Bucurii de sept-oct 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
GETY spune:
Buna ziua si de la mine!
Tanima_i2002, cred ca tu te intalnesti numai cu persoane "nepotrivite" care te compatimesc ca ai de crescut 2 copii. Eu, in schimb, ma intalnesc cu persoane care imi sugereaza sa-i fac o pereche Mariei, iar o ultima persoana mi-a zis ca Maria "cere" un fratior sau o surioara. Asa ca... Trage si tu concluzia. Din punctul meu de vedere, e mai bine cu (cel putin) 2 copii.
Si sotul meu este microbist si mie imi place fotbalul, nu prea cel care se joaca el si nu incerc sa-l conving sa nu se uite sau sa nu se duca la meci (cand se duce, ca se duce rar). Sunt alte defecte la un barbat, mai periculoase ca astea...
Sa se faca "nepotica" repede bine, va urez. A stat stramb in burtica, sau de unde problemuta cu ccc coloana?
Adriana_mica, multa sanatate lui Dudu! Si sa fie totul bine si joi si vineri.
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor!
Am lipsit zilele astea, ce sa fac, vremea e frumoasa si profitam; in plus am si mai multe treburi, pe care trebuie sa le fac.
Am citit asa, in diagonala, ce ati mai facut voi. Nu stiu cum voi intra zilele astea... Vedem...
Va doresc o saptamana frumoasa si va pup!
P.S. Am vazut Maria cu zambile
Foarte dragut sarafanul. O sa pun si eu, poze, cand o sa am ceva mai mult timp.
Sanatate multa Dudu, Miruna, Sebicu, Daria, Cosmi!
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
Am intrat un pic asa sa va mai zic 2 vorbe despre noi
Suntem relativ ok...am inceput gradi de3 sapt, deja se simte altfel la noi in casa, e mult mai disciplinat, se spala pe aini singur inaintea ficarei mese, mananca singurel, desi la unele feluri mai da si pe dansul
, se simte si la limbaj, a inceput sa i se mai despleticeasca limba...dar mai avem de lucrat
Lucruri rele despre gradi: a reinceput sa faca pe el, adik nu mai zice deloc nici la kk nici la pipi si a redevenit ff razgaiat - am senzatia ca fiind cel mai mic de acolo, doamnele il cam rasfata excesiv...aa, si a inceput sa pape ciocolata,desi le-am atras atentia ca eu nu ii dau asa ceva si deci nici ele la desert nici macar acea Magura sa nu i-o dea....vedem in continuare ce va mai fi
Diana - este bine, o grasana, avem 7,5 kg, 65 cm la nici 4 luni, alaptat exclusiv...as vrea sa o obisnuiesc cu bibele, dar refuza categoric...vad eu cum fac, as intentiona s aincep serviciuul in vreo 2 luni....am gasit o vecina studenta, 20 de ani, care s-a atasat ff mult de ea, si se intelege bine si cu grasanu ....sa vedem daca va fi in stare sa se descurce si cand voi incepe cu mancarica...Doamne ajuta!
Roxana - imi dau seama prin ce treci, nici eu nu ma impac deloc cu mama care nu ma ajuta pt ca nu vrea, gasind mereu scuze una si una...dar mergem inainte. Doamne ajuta sa fim tari!
Acum veau sa mai citesc din urma...
Va pup si cand mai prind putin timp liber, mai intru sa va mai zic despre noi!!!!
Roxana01 spune:
buna, fetelor!
intru din nou pe fuga, timpul este f pretios zilele astea. deci: am vb cu Andra (Microbu), care incearca sa ma ajute sa ajung totusi cu avionul la Munchen, fara a plati o avere (ma rog, o avere pe scala mea de valori). ii multumesc si pe aceasta cale si sper sa reusim.
azi, dupa ce ii trimisesem toate analizele si internarile Andrei pe mail, imi verific inca o data casuta mea si gasesc un mail de la medicul din germ care ma anunta ca din pacate s-au suprapus niste programari si anuleaza programarea mea de pe 15 la ora 14.00. mi-a stat inima in loc... pana am citi mai departe ca ma reprogrameaza in aceeasi zi, dar la 13.15. offf, rasuflu usurata, chiar ma blocasem... deh, exactitate nemteasca, sa imi spuna ca m-a reprogramat la 13.15 in loc de 14.00.
