Cine si-a scos amigdalele in copilarie? Bronsita ?

Cine si-a scos amigdalele in copilarie? Bronsita ? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Am fost operata de amigdale/polipi la 10 ani. De atunci , de fiecare data cand racesc, ma ia de la gat si tusesc pana simt gust de sange si ma dor coastele de nu mai pot. Incepe ciudat si ma deranjeaza mai ales la culcare, inghit saliva in continuu (nu stiu de ce, pare ca glandele salivare o iau razna atunci). Am observat ca mi-e mai bine daca dorm pe o perna ridicata, chiar doua suprapuse. Tusea e mereu uscata si trece greu.

Va confruntati cu asa ceva? I-ati dat de cap cu leacuri naturale?
Ma intereseaza, asa ca va astept cu comentarii.

P.S. In ziua de azi vad ca nu se mai recomanda tonsilectomia...

Take joy! (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

E m-am operat la 6 ani, dar raceam destul de des, in special faringite si laringite. In ultimii 2 ani n-am mai racit.
ML, se pare ca tu ai o raceala mai veche cronicizata. Eu zic sa nu stai, vezi ce e ca nu e de joaca cu plamanii. Bronsite am mai facut, dar nu des. Stiu doar ca cei ce nu au amigdale racesc mai usor la caile respiratorii si se confirma si la mine. Sunt ceva mai sensibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si eu m-am operat de amigdale in copilarie, dar nu am probleme de genul asta. am facut pneumonie in primul an dupa operatie, dar de atunci nu mai am niciun fel de probleme. cred ca ceea ce ti se intampla tie are alta cauza si nu lipsa amigdalelor. sanatate!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Va multumesc!!!
Dupa ce mi-ai scris, April, am cautat si alte cauze si se pare ca este reflux gastro-esofagian.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput