Cel mai urat tic
Raspunsuri - Pagina 4
ina_nz spune:
M-am cracanat de ras cand am citit sfaturile doamnei doctor.....dar mai ales cand am citit la profilul personal ca ii plac orgile .... am o banuiala ca a vrut sa zica orgiile dar nu am voie sa zic nimic de gramatica
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Dr.Lisa. Laptele de capra mai treaca-mearga, dar de dentitia care se schimba de trei ori mai stiti? Ups, doamna respectiva era si antivaccin..... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
ea e!! cum le gasesti, dom'le?! :-))))
denizel spune:
Deci Ileana e gro-za-va!!!!! :)
Pe bune acuma, pe DC ar trebui avut in vedere acordarea de titluri onorifice.
Ilenei i s-ar potrivi ceva de genul 'excelenta in documentare'.
Deci, daca e de documentat (in orice domeniu), Ileana e cea mai buna si cea mai eficienta!!!
Mai, dar te cam ingrozesti cand citesti pe alde doctora Lisa si cine mai era pe-acolosa .
iileana spune:
Da da, titlul onorific de "catelu' detectiv" .
Buey, e simplu, singura chestie cu totul extraordinara, socanta si iesita din comun a fost .... ca functioneaza "cautarea" pe DC .
Atit Hosen cit si Dr.Lisa mi se par, citite azi, mult prea de tot pentru a fi adevarate. Probabil erau personaje create la misto.
abramburika spune:
Mooor de ras la postarile doctorei (pt. denizel ) si ale lui hosen. Am inceput de aseara cu hosen, da' nu ma mai puteam abtine de ras si dormea copilu', asa ca am renuntat ... azi am luat-o iar cu cetitul ... mooooorrr de ras!!!!!!!
Si iar am comis-o cu punctele astea.
_
Nessuno č perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui ladyJ Ma enerveaza ticul de a deschide multe subiecte pe DC, simultan, in care nu se vorbeste de nimic, se face sondaj de preferinte si clasificari de IQ. |
tic se numea ?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui conchita era si-o "doctorita" care si-a pus in cap tot dc-ul cu sfaturile ei periculoase date cu aplomb, recomanda lapte de capra pentru toate afectiunile, o mai tine minte cineva? |
Poate era un tic
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Morgano spune:
Aloooo, moderatorii, mi se pare mie sau autoarea celor 100 de topicuri de dragu' de-a le deschide e cumba b.nica mascata? Ca jur ca dc dau un subiecte active vo 55 is deschide de ea, si mi-e tare a deja-vu.
M-am stricat de ras cu dr.lisa, chiar unde umbla mr. bufnila? Ca el mi-a luminat vo 2 saptamani din viata acum ani buni cu un subiect... sa-l caut
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
ea e!! cum le gasesti, dom'le?! :-)))) |
hai ca am ce face azi,doctorita e dementiala
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
abramburika spune:
anca - si hosen nu e mai prejos, daca nu o cunosti deja, ca esti veche pe-aici. Eu sa mor aseara de ras la sfaturile pt. a se lasa de fumat ...
O idee: nu s-ar putea face asa o antologie cu subiecte de-astea intrate in istoria DC-ului pt. umor??? Propun in acest sens subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80924&whichpage=1 unde iarasi am murit de ras .... Ele subiectele au fost deschise la serios, da' prin raspunsurile primite, au luat o intorsatura umoristica ... oricum, is de coma toate!!
_
Nessuno č perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???