Ce facem in week-end?
Propun sa iesim in parc sunt sigura k va fi o zi minunata de primavara
va astept cu idei, nu vreau sa lenevim acasica
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.
Raspunsuri
Alexa Ioana spune:
eu in weekendul asta mi'am propus sa stau acasa, cu laptop'ul in brate, si sa deschid subiecte noi si interesante pe DC 
catalina2307 spune:
Gabriella tu sigur trebuie sa mergi in parc ca bag de seama ca plictiseala este mare.
mehes spune:
noi o sa mergem cu
la tara ,la ferma wechendul acesta.
ne relaxam.in parc toata ziua suntem.
anca_a spune:
| Citat: |
Propun sa iesim in parc sunt sigura k va fi o zi minunata de primavara va astept cu idei, nu vreau sa lenevim acasica |
Gabrielo, fara suparare dar eu cred "k acasica" la tine-i taaare pustiu. Moare neuronu' de-atata singuratate.
Children's advocate
denizel spune:
| Propun sa iesim in parc sunt sigura k va fi o zi minunata de primavara va astept cu idei, nu vreau sa lenevim acasica |
Se scrie 'acasik', nu 'acasica'
denizel spune:
| citat din mesajul lui anca_a Denizel, gresit. Se scrie aksik. Children's advocate |
Coreeect!!!!! 
Na, iarta-ma si tu. Is lovita de avertismentul asta
qsar spune:
Maaai! Ca n-ar zice una, macar, ca face ordine in debara... sau cam asa ceva. Sau ca iese la sapat gradina din fata blocului, cu asociatia de locatari.
clauditzadennis spune:
| citat din mesajul lui qsar Maaai! Ca n-ar zice una, macar, ca face ordine in debara... sau cam asa ceva. Sau ca iese la sapat gradina din fata blocului, cu asociatia de locatari. ![]() Honi soit qui mal y pense... |
Sincer, eu aveam de gand sa fac o leaca de curat in casa...dar acu' ca-mi furasi tu ideea si nu mai sunt originala, na...o sa ma duc in parc, ca nu-mi place aksik...
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Gabrielo, fara suparare dar eu cred "k acasica" la tine-i taaare pustiu. Moare neuronu' de-atata singuratate. Children's advocate |
Eu una nu inteleg ce aveti cu fata...

Edit: M-am mai preumblat pe la "Generale" si m-am luminat...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!