Despre un viol petrecut acum 20 de ani.....

Despre un viol petrecut acum 20 de ani..... | Autor: sileriki

Link direct la acest mesaj

Ma intreb care cate fete au fost victime in vremea de demult?
Am sa incep eu , poate am fost singura dar nu prea cred ,
aveam 16 ani veneam de la scoala dupa masa pe la 7 , era o zi de toamna 10 octombrie 1989 , nu vreau sa va dau toate detaiile ca nu cred ca m-am vindecat de tot nici de atunci ,
Era sa ma coste viata , m-am dus la o prietena pe jumate moarta , si nu la militie asa i se zicea atunci , nu am vorbit cu nimeni atunci despre ce am patit , imi era frica
Am reusit sa ma duca intr-o stare din care nu am iesit 6 ani , un alt calvar sinucidere ....e dureros.
La ce vreau sa ajung?
Sa aveti grija de fetele voastre , fiti pretene cu ele sa va spuna orice au pe suflet ,
Foarte greu am trecut nu aveam incredere in nimeni , nu puteam iubi
ma credeti sau nu mi-au fost omorite toate sentimente din mine
Se intampla atatea lucruri , nu vezi la stiri decat suferinte
pe atunci nu erau asa de mediatizate lucrurile,
Mie imi era o extraordinara rusine, acum sunt o femeie normala acum un baietel care a reusit sa scoata suferinta din mine sunt fericita dar nu am fost totdeuna
Daca as avea putere si bani as face doua Fundatii una pentru Persoane care au trecut prin asa ceva ,
si a doua un Camin de Batrani cu boli psihice care au nevoie de ajuta ... deocamdata nu pot sa ajut doar cu o vorba buna !
Astept raspuns am fost singura???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am fost aproape,veneam noaptea cu un personal din Iasi(dadusem o restanta)si pe la Vaslui s-a golit vagonul.Cand opreau in halte se stingea lumina in compartiment,si,aproape de Barlad m-am trezit cu unul in vagon la mine.Cand s-a oprit lumina m-a atacat,insa norocul meu ca in perioada aceea purtam bocanci(era vara spre toamna)dar aveam oarece tendinte stranii.L-am servit cu cateva lovituri in zonele moi si am coborat in Barlad.Am stat restul de noapte in gara in Barlad,si de atunci n-am mai calatorit singura cu trenul(zi sau noapte).Sunt aproape 15 ani de atunci si nu mi-am infrant aceasta teama.
Pot ierta multe insa pe violatori i-as castra si as pune sare sa nu se vindece in veci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Horror ! Nu mi s-a intamplat si nici macar n-am fost amenintata de asemenea incidente, dar am trait mult timp cu frica asta. Imi pare foarte rau pt. cele care ati suferit de asa ceva, trebuie ca e crunt.

Sileriki, de fapt am intrat sa-ti spun ca te admir pt. postarile de la topicul acela de pe Psi despre batranii cu Alzheimer. Esti de o generozitate nemaipomenita, nu stiu de unde-ti gasesti asemenea resurse sufletesti dar si fizice.
Ai urmat vreo terapie ? Numai asa poti "scapa" de toxicitatea abuzului.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sileriki, ma bucur ca ti-ai revenit si ca ai curajul sa vorbesti despre asta.

Este foarte trist..cunosc o persoana care a trecut prin calvarul unui viol, comis de 4 brute.A ramas insarcinata. N-a stiut, decat in luna a 4-a. Fetita ei are azi 5 anisori.
O respect pentru puterea ei, pentru decizia ei de a avea grija de copil, nu multe ar avea puterea asta.Este singura, mai are doar un frate, parintii ei au murit cand ea era mica, a fost crescuta de o matusa care nici ea nu mai este....un destin trist.

Munceste si-si vede de viata, asa cum poate. Mi-a marturisit ca nu poate uita ceea ce i s-a intamplat, dar s-a educat singura si, vazand minunea de copil pe care il are mi-a spus ;
´´ nu stiu care din cei 4 e tatal copilului, insa ma gandesc ca undeva in sufletul lui era un om bun, care a conceput o fiinta atat de blanda si iubitoare-fetita mea´´.

pentru toate femeile cu adevarat puternice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Sileriki, sper din suflet sa ai multe multumiri in viata ca sa nu-ti mai amintesti acel incident.
Nu am trecut prin asa ceva dar imi pot imagina cat ai suferit.
Eu iti doresc tot ce-i mai bun si bucura-te din plin de viata alaturi de cei dragi.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Ni na imi pare rau de tine , nu am vrut sa trezesc amintiri dureroase doar sa vad , voi cum ati reusit sa va invingeti frica .
oricum este foarte norocoasa ca ai scapat ,
Maria iti multumesc pt complimente ,
Nu am urmat nici un tratament , v-am spus spus am avut mai multe sinucideri , prin medicament de doua ori am venit inapoi de coma de gradul IV , de acolo sanatos nu prea mai iesi , se pare ca am avut noroc,
am fost jos dar am invatat sa traiesc asa din 95 nu am mai luat nici un Diazepam , am vrut sa fug, sa nu mai fiu, imi era o rusine extra mare,
sa vedeti atunci cand mi-am cunoscut sotul dupa cateva zile i-am zis sa nu se prea amorezeze de mine ca eu , ca la mine nu se stie ca eu nu am de gand sa traiesc si atunci n-am mai scapat de el , rabdarea lui cu mine si totul sunt de nepretuit
stiti ce m-a durut cel mai mult ca eram virgina si la mine au fost tot 4 insi,
Lady J saraca prietena ta , ma gandesc ce e in sufletul ei
nu am cuvinte , bine macar ca vede partea buna ,...
Multumesc pentru toate cuvintele voastra ,
nu a fost usor sa vorbesc despre acest incident avand in vedere ca de sproape 20 de ani il tin in mine

