TEST IQ
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Gabriela, ce fel de test e ala? Pai la inceput zici ca sunt 5 case, cu cate un locatar, deci la raspuns ar trebui sa fie 5 variante. Sau? de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute EMMA INVINGE cancerul! Putere si iubire pentru pretioasa Emma! |
De ce 5 variante de raspuns? Intrebarea e una singura, atat.
anca_a spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Gabriela, ce fel de test e ala? Pai la inceput zici ca sunt 5 case, cu cate un locatar, deci la raspuns ar trebui sa fie 5 variante. Sau? de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute EMMA INVINGE cancerul! Putere si iubire pentru pretioasa Emma! |
Pai raman doar 4 pentru ca se stie din start ca
Suedezul are un câine |
Children's advocate
gaba-rema spune:
Dar de ce le-ai numit teste de IQ
Atunci, si o ghicitoare e un "test de IQ" :D
Nu e un test, meey, ci doar o problema (prima de logica, a doua de pus in ecuatie). Un test de IQ presupune o baterie de întrebari...
Ela76 spune:
Am facut si eu pe bune prima problema, tot la german am ajuns (care fumeaza Rothmans, bea cafea, e vecin cu englezul etc.). La bile m-am ametit pana la urma si apoi am vazut solutia, asa ca mi-a pierit interesul
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
grati.ela spune:
tot germanul ...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/