Nu stiu cu ce sa incep, vreau doar sa spun ca imi doresc foarte mult sa raman insarcinata, imi doresc un copil ,dar as vrea sa fiu singura, adica pe mine m`ai exact ma intereseaza daca pot face o inseminare fara a fi casatorita. ajutati`ma cu niste sfaturi
Andra, ce vrei tu e de inteles...e implinirea unei femei - sa dea nastere unui prunc. Probabil ca se poate sa faci insamantare si fara sa fi casatorita, insa lucrul acesta este probabil mai greu de realizat. Cred ca vrei sa fi singura dintr-o suferinta pe care ai trait-o. Tu stii cel mai bine, insa a creste un copil nu e usor...mai ales singur fiind.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc...sincer :(
Poate doar sa incerci sa inchizi sertarele trecutului, suferinta, durerile ...si sa ai curajul sa te reindragostesti. Satisfactia e mare cand porti in pantec rodul unei iubiri, bucatica din tine si din omul pe care il iubesti si care te iubeste...
tu decizi...
cu bine,
A
| Citat: |
| citat din mesajul lui angel4us Andra, ce vrei tu e de inteles...e implinirea unei femei - sa dea nastere unui prunc. Probabil ca se poate sa faci insamantare si fara sa fi casatorita, insa lucrul acesta este probabil mai greu de realizat. Cred ca vrei sa fi singura dintr-o suferinta pe care ai trait-o. Tu stii cel mai bine, insa a creste un copil nu e usor...mai ales singur fiind. Nu stiu ce sa te sfatuiesc...sincer :( Poate doar sa incerci sa inchizi sertarele trecutului, suferinta, durerile ...si sa ai curajul sa te reindragostesti. Satisfactia e mare cand porti in pantec rodul unei iubiri, bucatica din tine si din omul pe care il iubesti si care te iubeste... tu decizi... cu bine, A |

Se poate, stai linistita.
La Giulesti exista o banca de sperma si poti alege caracteristicele fizice ale donatorului.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza