Moldovence aspirante sau gravidute(10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

ADEVARAT A INVIAT!!!

Ce faceti fetelor?mie tocmai ce mi-a venit rezultatele la analize ....mi-a iesit prolactina marita....ce stiti de asta?

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna dimineata fetelor si o zi cat mai buna !

Arina eu am avut prolactina marita si am facut tratament cam un an de zile cu brocriptin ,dar trebuie sa mergi neaparat la un dr. bun pt. tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Arina, cat de mare ti-a iesit prolactina?
Rezultatul poate fi influentat de un tratament hormonal luat in paralel. In ce zi l-ai facut?
Oricum hiperprolactinemia este un motiv de infertilitate, dar se poate trata cu succes (dostinex sau bromocriptin). Mai ai si alte simptome de hiperprolactinemie (dureri de san, noduli ciclici, galactoree = mici scurgeri din mamelon a unui lichid albicios, asemanator cu laptele)?
Daca nu ai astfel de semne, s-ar putea sa fi fost rezultatul influentat de stress, oboseala, cine stie. Eu de 3 ori am facut prolactina, de fiecare data a iesit altceva. Prima data a iesit spre limita superioara (24), a doua oara a iesit la limita inferioara 5, iar a treia oara a iesit normal, 10.
Fa si o echografie mamara (vezi cabinet Catharsis, dr. Felicia Crumpei), ca sa fii tu linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata dragi moldovence.
arina din cate stiu eu, prolactina marita nu e bine...dar cel mai bine te va lamuri dr care ti-a recomandat sa faci dozarile hormonale.
o zi cat mai placuta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Hristos a inviat! Dragele mele, cum ati petrecut aceste zile minunate? Eu am mancat si am dormit , am fost la padure cu catelul, intr-un cuvant m-am relaxat (ce folos ca azi mi-am facut nervi cat pt toate zilele astea libere). Sper ca sunteti sanatoase si voioase si gata de trecut la treaba

Mergi la inceput

bitza nu e bine ca ai nervi...nervii nu ajuta cu nimic. fac mai mult rau decat bine. incearca sa fii mai relaxata...ca mine asa...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Ariana, nu iti fa griji. Prolactina scade sub tratament. Cunosc multe persoane care au facut bebei si au luat Brocriptin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

prezent si eu la apel..........

va trimit un la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Ce faceti fetelor, nu v-ati adunat azi la ? Eu de dimineata am avut o sedinta mare si indata intru in alta si mai mare, asa ca va pupik pe toate

Mergi la inceput

bitza multumim de si mult succes la sedinta mai mare. si fara nervi, da?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput