Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna dimineata!

Noi ne pregatim sa mergem dupa Sonia,speram sa fie timp frumos sa ne si plimbam un pic

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hello zuzilici!

Dana?Esti pe aproape?Hai sa il incurajez putin pe Darius

Alina, am vazut-o pe Ioana plimbareata.Ce bine a luat-o la goana.Felicitari!Am vazut si pozicile imbracata mumos de mama.

Lui Razvi i-a trecut aproape de tot roseata de la ochi, abia se mai vede.Asa ca nu cred ca intervin cu ceva.Ma gandesc ca s-o fi frecat mult la ochi ca atunci se mai face asa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata zuze........
sunt5 pe fuga dar vruiam sa vad ce si cum cu Dana si Darius,vad ca e liniste......pup copii si mamicile ciusssssssssssssssss

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

DANA
DARIUS

Lala20 noi punem in salata numai zeama de lamaie cum a spus si Ana, otet nu prea folosesc decat la muraturi.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab multumim de vizionare si de compliment.
Probabil Razvan s-o fi frecat la ochi de s-a inrosit, bine ca i-a trecut.

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna ziua!DARIUS este tot in burtica dar cred ca nu va mai dura foarte mult pana cand se va decide sa ne cunoasca.De azi dimineata am contractii.Nu sunt inca regulate si nici foarte dureroase.Va voi anunta daca se vor intensifica si daca plecam spre maternitate. tuturor si o duminica placuta!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si DARIUS 38+
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua fetele

Am intrat si eu sa tin galerie pentru Dana nastere usoara si bebe sanatos

Vreau sa va zic ca mi-a fost tare dor de voi , am trecut prin multe lucruri foarte neplacute zilele acestea dar acum suntem mai bine si sper sa ramanem asa .
Ieri am fost la Constanta mai exact in Ovidiu , unchiul meu a decedat ieri si asa ca am stat toata ziua in Ct iar azi l-a inmormantat deja nu am putut sa mai stau si azi la imormantare fiindca sotul a trebuit sa fie la slujba aici la Tulcea.

Am ramas restanta cu niste poze de la ziua lui Andrei , am sarbatorit-o in familie doar , adica doar noi 4 , atat .Avem doar cateva poze , cine vrea sa le vada incepand de aici

O sa incerc sa citesc din urma , sper sa reusesc si sa nu uit : multumesc tuturor fetelor care ati fost alaturi de mine
Despre Maria ce va pot spune ca este o mare vorbareata , canta toata ziulica , vrea sa se incalte cu incaltarile deja si tipa ca nu reuseste de dormit doarme foare bine si seara si in cursul zilei (doua reprize) , nu avem probleme cu ea , de papat papa tot ce prinde , avem deja 8 dinti si 4 masele si 11 ,300 gr .In rest face multe lucruri specifice varstei .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Multu de raspuns Mada...
Noi am fost un pic pe afara,cateva cumparaturi pt gaza...mai da pacat de frumos ce e afara,ca bate un vant de te i-ape sus...
Mai sunt clopotei care nu mai mananca pasat?Bia pana la 11 luni a papat blenduit,apoi pana la 1 an si 2 luni pasat cu furculita si acum papa intreg...bine ii toc tot ce pun in papa...a refuzat pasat isi facea greata...
A si trebuie sa nwe laudam...este a treia zi in care nu a mai cerut suzeta...si evident ca nici eu nu i-am dat-o...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Danybv...ai 2 minuni...sunt niste scumpi...si ce tort...tu l-ai facut?

POZE
Video
Ma fac mare

Mergi la inceput

ALina de Ct...am vazut si filmuetele cu printesa ta si ceva paoze ca ramasesem restanta... Si la mai multi pasi...
Apropo de mers...eu zic ca Bia mea nu merge,pentru ca ii este prea teama?O pot ajuta cumva?Ca imi iau piticii si ma duc pe carari...

POZE
Video
Ma fac mare

Mergi la inceput