Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
CosmyB. spune:
Cuscra asa mult ii place Tinei la scoala? Super
sa se faca repede bine 
Corrina felicitari pentru nepotelul grasunel 
Cu broscuta ce e? E bolnava? ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
mamidestefan spune:
Si ca sa schimb putin subiectul...au trecut trei zile de tratament homeopat si nu am nici o reactie negativa...adica nici o agravare a simptomelor...din contra...ma simt mai usoara..(desi cintarul nu a reactionat inca)..mai calma..mai linistita..si chiar ma trezesc mai odihnita...desi orele de somn sunt chiar mai putine decit zilele trecute..iar trezirile mai lungi (avind in vedere ca o si schimb pe Izabella noaptea..ceea ce nu se intimpla inainte)...
babymomce zici? e de bine ?...sau urmeaza sa apara ceva ii zilele ce urmeaza? ...ca sa nu imi fac iluzii ![]()
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina Mihnea are verishor primar de astazi de la ora 12.10 ceza, 55 cm si 4600 g!!! fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos ![]() |
SA FIE SANATOS SI PAPACIOS...
wow 4600 gr..da a fost bine-crescut ...nu gluma
si eu tot pe la greutatea asta m-am nascut ...dar natural..saraca maica-mea ..ce-a mai tras pina m-a nascut
LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
andy.p spune:
Corrina felicitari ,sa creasca mare si sanatos verisorul
Am votat si broscutza![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Am mai votat si eu broscuta...sa ii dam energie si papa ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Nerantula spune:
Nausica
pentrua modul delicat si inspirat in care ai dat glas si gandurilor mele.
Brigitte, multumesc pentru informare asupra beneficiilor cerealelor si nu numai, pacat ca postezi atat de rar, ca multe mamici ar avea de invatat de la tine!
Ce face micuta ta Anna?
Mamidestefan, sigur nu este un efect placebo? ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babytza spune:
Cosmy deja i-a scazut febra cand a auzit ca nu merge maine daca termometrul arata febra
Are acum 37.1
A luat niste nurofen si Stodal , ca tuseste.
Brigitte te mai asteptam pe aici 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Corrina spune:
gaia, babytza, boo, Cosmy, mamidestefan, andy.p multumim frumos, la toata lumea

Broscuta e internata in spital, da` e spital de lux, se face bine cu puncte, astept sa mai intre![]()
Va pup si va multumesc mult....pentru tot![]()

!!! Tuturor
LE: babytza,acum am citit, sper ca printesa nu are ceva grav. Multa sanatate!!!!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Nausica pentrua modul delicat si inspirat in care ai dat glas si gandurilor mele.Brigitte, multumesc pentru informare asupra beneficiilor cerealelor si nu numai, pacat ca postezi atat de rar, ca multe mamici ar avea de invatat de la tine! ]flo] Ce face micuta ta Anna? Mamidestefan, sigur nu este un efect placebo? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
ca sa fiu sincera ...eu nu prea sunt increzatoare desi incerc sa fiu ...am citit ca in homeopatie e foarte importat sa crezi ca te vindeci...
dar eu sunt cam Toma necredinciosul...si tot astept o agravare a simptomelor..si nicidecum o vindecare...ca cica asta ar fi semn ca reactionezi la tratament...dar sper sa nu se agraveze simptomele dupa ceva saptamini..
partea buna e ca medicul mi-a spus numele remediului pe care mi l-a dat ...si am scotocit...si 90% din problemele tratate se "pupa" cu ceea ce ma "doare" pe mine...
cert e ca radacina problemelor e pe sistem nervos..
"descoperirea" asta chiar m-a impresionat...adica cum poate un om care sta de vorba cu tine jumatate de ora sa afle cauza tuturor bolilor pe care le faci...mare lucru...cel putin asa imi pare mie ..acum.
oricum ..daca ma vindec...ma "convertesc" la HOMEOPATIE pe viata
LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
musettepink spune:
Mamidestefan pt ce ai fost la homeopat?pt constipatie cumva sau am retinut eu gresit?
Corrina felicitari!!!!!Cum il cheama pe grasunel?
Nausica
Brigitte
de
Luca