Mincinoasa,sau fitzoasa
Raspunsuri - Pagina 2
rory76 spune:
Mai, voi ati vazut ca femeia asta nu stie sa zambeasca? parca ar vrea saraka, da' ii iese o grimasa asa...Despre par, ca sa mai zicem! Zici ca a coafat-o Getuta de la salonu' din coltu' blocului!!
Io cred ca cel mai bine ii sta cu okelari negri mari la oki, care sa ii acopere si buzele si cu o gluga pe cap!! Atunci ar arata super!
"sky is the limit!"
Mindy spune:
Rory, ce zici tu e un fel de: fatza si corpu' o strica ca in rest e super
La Extreme Makeover cu ea :-)
karfe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mathilda mie mi se pare ca are un chip de nefericita continua si parul e mereu nespalat. nici macar la 1 cununie nu s-a spalat pe cap. asta nu inseamna rebelism asta inseamna mai putina igiena. |
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Mindy Rory, ce zici tu e un fel de: fatza si corpu' o strica ca in rest e super La Extreme Makeover cu ea :-) |
Subscriu.
mariaa22 spune:
citat din mesajul lui danat By the way, chiar ti se pare dragutza? Zi-mi si mie...ca nu pot sa pricep Stiu ca gusturile nu se discuta, dar niste standarde generale se cam regasesc in definirea frumusetii la toti. Mie frumoasa mi se pare de ex mai sus pomenita Cindy, sau Linda Evangelista, sau Giselle B, sau Monica Bellucci ... Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003) "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Hobby |
Si mie mi se pare draguta.....acum serios,cate dintre noi arata ca Linda Evangelista sau Giselle.
danat spune:
Desigur, standardele de frumusete/ dragutenie sunt altele pt fiecare dintre noi. Si gasesc lucrul acesta foarte constructiv! Ce ne-am face sa ne placa tuturor aceleasi persoane?
Acolo mai sus mi-am spus punctul de vedere si am intrebat-o pe Mindy daca i se pare chiar draguta pt a-mi explica, sa inteleg si eu ce vede lumea dragut la MM.
Pt mine o femeie draguta/ frumoasa trebuie sa aiba in primul rand distinctie/ clasa, ceea ce acestei dudui ii lipseste cu desavarsire! Apoi, o femeie frumoasa pt mine, trebuie sa aiba o "dulceata" cumva in chip, in privire, in atitudine, si din nou acest personaj nu are...apoi chestiile tipice legate de frumusete (chip, trup, etc).
Si mariaa22 noi suntem excluse din discutie, caci nu suntem "vedete" si chiar nu gasesc logica in comparatia noastra cu acele nume celebre mentionate de mine... Acelea erau numai o enumerare, un exemplu a ceea ce inseamna PT MINE frumusetea la o femeie.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
rory76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariaa22
Si mie mi se pare draguta.....acum serios,cate dintre noi arata ca Linda Evangelista sau Giselle. |
"sky is the limit!"
maria_ene spune:
Din punct de vedere fizic eu o admir pe Marinescu, nu e o frumusete dar e frumoasa prin cum se pune in valoare.."parul necoafat" e genul ei si asta o prinde, nu stiu cat de bine ar arata cu sarmale sau ceva tzeapan. Corpul e f ok, adica eu mi-as dori sa fiu slaba ca ea...iar la stil vestimentar, recunosc ca nu de putine ori am incercat sa fur pe ici pe colo cate ceva..
Dar din imaginea de femeie disperata dupa banii barbatului nici mie nu-mi place
lara_c spune:
Vedetele di Romania nu sunt vedete pana nu ne vorbesc ele de ce chiloti cu 5000 EUR si-au mai cumparat, ce inel cu diamant au mai primit de la un iubit de ocazie ( si bineinteles ca ele fatuci crescute cu cartofi in cartier fac cu ochii inchisi diferenta intre unul adevarat si unul din sticla...).
OK....imi spun, ce daca altii mor de foame, sau muncesc o viata sa isi cumpere o casa de valoarea unei rochii....Dar....nu mai suport...de cateva zile cel putin in Libertatea( citesc, printre altele, pt ca pe net nu sunt f multe ziare romanesti)se minte si se exagereaza cu o nerusinare crasa.Nu stiu daca ati citit articolul cu preturile pe care vedetele le platesc pt. copiii lor.Haine absolut banale sunt considerate de lux( de ex GAP), iar 'vedetele' se jura ca au dat sute de EUR.
Ieri si astazi doua articole despre nevasta lui Tiriac.Buuun.In total in aceste 2 articole s-a mentionat de 5 ori caruciorul MacLaren - de fite!!!!! in care doamna Tiriac isi plimba copilul.
Care fite mai nene, astia chiar nu cerceteaza un pic pana sa scrie.Este un carucior ieftin- parerea mea.Si relativ slab calitativ.Chiar ma mir ca il impinge pe nisip, la plaja.In fine, nu asta e ideea...dar mai lipsea sa ne spuna ca a costat mii de Eur.
Eu aveam colege din astea la liceu...Isi luau o fusta cu 3 lei si spuneau ca au dat 30.E patetic.