despre mama: a venit azi dimineata la mine. a inceput sa se joace cu copiii si a luat-o pe daria la ea la pranz. nu stiu ce sa mai fac. nu i-am zis nimic, ca nu vreau sa fiu rea. m-a jignit f tare si sunt f suparata pe ea, dar nu mai stiu ce sa fac. sincer, imi doresc sa angajez o bona part time, cateva ore pe zi ca sa am eu timp de curatenie si cumparaturi si mancare, dar mi-e ca o voi supara pe mama si va spune ca vreau sa fac asta ca s-o indepartez de nepoti. dar zau ca m-am saturat de jigniri si de reprosuri... si la cate am pe cap numai scandaluri cu ea nu-mi trebuie... ideea este ca nici in coada de peste nu vreau s-o las, ca nu a fost o cearta oarecare care trece de la sine.
azi daria a dat iar semne ca o deranjeaza piciorusul. a schiopatat de cateva ori si este foarte iritata, suparacioasa, morocanoasa. cred ca incepe iar s-o doara zona si iar incepe perioada in care nu-i va placea in parc si nimic n-o va multumi. sper sa rezolv totusi ceva in germania si cu scosul amigdalelor.
va las ca ma asteapta o gramada de treaba
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
anangel_lexi spune:
Roxana, inca o data multa, multa bafta sa rezolvati problema Dariei. Cat despre mama ta, tot e bine ca realizeaza ca ai nevoie de ajutorul dumneaei si vine sa te ajute chiar daca sunteti certate. Eu nu-s certata cu mama si tot nu vine. Chiar daca in unele zile cand vorbim la telefon, isi da singura seama in ce hal de stres sunt. E drept, nu am 2 copii, probabil ar mai trebui sa fac unul ca sa o conving!? Dar mai bine nu.
Cat despre firmele care inchiriaza masini ti-am spus, primul lucru este sa te interesezi daca inchiriaza la romani. Ar fi cumplit sa te afli in Muenchen cu Daria si sa nu poti ajunge mai departe pt ca nu ti se da o masina. Ca masina ti-as recomanda un Mercedes A Klasse, are scaun pt copii incorporat. Or mai fi si alte tipuri de masini cu scaun incorporat dar eu pe asta o stiu. Te rog, nu ignora ceea ce ti-am spus cu inchiriatul, sa nu ai surprize neplacute. Daca eram mai aproape de Munchen te ducea sotul meu, nu era o problema dar asa, ar dura f mult pana sa ajunga la Munchen sa va ia. Firme de inchirieri masini nu prea stiu, noi aici in zona avem una Kraemer parca, dar mie mi se par cam scumpi. O sa ma uit in Pagini Aurii pe net.
Mexxa, imi pare nespus de rau ca iar trebuie sa treaca Sebi printr-o operatie. Doamne, copilul asta nu mai scapa de medici si spitale?? Ma
din tot sufletul sa fie totul bine!
Eu sunt fff deprimata, din mai multe motive. Unul din ele ar fi ca ma ingrijoreaza Maria. Am deschis subiect la "Cabinetul Psi" si m-a ingrijorat rau de tot un raspuns de-acolo.
Nu stiu ce sa fac, nu am incredere in pediatrul ei nici cat negrun sub unghie, vreau sa-i gasesc altul dar si atunci, de unde stiu sigur ca e o persoana de incredere?? Sunt in pragul disperarii si ma simt vinovata la maxim daca intr-adevar copilul are ceva. Numai eu sunt de vina!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
pufymic spune:
Roxana, Mexxa
pt voi si bucuriile voastre!
Lexi vb pe mess
!
Multumesc tuturor fetelor de aprecierile la adresa piticilor mei!Sunt cea mai mandar si cea mai fericita mama din lume si ii ador!
Si cele dintre voi care inca va ganditi daca sa-l faceti sau nu pe al doilea eu va zic: nu ezitati!E perfect cu 2!
Am mai pus cateva poze de azi, din parc
, AICI
Emma INVINGE cancerul
eleņia spune:
buna dimineata dragele
am citit cam pe diagonala
AM AJUNS IN SFARSIT ACASA
AM PUS SI LA SEMNATURA SA VADA TOATA LUMEA
imi pare rau de bucuriile bolnavioare
ytzi felicitari pentru noul job
va pupez pe toate si va las cate o cafelutza la fiecare ca de bun venit

eleņia spune:
noi suntem matinali ca dudumici se trezeste devreme are treba
a fost cea mai frumoasa dimineata din ultimul an![]()
ne-am pupacit si ne-am iubit de dimineata sa avem o zi minunata
si m ai tarziu mergem la plimbare

dragele mele