Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)
Raspunsuri - Pagina 20
oanka80 spune:
am vorbit si eu cu maica stareta de la marcus si s-a bucurat f tare ca vor fi ajutate fetitele pana la sf. pasti cu daruri. mi-a spus ca au mare nevoie de bani si alimente pe langa celelalte lucruri pt fete:jucarii, hainute, rechizite. eu merg la ele vinerea viitoare si sa imi scrieti daca doriti sa imi dati ceva pt ele. ne intalnim la sf. nectarie in alexandru (pt cei din iasi valabil)
si sa imi dati si voi sfaturi ce altceva as mai putea cere de la oamenii darnici pt ele. imi aduc saptamana viitoare cativa liceeni alimente: cartofi, faina, ulei, oua si un elev mi-a promis ca imi aduce un miel
. acum sunt un pic ingrijorata sa se adune f mult sa nu imi incapa intr-o masina.
indraznesc sa va dau si eu un sfat pt perioada aceasta de pregatiri pt asteptarea sf. pasti. cu toate intoarcem casa cu fundul in sus pt curatenie generala si nu ramane nici un coltisor nemiscat de noi si asta ne incanta sa vedem schimbari in locuinta. sunt f multi batrani ce nu le deschide nimeni usa si sarmanii nu mai au puterea de a face curatenie generala. sa rupeti 1-2 zile din timpul vostru in a vizita un astfel de batran de langa voi si trageti cu curatenie ca la casa voastra si mare rasplata veti avea fetele. eu am o actiune de genul asta cu fete de la liceu si trimit cate 2 pe la batranii din parohie sa ii ajute la ce e mai greu in perioada asta. plang saracii ca nu le trece nimeni pragul. cu bani e greu la toata lumea ca sa oferim daruri dar cu mainile noastre putem face fapte nmari. sa imi iertati indrazneala dragele mele dar poate deja faceti asta cu cei de langa voi. pooooooooop la toata lumea

andrasonia spune:
oanka foarte frumoasa initiativa ta. Banuiesc ca esti cadru didactic. Ai putea sa faci cu copii o activitate extrascolara si sa incondeiati oua. Dupa asta ouale pot fi vandute pe sume modice profesorilor si invatatorilor si educatoarelor din oras iar cu banii poti ajuta mai multi batrani.
oanka80 spune:
angel33 si pogonici va tinem pumnii cand mergeti la medic sa ne dati vesti mari si minunate
andrasonia si ariana73 bine ati venit alaturi de noi si cat mai repede sa vina barza si la voi ca anul asta e rodnic pe aici
laura sa te intareasca DD sa treci cu bine din acest necaz lumesc. sa va povestesc ceva legat de alin. ieri dimineata la sf liturghie parintele meu pomenea persoanele bolnave la proscomidie. nu a avut caietul cu pomelnice ieri si le pomenea pe de rost. la sfarsit o pomeneste pe ana-maria si celalalt nume nu si-l amintea. incerca sa isi zica in minte mai multe nume dar nu era acela de pe pomelnic...si am vazut ieri pe la 13 de ce nu-l lasa Cel de sus sa-l pomeneasca la vii...alin nu mai era printre noi. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca unde dreptii locuiesc si unde nu e indurare si suspin. mult il va ajuta familia de acum inainte prin rugaciunile si slujbele bisericii. cruce grea de dus pt parinti...

anadomnica spune:
oanka - felicitari, foarte frumos indemnul si sfatul tau. Multi putem ajuta prin munca 
Fetele, aveti capitol nou aici: Post usor
Doamne ajuta!
9+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie03.htm
caciantoni spune:
VA ROG DIN SUFLET.... RUGATI-VA PT. ANA-MARIA.... DUPA CE IERI A AVUT O ZI BUNA, ASTAZI IAR I S-A INRAUTATIT STAREA SANATATII....MEDICILOR LE ESTE TEAMA SA NU II CEDEZE INIMA.... VA ROG DIN SUFLET, NU O UITATI DIN RUGACIUNILE VOASTRE....
bebe3 spune:
Pentru lista aspirantelor la statutul de mamici,numele de botez al meu si al sotului sunt Cristiana si Florin,ambii ortodocsi!Va multumesc !
bebe3 spune:
As vrea,va rog,sa ma dezabonez de la scrisoarea lunara desprecopii.com!Va multumesc mult!
happymum spune:
bebe3 bine ai venit la rugaciune. sa va dea Dumnezeu sanatate.
despre scrisoarea respectiva, nu stiu ce sa zic...poate altcineva te-o sfatui ce si cum.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
bebe3 spune:
Va multumesc pentru ca mi-ati si raspuns deja la ceea ce am scris eu si va rog sa-mi mai spuneti si cui si cum sa ma adresez sa fiu trecuta pe lista celor care se roaga pentru dobandirea unui copilas!
Va multumesc mult!