sunt puternica , si trebuie sa trec sa ma vada copilul meu ca are o mama care ii zambeste in fiecare zi

eric si mami lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

In tren era sa o patesc, in 90, calatoream de la Roman la Bacau. Pe drumul spre gara, in Roman, 3 indivizi m-au urmarit, am observat ca sint urmarita. Trenul personal era la linia a doua deja, am cumparat biletul si mi-a fost frica sa o iau prin pasajul subteran(din motive de indivizi), am ocolit in fuga trenul si m-am urcat in ultimul vagon disperata ca pleaca trenul. Cu unul din indivizi dupa mine. In tren nu era deloc lumina, am bijbit pina la un compartiment, unde era o cucoana, care cind ma vede imi spune ce bine ca am venit ca e singura in tot vagonul si ii e frica. Am intepenit! Imediat i-am zis ca plec si am si plecat. Individul era deja in vagon, l-am auzit strigind dupa ceilalti ceva de genul : veniti ca e aici! Ma vede si bareaza intrarea spre vagonul urmator. Cucoana incepe sa tipe, eu cobor din tren si o iau la fuga catre mijlocul trenului. Desi aproape intuneric am depistat prin vagoanele din mijloc calatori, am urcat si m-am pus intr-un compartiment intunecat, dar cu aproape toate locurile ocupate. Nu mai stiu de cucoana, banuiesc ca a facut la fel ca si mine. Pe indivizi i-am vazut de vreo doua ori trecind pe linga compartiment, mi mi s-au parut ca verifica de fiecare data. Fizic am tremurat tot drumul. Au trecut atitia ani, desi nu mi s-a intimplat nimic, inca sint atit de obsedata de intimplarea asta si inca ma intreb, oare daca n-as fi reusit sa cobor din vagon, daca trenul ar fi plecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

am patito si eu , ba mai rau m-au tinut in casa 3 zile ...si s-a inatamplt acum 19 ani , cei 2 barbati la ora actuala sunt casatoriti bine mersi cu copii sunt mai mari decat mine cu 2 ani

era in anul 1990 , aveam 19 ani si vreo 2 luni , iar parintii mei nici in ziua de astazi nu cred ca am patita asta ( tata a spus ca daca nu vin o noapte acasa sa nu ma mai deranjez sa vin a 2-a zi ) m-am rugat de le cateva saptamani la rand sa imi dea maacr buletinu de identitate

ma rog a fost ceva urat ...ranile fizice oricat de urate ar fi , trec , dar cele din suflet nu trec NICIODATA

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu am fost atacata in toiul noptii. Se intampla prin 1999, mai la inceputul toamnei, veneam de la o petrecere si ca niciodata eram singura. Era prima data cand veneam noaptea de la vreo petrecere singura...Incepeam sa ma apropii de blocul parintiilor mei cand am auzit pasi in urma mea...am luat-o mai repede, pasii si ei se grabeau...am luat-o la fuga si din pacate m-a prins. Pe atunci eram tare hippy, aveam o rochie lunga, in picioare o pereche de bocanci si o posetuta de aia mica, posetuta care a fost salvarea mea. Posetuta era cu placi de metal si in momentul in care m-am simtit in primejdie am invelit-o pe dupa mana.
Nu stiu de unde si cum am avut puterea ca atunci cand m-a prins sa ma intorc si sa-l lovesc peste fata cu poseta. L-am lovit tare rau ca a tasnit sangele. Rochia mea era cu picaturi de sange pe ea. Dupa poseta in moaca i-am mai tras si niste bocanci la oo.
Norocul meu a fost ca desi in fiecare seara usa blocului era inchisa cu cheia, in noaptea aia cineva a lasat-o larg deschisa...Dupa loviturile acordate nebunului am fugit in bloc, am inchis usa cu yala si pana la etajul 6 unde stau ai mei am alergat pe scari.
Singurul meu regret e ca nu am apucat sa-i vad moaca, sau si daca i-am vazut-o nu am retinut-o.
Alor mei nu le-am povestit decat dupa multaaaaaaaa vreme (asta e un alt regret), cand nu se mai putea face nimic pentru ca toate urmele erau sterse.
Dar, desi am scapat, am si acum o mare spaima sa umblu noaptea (chiar si seara) singura. Tot ii aud pasii in spatele meu

Claudia si Raul-Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

SILERIKI e foarte greu sa iti revii dupa asa ceva.
Eu inca nu pot povesti si, desi aveam doar 4-5 ani .... mi-a ramas totul intiparit in minte....mi-a afectat ireversibil viata....ceea ce pot face eu acum....sa protejez puritatea si copilaria piticilor mei....sper sa o fac fara sa devin obsedata de persoanele care se apropie de ei.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Din ce au scris fetele si mai ales Claudia trebuie sa tragem o concluzie...sa incercam sa ripostam sa ne aparam ca e singura sansa.Cazul fetei violate de cei patru e deosebit,insa noi celelalte de nu loveam eram victime sigure.Si pentru psihicul nostru e ok ,macar avem sufletul impacat ca am facut ce ne-a stat in putinta.Eu m-am culpabilizat ca nu mi-a stat mintea la carte cand a trebuit si a trebuit sa dau restanta aia.Ma gandesc ca multe violuri au loc in familie...Gabi 25,cred ca asta ai patit.
Copilul meu va merge la niste cursuri de autoaparare doar pt a nu fi victima sigura.

Mergi la inceput