S-a deschis C&A in Bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 3
floric_ea spune:
am fost si noi azi - mi s-a parut mic fata de magazinele cu care eram eu obisnuita, de la c&a.
trei case sunt, ca de probat n-am probat (azi la copii spre seara era coada). de platit am platit la casa de la barbati, inspiratie, 3 persoane .
mi s-au parut destul de piperate in marea lor majoritate si la copii cel putin cam slabut (adica hainde de copii ce gasesti in bucuresti prefer de departe next).
un magazin tare dragut, pt prima oara la noi cred este sergent major, cu preturi mai piperate insa intr-adevar de calitate.
in rest, la incaltaminte la deichman as fi crezut ca se da ceva gratis (m-a impresionat f tare o tipa care tinea 4 cutii de incaltaminte strans la piept si asa le-a tinut pana a ajuns la casa, pret de jumatate de ora...)
am ramas tare dezamagita pt ca nuse dadea nimic gratis (asa ai fi fost tentat sa crezi tinand cont cat era de aglomerat acolo).
auzisem ca vine si h&m??? aaaa
bebec07 spune:
Buna dimineata,
Imi poate spune cineva daca se ajunge si cu transportul in comun?As vrea sa ajung in cursul saptamanii, sa evit aglomeratia.
Multumesc frumos!
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebec07 Buna dimineata, Imi poate spune cineva daca se ajunge si cu transportul in comun?As vrea sa ajung in cursul saptamanii, sa evit aglomeratia. Multumesc frumos! Don't go the way life takes you.Take the life the way you go. Oana si Marutza-Gargaritza(04.08.2005) |
Pana acolo ajungi cu auobuzul 137 sau troleul 62. Mai poti merge cu microbuzele pentru Auchan.
bebec07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorikay
Pana acolo ajungi cu auobuzul 137 sau troleul 62. Mai poti merge cu microbuzele pentru Auchan. |
Saru'mana mult!
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorikay
De unde se iau astea? Care ar fi statiile din centru? Pana acolo ajungi cu auobuzul 137 sau troleul 62. Mai poti merge cu microbuzele pentru Auchan. |
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Theodor 29
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anamona spune:
poate da cineva niste preturi la hainutele pentru copii?
apropo de H&M - veste proasta - nu au de gand sa vina la noi in tara, cel putin in urmatorii 3 -5 ani.
madau spune:
Iti spun eu preturi la ce i-am luat Mirunei....50 ron un trening foarte haios, cu gluga, 30 ron set de 2 tricouri colorate, 40 ron pantaloni lungi, 19 ron set de 8 perechi de chilotei, 60 ron compleu format dintr-un sarafan de blugi foarte frumos si o pereche de colanti 3/4, 15 ron fustita.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Natasa spune:
Preturile mi s-au parut ceva mai mari decit afara. Lucrurile de calitate sint scumpute. De exemplu, un sort de baiat costa 70 de lei, o geaca de ploaie 50 de lei, camasutele 50-70 de lei. Eu cred ca mai repede ajung la unul din strainatate decit la ala din Militari, am facut o ora si jumatate pina acolo :)