FIV 219
Raspunsuri - Pagina 11
ellanik spune:
Eu am facut tot in ziua 12 de la punctie si am avut 0,1 deci negativ.Imi pare rau!Mai incearca poate se pozitivizeaza totusi.

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
arucs spune:
Anka, mersic frumos.Eu am toate analizele facute,sotul la del si mai ales avem si gigei pusi la pastrare.Eram curioasa,de pretul pt.FIV.o sa mergem vineri la o consultatie si apoi daca vreti o sa va spun toate preturile.
Eu am avut o tentativa de FIV dar pt. ca nu am raspuns bine l-am intrerupt,si sper ca acum sa fie totul bine.
Pupici si multa bafta.Sa ai rezultat beton.

ruzu30 spune:
Fetelor care faceti fiv cu dr.marinescu,dati-mi si mie va rog frumos nr. de telefon de la Giulesti...vreau sa sun pentru programare-o sa-mi trebuiasca trimitere de la medicul de familie?

Moniland spune:
Lachi, ce ma bucur ca ai intrat. Ti-am admirat printesele si-mi venea sa le mananc. Ce mari s-au facut si ce frumoase sunt 

Am si eu o intrevare. Ai fost/esti multumita de carucior? Caut si eu unul pentru fetitele mele si inca nu am gasit ceva pe gustul meu.
23+

alina_iulia spune:
N-am mai rezistat si mi-am facut un test de sarcina..a patra zi de la ET.....o linie....deci nimic in burtica? au plecat amandoi? sa fie prea repede sa trag o concluzie? ce ziceti fetelor? FIV-ul l-am facut la Gynera si este primul.
ellanik spune:
Alina_iulia, bhcg se pozitivizeaza intre a 10-a si a 14-a zi de la punctie deci nu este elocvent testul tau.Maaamaaa, dar ce nerabdatoare esti!!! La cate zile dupa punctie ai facut ET?Gandeste-te ca in ziua a 7-a sau a 8-a se realizeaza nidarea asa ca...Eu zic sa fii pozitiva , sa nu te mai gandesti la nimic si sa stai cumintica.Pup si tin pumnii!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruzu30 Fetelor care faceti fiv cu dr.marinescu,dati-mi si mie va rog frumos nr. de telefon de la Giulesti...vreau sa sun pentru programare-o sa-mi trebuiasca trimitere de la medicul de familie? ![]() ![]() ![]() ![]() |
3161281 / 3161283
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
iana_mari spune:
Fetelor eu sunt cam dezamagita,am sunat ieri sa ma programez si mi-au zis ca d-na dr. Codreanu nu mai are loc.Cu mari insistente mi-a zis ca vineri,10 aprilie are zi de minister si o s-o intrebe daca are liber sau poate sa ma opereze.Azi astept sa-mi dea raspunsul.
Lachi ti-am vazut scumpicele.Ce mari s-au facut!
Moniland spune:
alina, e mult, mult prea repede cu testul. Si daca vrei informatii mai exacte sa ne spui la cate zile ai facut ET?
23+