Bucurii de sept-oct 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 16
Adriana mica spune:
Am primit si eu mesajul de la Roxana. Of, ma rog sa fie totul bine cu Victoras, sa le dea Dumnezeu putere sa treaca si peste acest hop.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
princess spune:
Roxana, suntem alaturi de tine si de Victoras! Fii tare si puternica pt puiul tau! Dumnezeu sa va ajute si sa aiba grija de sufletelul mic! Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin atatea necazuri si ma doare sufletul pt copilasii tai scumpi care sufera atat de mult! Doamne, ajuta-l pe Victoras!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
eleņia spune:
roxana imi pare rau de ce s-a intamplat sa dea DD sa fie totul bine,iar tie sa it dea DD putere sa treci peste toate suferintele si fii puternica
DOAMNE AJUTA PE TOXANA SI PUIUTII EI
Monique_new spune:
Mi-a inghetat inima
.....cum adica " a cazut din picioare" s-a impiedicat sau i s-a facut rau??? O sa incerc sa o sun si eu mai tarziu. Offf sper sa nu fie asa grav.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
Doamne, am ramas fara cuvinte! Nu-mi vine sa cred cate suparari se abat asupra lor
Multa sanatate pui mic, iar tie Roxana multa multa putere.
fetelor cand o sa mai stiti ceva sa ne anuntati si pe noi.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Nu-mi vine sa cred, ma simt frustrata, ce poate pati intr-una Roxana cu copilasii ei
Si tocmai acum, cand se apropie plecarea in Germania...
Sper sa le ajute DD, imi doresc sincer sa iasa soarele pe strada lor. Multa sanatate!
Buna dimi. Mi se duse tot cheful...
ramomar spune:
La Multi Ani TASIA! sa ai o viata implinita si plina de bucurii! 

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Fetelor am vorbit acum cu Roxana se transferasera la Budimex, nu am inteles dimineata cand am vorbit cu sotul ei la ce spital erau inainte. Din ce am inteles a cazut pur si simplu se tinea de ceva si a cazut, s-a umflat locul si la spital i-au dat ceva medicamentatie sa nu faca sau sa se retraga sangerarea...ceva de genul asta nu ma prea pricep. Banuiesc sa nu se faca vre-un cheag de sange. Cam atat.... nu mi s-a parut prea panicata si asta ma face sa sper ca nu e grav. Doamne Ajuta
sa fie bine.
1 Anisor
2 Anisori

Monique_new spune:
TASIA La multi ani!!!! sa ai parte de multa sanatate si impliniri.
1 Anisor
2 Anisori