Aspirante optimiste >20 ani(396)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata fetelor, am facut acuma dimineata un surecheck, a doua liniuta tot palida, nu stiu ce sa cred...nu mai anuntam azi familionul pana nu vad liniuta mov mov...
sunt in Z29, mi se pare ciudat ca in Z27 aveam test pozitiv...
oricum sanii ma dor, burtica ma doare de vineri, obosesc de zici ca trag la jug, ziua mor de somn, noaptea nu pot dormi...
in 10 ma programez la doctor (oare se vede atunci ceva?)...si abia apoi dau vestea in tara...
la toate

p.s. multumesc ca m-ati trecut la gravidute, sa fie asa, va rog sa ma treceti si la zile de nastere 14.06.1986

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

a driana, palida, palida, dar liniuta este acolo!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

in primul rand vreau sa o felicit pe A_drian tare scurta sedere ai la Aspirante !!!!Felicitari tuturor celor cu II

Cum v-am mai spus deocamdata citesc , cand doresc sa devin "aspiranta" va anunt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

A_driana - nici eu nu pot sa ma bucur 100%, dar tot ma bucur. cred ca sunt sanse mari sa fim daca a aparut a doua liniuta, chiar si palida.
eu cred ca maine dimineata mai fac un test, cu pishu de dimineata. iar daca apare tot asa, palida, spre sfarsitul saptamanii viitoare imi fac un test de sange.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Ramonika, recunoscusem eu scorpioanca din tine

Adriana, daca liniuta e acolo e bebe, nu-ti mai fa probleme, e inca devreme si concentratia HCG e mai mica, (fetele cu mai multa experienta sa ma corecteze daca gresesc)
la toate!
Fetele, eu sunt ingrijorata la mine azi e ultima zi de closty, dar medicul nu m-a chemat la monitorizare, oare ce sa fac, sa-mi fac eu programare si sa merg sa vad ce se intampla?!Stie cineva daca e vreo problema daca am luat si BU in acelasi timp cu closty?

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Adriana,daca liniutza este acolo inseamna ca e si bebe.
La toate testele pe care le-am facut(diferite)mi-a aparut o singura liniutza si s-a dovedit ca nu sunt gravidutza in conditiile in care mi-a intarziat cm 13 zile(si nu am avut niciodata intarzieri).
Si Romanika are aceeasi bucurie ca si tine,eu nu va vad decat gravidutze[
pup]Haideti cat mai repede la testele de sange sa impartasiti bucuria si cu familiile si sa da-ti cat mai repede de bautvoi nu alcool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Oana,cel mai bine e sa te programezi la un consult sa vezi exact cum stai,unii medici sunt cam aiuriti si cu problemele care sunt in ministerul sanatatii nu le mai arde de munca si sincer nu le pasa de altii,asa ca nu pierde timpul si monitorizeaza-te daca ai luat tratament.E pacat sa pierzi trenul....Curios e faptul ca la un astfel de tratament trebuia sa te cheme la monitorizare,nasa mea se ducea f des pe perioada tratamentului cu clostilbegyt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ramonika,de ce la sfarsitul saptamanii viitoare?Daca a iesit liniuta la test,betahcg-ul e deja marisor,asa ca poti sa faci chiar maine,si din suflet ma bucur ca ai reusit fiindca stiu ca erau problemute,

Si da v-am trecut la gravidute ,pentru ca sunteti fara indoiala,la ce liniute aveti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Felicitari fetlor.......viitoarelor mamici din tot sufletul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatoae si sa aveti bebei frumosi si sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

'neata fetelor, am facut acuma dimineata un surecheck, a doua liniuta tot palida, nu stiu ce sa cred...nu mai anuntam azi familionul pana nu vad liniuta mov mov...

..si la mine a fost liniuta palida..chiar azi m-am uitat din nou pe testul facut si am observat ca a II a liniuta e mai palida decit prima..deci nici nu stiu daca a II a liniuta se face MOV MOV vreodata.. ..si eu am facut testul in ziua in care trebuiau sa vina rusii..nu mai devreme

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput