Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

multumesc fetelor pentru sustinere.
Am fost cu thea la pediatru ne-a dat sa facem analize de coprocultura si coproparazitologic.

bineinteles ca dupa 3 ore, firicelul de sange nu s-a mai observat...doar mucozitatile...

Vestea buna dupa acest control ar fi ca am cantarul cam stricat....mie imi arata stagnare dar de fapt in cele 2 saptamani de la ultimul consult thea a luat 200g => in total 400g luna 4 spre 5 ceea ce e mult mai bine.
Faptul ca e alaptata exclusiv, ca e voioasa, cooperanta si nu prezinta semne de salbire a facut-o pe doctorita sa ne incurajeze sa speram ca e doar o alarma falsa.
Mi-a schimbat un pic inceputul diversificarii: in loc de fructe sa dau cereale asa cum am gandit si eu, dar fara combinatie cu avocado. Nu am mai intrebat de ce nu avocado pentru ca oricum eram peste programul ei.

Acum ramane sa mergem luni la analize....e naspa ca s-a nimerit vineri sa avem probleme.
si mai nasol e ca ajunsi acasa, am schimbat inca un pampers cu mai multe firicele de sange....sper totusi sa nu se agraveze sitiatia in weekend. Thea e in continuare foarte foarte vesela.

Asa, si mi-a mai zis ceva foarte important de luat aminte: sa imi stapanesc panica in fata altor doctori, acestia vor fi tentati sa prescrie antibiotice din prima fara investigatii suplimentare.

Mergi la inceput