Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 17
Delphinas spune:
oach imi pare nespus de rau. si eu am avort spontan si sarcina oprita din evolutie....si eu am vazut inimioara si am vazut cum se forma,iar dupa o saptmana se pietrificase. curaj si multa putere
eu am cam terminat cu coptul....mai am niste prajitule mici de facut, dar e simplu
acum tb sa ma apuc de mancare.
spor la treburi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
oach spune:
multumesc mult,fetele
delphinas, sa dea Doamne Doamne sa izbandim pana la urma. Care a fost cauza avortului/sarcinii oprite in evolutie in cazul tau?? Incerc sa fac toate analizele , dar la o prima vedere,totul pare a fi normal.La mine ramane varianta mai mult decat groaznica a toxicelor (lucrez cu gaze anestezice).Dar am sa continui sa vad de ce.Poate ca daca Dzeu a decis asa, a stiut de ce .Si poate ca asta nu a insemnat sa ma pedepseasca...Nu am gresit , pe cat consider eu, cu nimic...Dar iar ma apuca....
Multumesc mult de incurajari.Spor la treaba pe ultima suta de metri.Paste fericit!!
oach spune:
habar nu am de ce intarzaie mesajele mele sa intre online .Poate pt ca am inca putine si trebuiesc moderate.
Am terminat treaba prin casa si merg acum la biserica.
simt nevoia sa vorbesc cu un preot despre pierderea mea. A lasat un gol atat de mare .Deja ma gandesc cum sa fac mai repede toate investigatiile si poate Doamne Doamne ma ajuta si pe mine sa-mi tin bebeul in brate . Poate ne ajuta pe toate dupa Sfintele Pasti . Poate pana la sfarsitul anului cele mai multe la odisee vor fi moldovence.Sa ne ajute Dumnezeu
vanessa80 spune:
Tare bine ar fi daca ne-ar ajuta Dumnezeu pe toate sa avem copii sanatosi si frumosi, cat mai repede.
Delphinas spune:
oach mesajele tale au fost moderate. de acum vor aparea in timp real.
la mine cauza a fost toxoplasmoza, herpesul si chalmydia...toate 3 adunate.
avortul spontan a fost la 4 sapt, s-a eliminat singur
sigur ca poti vb cu un preot...eu dupa 40 de zile de la chiuretaj am fost si mi-am luat molifta. asa se face, asa m-a invatat mama. si dupa ce iti citeste preotul, poti vb cu el, sa tedescarci
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
angel33 spune:
Spor la treaba celor care au nevoie, drum bun celor care calatoresc pentru a ajunge la parinti, rude, etc.
Liniste in suflete, o primavara minunata si un Paste fericit tuturor!
pogonici1977 spune:
sper ca nu mati uitat
am fost fffffff ocupata..dar a term
va doresc un paste fericit si multi iepurasi mici sa para apoi.....

happymum spune:
Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Sa ne bucuram de frumoasele noastre traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
arinaa spune:
SARBATORI FERICITE PLINE DE CALDURA,LUMINA SI BUCURIE ALATURI DE CEI DRAGI.HRISTOS A INVIAT!!!!!
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png