
Raluci,iti doresc sarcina usoara si sanatate multa si sa te bucuri de ingerasul tau
Sa mai vii pe la noi si sa ,,tarai piciorusul''sa ne iei si pe noi la odisee![]()
Miha sa te duci ,,calare''pe capul medicului sa-ti faca monitorizare dupa prima luna de tratament,i-am transmis asta si Oanei.Din cate stiu eu de la alte fete monitorizarea trebuie facuta in fiecare luna ca sa se poata vedea activitatea ovarelor si in cazul in care nu s-au obtinut minimul de stimul se mareste doza la tratament etc.Nasa mea se ducea in fiecare luna dupa ce lua tratamentul cu Closty la monitorizare.Hai curaj!da buzna la cabinet si spune-i doctorului ca vrei sa stii daca s-au trezit ovarele.
Rallu spune:
Danny, nu numai pentru a vedea DACA a raspuns la stimulare trebuie MUSAI monitorizare ci si pentru a se vedea CUM a respuns.
Din pacate exista si o varianta mai "neagra" decat cea de a nu raspunde...aceea de a raspunde "prea bine" adica de a face hiper-stimulare.
In cazul in care se vede ecografic ca e pericol de hiper-stimulare se opreste de urgenta tratamentul pentru ca la o hiper-stimulare grava poate fi pusa in pericol viata femeii.
Niciodata nu se dau medicamentele astea de stimulare orbeste pentru ca, daca n-au facut bine, exista doar dezamagirea dar daca au facut rau, se poate sa fie prea tarziu sa repari ceva (asta daca afli cu intarziere datorita lipsei monitorizarii).
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 26+

Asa arat eu acum
oanarus spune:
fara monitorizare, stie cineva daca ar fi ceva semne ca ar fi hiperstimulare?
la mine a fost ieri ultima zi in care am luat tratamentul, si doar maine am programare la medic,....nu stiu la ce sa ma astept.
bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
dannyM spune:
Rallu,ai perfecta dreptate,exista si reversul tratamentului.Eu am vrut sa subliniez partea pozitiva ca sa zic asa...tocmai de aceea am insistat sa mearga fetele la monitorizare.
Sa ne ajute Donu'si sa fie bine!
dannyM spune:
Oana nu trebuie sa te sperii,nu e tarziu nici maine daca mergi.
O prietena de-a mea care a facut hiperstimulare a avut temperatura,sani mariti si durerosi,sfrcurile erau asa de iritate ca nici nu le putea atinge,dureri de ovare,greturi si multi nervi.Acum nu stiu daca sunt stari generale ca raspuns la tratament in caz de hiperstimulare.Nu a patit nimic grav,dupa 5 zile a inceput sa-si revina treptat si acum e ok.
si curaj!