*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
multumesc mult adriuta, ca intotdeauna esti o draguta
... asa este, nu-mi vine sa cred ca a trecut un an, si imi pare ca n-am privit-o indeajuns, nu m-am bucurat suficient de anul asta, a trecut mult prea repede si.... si multe sentimente mi se invalmasesc in suflet si in minte
! ma gandesc la martie al anului trecut, plin de tristete si durere fizica si sufleteasca, si incununat la final cu asa minune! parca nu-mi vine a crede ca e a mea si nu ma satur privind-o!
gata, devin prea melancolica si plangarici si nu e bine ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
nicol_conte spune:
Mancacioasa mea
Liana ,multumim de tratatie!A fost tare buun 
Ma bag la nani
NB
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ramo_cata spune:
hai ca am aparut si eu...l-am adormit pe andru pe la 10.45,a venit ta'su la calculator si cand sa merg si eu la baie,sa ma spal si sa ma imbrac in pijamale s-a trezit puiul si a trebuit sa-l adorm la loc

LA MULTI ANI TEO SA CRESTI MARE,SANATOASA,DESTEAPTA SI FRUMOASA FRUMOASA...SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE ZI

la multi ani midasnu
naty-merci
...nu stiu poate alte mamici nu ar fi procedat la fel ca mine dar eu asa am simtit ca trebuie sa fac,de cand l-am tinut pe andrei in brate mi-am zis ca o sa fac tot posibilul sa-l fac mare si sa-i fie lui bine,nu m-am mai gandit la mine ,la faptul ca noaptea ii stiam programul si tot timpul ma trezeam mai devreme sa ma mulg,sa fie lapticul cald....nu pot sa zic ca a fost usor,dar am facut-o cu o f mare dragoste pt ca era pt puiul meu mic ...si eu te respect pe tine f mult ...asa cum ti-am mai zis esti o mamica deosebita...f misto botoseii...si lamulti ani finicului
da mimo 5 luni...stiu ca e
dar asta am simtit eu...a avut perioade cand sugea noaptea,dar au fost de scurta durata..in rest am dat la pompa pana mi-au iesit ochii din cap si laptele din tzitzi...
..nu o iau nici cum ,stiu ca-s nebuna,stiu ca multe mamici nu ar fi facut ca mine..mi se repeta si mie f des ca ,copii cresc si cu lapte praf,ex ta'su..ca e ditamai omu etc...dar daca am avut laptic de ce sa nu-l pape bebeul meu ,mai ales ca a fost asa micutz...si slava domnului am avut laptic ...am si aruncat...
clau si eu am avut probleme cu obrajorii...nu mai folosesc servetele umede,il spal dupa fiecare masa si ii dau o data pe zi ,de obicei dupa masa de pranz cu nivea baby-crema hidratanta
lyvy-
pt cele 2 maselute si biletele de vacanta
bubu,alice
tuchi
si
seb smecherosul ...
adriuta
off simo vad ca sam are febra...multa sanatate
multa sanatate si alexiei...
fug si eu la nani ca maine,adica azi am treaba multa multa curatenie,bucatareala pt sambata...pup si va doresc o noapte linistita...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
bubu05 spune:

La multi ani Teo, tiza mea mica si scumpica! Sa cresti mare, inteleapta si f.f. ascultatoare!
Pup obrajorii, preferatii mei!
Liana, sa-ti traiasca iubita mica si sa fie sanatoasa!
Pfiu...bine ca m-am asezat si am servit si eu papa bunit, am baut si un pepsi ![]()
Mi-a lasat Gecko fierul de calcat, era incins si am zis sa-l pun si eu la treaba
. Mai am, mai am...dar m-am asezat nitel ca ma doare spatele ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte Mancacioasa mea Liana ,multumim de tratatie!A fost tare buun ![]() Ma bag la nani NB ![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |
vaaaai, e mortala cum papa ea copanel si roade si osul
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
bubu05 spune:
Vaai, Nicol, ce scumpa eee! ce idee cu copanul! o sa-i dau si eu mancaciosului meu ![]()
Am fugit, mai am doua pijamale si cateva tricouri ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
multumesc frumos de urari fetelor
, sunteti tare dragute!
spor la calcat bubu, am "operat" ieri toata ziua
... asa ca pastrati fierul pana saptamana viitoare
...
Liana, mami de Teo
ramo_cata spune:
nicol deci antonia mi-a facut o
la cum papa ea acolo...ce scumpa e mai si suntem mari stam in picioruse...
bubu spor la treaba...imi fac si eu rezervare pt maine![]()
gecko
si ca deobicei sa gasecs cafeaua facuta...ca manie nu mai am timp dar o gura de cafea tot o beau alaturi de crengutza...
gata fug ...pe maine/zi/seara/noapte///nu se stie...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ccris_ccris spune:
Salutare, randunici, tot in nocturna!
Va multumesc pentru sfaturile privind furnicarimea, trebuie sa identific sursa
, sunt in cercetari, cred ca de la ghivecele de flori, insa nu pot sa le dau afara ca e prea frig. Am incercat cu Raid, nu merge, acum vad ca nu sunt doar in sufragerie, ci am gasit si la mansarda si de-aia cred ca sunt de la flori.
Voi incerca si cu acid boric, Valentina, dar cum sa procedez?
Tonic, iti multumesc c-ai intrebat de mine!
Ma bucur s-o revad pe Kya, ti-avenit sotiorul acasa? Sunt de acord si eu cu o revedere in parc, poate discutam mai in detaliu intalnirea de la mine.
Raluca, eu am luat un gardulet din ala pentru scara de la Ikea, inca nu l-am montat, e in asteptare. Sper sa fie bun.
O pupacesc si pe Naty soferita, care si-a invins teama.
Si eu sunt de acord ca la noi se exagereaza putin referitor la dezvltarea copiilor, insa, sa-mi fie cu iertare, dar si noi, parintii, suntem panicosi. Nu e un apropo la nimeni, chiar si eu imi fac griji uneori degeaba, nu mai vorbesc de randunoi.
Apropo de griji, a luat Andreiuta mea azi o tranta pe burta de pe elicopterul ala ca al lui Rebe si are un cucui de toata frumusetea. Imediat am sunat pediatra sa vad ce si cum, ta-su vroia sa-i facem tomografie.
Pediatra a zis ca daca nu si-a pierdut cunostinta sa stam linistiti si sa-i punem comprese cu apa rece.
Ma duc sa mai citesc din urma si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
adriuta spune:
Nicol ma doare burta de ras...Doamneee ce dulce e si cum roade la osul acela. hi hi hi...
Si am vazut-o in picioruse singurica

Bubu eu niciodata nu mi-am calcat pijamalele
, de fapt am incercat sa calc tot ce era strict de calcat iar de cand cu uscatorul... asa din cand in cand. Bravo tie
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!