Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 19
arinaa spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!
Ce faceti fetelor?mie tocmai ce mi-a venit rezultatele la analize ....mi-a iesit prolactina marita....ce stiti de asta?
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
nichi spune:
Buna dimineata fetelor si o zi cat mai buna !
Arina eu am avut prolactina marita si am facut tratament cam un an de zile cu brocriptin ,dar trebuie sa mergi neaparat la un dr. bun pt. tratament.
amir10 spune:
Arina, cat de mare ti-a iesit prolactina?
Rezultatul poate fi influentat de un tratament hormonal luat in paralel. In ce zi l-ai facut?
Oricum hiperprolactinemia este un motiv de infertilitate, dar se poate trata cu succes (dostinex sau bromocriptin). Mai ai si alte simptome de hiperprolactinemie (dureri de san, noduli ciclici, galactoree = mici scurgeri din mamelon a unui lichid albicios, asemanator cu laptele)?
Daca nu ai astfel de semne, s-ar putea sa fi fost rezultatul influentat de stress, oboseala, cine stie. Eu de 3 ori am facut prolactina, de fiecare data a iesit altceva. Prima data a iesit spre limita superioara (24), a doua oara a iesit la limita inferioara 5, iar a treia oara a iesit normal, 10.
Fa si o echografie mamara (vezi cabinet Catharsis, dr. Felicia Crumpei), ca sa fii tu linistita.
Delphinas spune:
neata dragi moldovence.
arina din cate stiu eu, prolactina marita nu e bine...dar cel mai bine te va lamuri dr care ti-a recomandat sa faci dozarile hormonale.
o zi cat mai placuta 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
bitza20 spune:
Hristos a inviat! Dragele mele, cum ati petrecut aceste zile minunate? Eu am mancat si am dormit
, am fost la padure cu catelul, intr-un cuvant m-am relaxat (ce folos ca azi mi-am facut nervi cat pt toate zilele astea libere
). Sper ca sunteti sanatoase si voioase si gata de trecut la treaba 

Delphinas spune:
bitza nu e bine ca ai nervi...nervii nu ajuta cu nimic. fac mai mult rau decat bine. incearca sa fii mai relaxata...ca mine asa...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
vanessa80 spune:
Ariana, nu iti fa griji. Prolactina scade sub tratament. Cunosc multe persoane care au facut bebei si au luat Brocriptin.
bitza20 spune:
Ce faceti fetelor, nu v-ati adunat azi la
? Eu de dimineata am avut o sedinta mare si indata intru in alta si mai mare, asa ca va pupik pe toate 

Delphinas spune:
bitza multumim de
si mult succes la sedinta mai mare. si fara nervi, da? 
poze, Just Me
ambitioasa