Salutare comunitate DC!
M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati recomanda un dentist bun si moderat in tarife. Preferabil ar fi in zona Dr. Taberei-Militari...dar orice sugestie este bine venita!
Multumesc frumos!
Citat: |
citat din mesajul lui pisicuta si matei Salutare comunitate DC! M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati recomanda un dentist bun si moderat in tarife. Preferabil ar fi in zona Dr. Taberei-Militari...dar orice sugestie este bine venita! Multumesc frumos! Poze noi cu noi; Vorbe de duh si nu numai desene si constructii made by Matei |
Ma poti ajuta cu un link pt ca inainte sa fac subiectul am cautat si nu am gasit nimic si dupa ce am citit raspunsul tau iar nu am gasit nimic...sau poate ca nu am suficienta rabdare sa caut . Oricum daca te referi la subiectul cu dentist pt copii, eu nu am nevoie de asta, ci de un dentist pt mine . Multam
Si oricum subiectul mi-a fost mutat aici
Nu stiu daca te ajuta in zona Dristor, este o clinica privata Gral Medical, au mai multi dentisti buni.
Citat: |
citat din mesajul lui pisicuta si matei Salutare comunitate DC! M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati recomanda un dentist bun si moderat in tarife. Preferabil ar fi in zona Dr. Taberei-Militari...dar orice sugestie este bine venita! Multumesc frumos! Poze noi cu noi; Vorbe de duh si nu numai desene si constructii made by Matei |