Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)
Raspunsuri - Pagina 8
mada23 spune:
Ma alatur si eu la rugaciune 

Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de cei ce au nevoie Ana-Maria si Alin, mii de
Maicuta Sfanta sa va vegheze.
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
nanei spune:
Buna dimineata fetele dar ce repede scrieti! Vroiam sa va urez un inceput de saptaman minunat.Ana-Maria sa iti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si sa iti ravii cat mai repede.Puiutul tau are nevoie de tine.Maicuat Domnului sa ne aiba pe toate in paza si viitorelor mamici sarcini usoare si BB-i frumosi si sanatosi.
anadomnica spune:
Fetelor, cu adevarat un grup minunat ne-am adunat aici.
Sa va auda Bunul Dumnezeu rugaciunile voastre spuse din toata inima pt. Ana Maria si Alin. Mie mi s-a facut parul de gaina cand v-am citit cat de frumos spuneti fiecare o rugaciune si un gand bun pentru acestia. M-am emotionat toata si m-am bucurat pt. voi.
Doamne ajuta!
9+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Theiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus buna dimineata fetelor, ma altur si eu in rugaciune pentru Ana-Maria si Alin! Sper ca Doamne Doamne sa le ofere ajutorul si binecuvantarea, sa se faca bine! Sper sa nu dati cu pietre in mine...dupa ce a murit Darius, am mers la manastierea Marcus, acolo am dat pana acum de pomana, am cunoscu fetitele, sunt foarte bine ingrijite, sunt foarte cuminti, participa la slujbe, canta, spun crezul, tatal nostru...multe.. Ce NU mi-a placut DELOC...este faptul ca CER BANI! Nu fetitele, sa nu fiu inteleasa gresit...maicutele! Ultima data, adica in februarie, am fost sa duc de pomana, i-am facut lui Darius de 6 luni, eu mereu las acolo si banuti pt fetite...cat am.. De data aceasta am stat foarte prost cu banii...si pt acatiste mai aveam doar 30 ron...mi-au spus ca mai trebuie...am spus ca nu am....si s-a uitat la geanta...m-am uitat la geanta...si am spus ca nu mai am...mi-a fost rusine, dar daca nu mai aveam bani??? ...eu am plecat de acolo cu un gust amar...pt ca am last doar 30 ron...mi-a zis..."lasati, citim mai putin de data asta" ![]() ![]() ...va rog sa ma iertati, poate ar trebui sa fiu mai buna...sa trec peste, de fapt am trecut peste....numai ca am ramas cu un gust foarte amar...nu mai inteleg ce inseamna pomana pt unii.... Nu stiu, poate a fost maicuta intr-o pasa foaret proasta...sper sa fi fost asa... Va rog sa nu va suparati pt ec am scris! Nu fabulez! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |
Camy, stai linistita...indignarea ta este fireasca. In Acatistul Sfintului Nectarie spune cam asa: Pentru pacatele unor nevrednici slujitori ai altarului, unii oameni se indeparteaza de credinta.../Pune-le inainte chipul vietuirii tale jertfelnice..."
Este tot o unealta a diavolului...sau poti gindi asa: calugaritele sunt si ele tot oameni....cu bine si rele.Doar ca aici, este vorba despre o "politica" a respectivei minastiri.Am intilnit si eu biserici la care exista tarif strict la acatise in functie de numarul de zile cit vrei sa ti-l citeasca si biserici unde mi s-a spus sa dau cit vreau...
Stai linistita...Dumnezeu este mai presus de orice.El iti vede necazul si te va ajuta, dupa mare mila Sa.
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
ellenii spune:
Intru sa va salut si sa va urez o saptamana cu multa liniste sufleteasca!

Another day goes by 
unombun spune:
il puteti gasi pe parintele Pantelimon,daca doriti,la Sf.Manastire Turnu,la 6 km de cartierul vest din Ploiesti,o manastire de calugari,reinfiintata dupa revolutie.
sandaa spune:
Ana MAria si Alin ne rugam pentru ei. Asteptam vesti bune.
Va doresc tuturor o saptamana cu mult spor, multa rugaciune, liniste sufleteasca si post usor in continuare.
Doamne ajuta!
laurraa spune:
Va multumesc din suflet si Dumnezeu sa va aduca numai bucurii!
Daca ieri incepuse sa ii functioneze functiile creierului, astazi a trecut de la coma de gr 4 la coma de gr2. Tare sunt mari minunile lui Dumnezeu. Doctorii (cei mai buni din zona ) au spus:"noi am facut tot ce este omeneste posibil.Numai un miracol il poate salva" si uitati-va cum Dumnezeu lucreaza.Mama lui este foarte puternica, mi-a zis ca ea are incredere in Cel de Sus, nici nu ma indoiesc de asta, va simt si pe voi alaturi si acum indraznesc sa sper.
Dumnezeu sa va dea sanatate! Este UN MIRACOL!Un om care toata lumea il vedea o leguma si caruia nu i se dadeau sanse de supravetuire sau sanse EXTREM de mici, tinut in viata de aparate si avand sanse doar de "donator de organe", acum ISI REVINE! ESTE INCREDIBIL!!!!!!!
Mama lui este extrem de credincioasa si nici o clipa nu s-a indoit ca Dzeu nu o va ajuta!
Inca o data va multumesc
Ana-MAria, Dumnezeu sa te apere cu Maicuta Domnului si sa auzim cum te faci bine.Domane ajuta
31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
mvb spune:
Laura multumim pentru vestile bune. Dumnezeu o sa il insanatoseasca si totul o sa fie bine.
Ma bucur mult ca lucrurile incep sa se indrepte si ca starea lui de sanatate se schimba de la o zi la alta in bine.
O sa ne rugam in continuare pt ALIN
si pentru ANA-MARIA
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie30.htm
Mare este puterea lui Dumnezeu si mult pot rugaciunile Maicii Domnului si ale Sfintilor....dupa ce ieri starea Anaei era cam tot la fel cu analizele proste, azi dimineata doctorita de la reanimare ne-a spus ca se vad primele semne spre recuperare, dar ca aceasta recuperare va fi lente si ca trebuie sa avem rabdare..... plamanii ei sunt inca afectati....asa ca va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru Ana si rugati-va in continuare pentru ea.... inca mai are nevoie de rugaciuni....
referitor la prietena soacrei mele, cea care are cancer si pe care va spuneam ca a ajutat-o Sf. Nectarie (de aproape trei saptamani nu putea sa urineze), se pare ca Sfantul nu a parasit-o pentru ca din ziua in care a fost unsa cu ulei (si am mai uns-o si dupa aceea) urineaza fara vreo interventie a medicilor....Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai!
Slava Tie, Doamne, slava Tie pentru multa si marea Ta dragoste si milostivire pe care o arati catre noi pacatosii!