Povesti la radio Itsy Bitsy!!!!!!
De ceva vreme fetita mea de 6 ani doreste sa asculte dimineata, pe drumul spre gradinita radio Isty Bitsy. Nu mi s-a parut nimic anormal, cintecele, ghicitori cam acesta era programul la ora aceea....
Astazi in schimb plecind ceva mai tarziu era o poveste, si normal, copilul ii acorda o atentie sporita.
Nu am prins-o de la inceput dar in esenta erau 7 frati, care printr-un nu stiu ce concurs de imprejurari a trebuit sa o aduca pe prea frumoasa Elena unui imparat.Nimic nou, nimic care iesea din tipare, numai ca....
Cel mai mic dintre frati Simeon cel cantaret, vorbea asa de parca mama lui il nascuse in America si canta el asa un hip hop la fluierasul de mesteacan si mai baga si un O YAAAA!!! asa din cind in cind... si partea cea mai bulversanta a aparut atunci cind respectivul s-a asezat linga castel si a spus catre prea frumoasa Elena:
CE FACI FETELE? VA SIMTETI BINE?
Nu mai am cuvinte.....
Raspunsuri
Tzuni spune:
Nu ne lasa in supsuance! Ce-a raspuns?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
ancadragoman spune:
sa inteleg ca erau mai multe fete in turn?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
Tethys spune:
Hmmmhhh... e comica faza ... dar, oare ce invata copii din ea?!? Poate... sa vorbeasca ca americanii ... Hmmmhhh, hmmmhhh...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Indra spune:
Poate parea cumva comica, dar credeti-ma ca ascultind-o nu vi se putea nicicum comica!
Nu inteleg cum echipa de la acest distins post de radio poate accepta asa ceva. Pe linga faptul ca si-au batut joc intr-un mod cras de povestea in sine, inserarea de texte "geniale" la moda nu inteleg ce cauta.... Nu mai lipsea decit un "in puii mei, la naiba" si era completa!
Jalnic
irinai spune:
Povestile acelea cred ca se adreseaza mai ales adolescentilor. Chiar daca este un post de radio dedicat copiilor, au unele emisiuni si pentru alte segmente de varsta.
Mie imi plac de nu mai pot povestile respective. Ma rog, cand nimeresc sa le ascult. In schimb copiii mei se plictisesc ingrozitor si ma roaga sa schimb canalul.