Aspirante din GALATI (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

happymum multumim ptr. vesti. Da tu esti sau nu ca am vazut ca ai deschis capitol la odisee, am tot citit dar n-am inteles daca esti sau urmeaza sa faci testul.

IUCA FELICITARI MAMICO, SA-TI CREASCA COPII SANATOSI SI SA-TI DEA SATISFACTII.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

doris

nuuuuuuuu...... dar am zis destul de clar fetelor sa o ia usurel cu felicitarile ca nu e cazul inca... dar ele ma iubesc si uite ce a iesit...

am deschis odiseea pentru ca am o mare speranta in suflet.... acum sa vedem. in 6 zile ma testez...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Atunci multa bafta si iti tin pumnii sa fie cu 2 liniute.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Mai Galatencelor ce rusine pe noi, da unde sunteti fratilor, ati plecat deja in vacante. Nu mai scrie nimeni pe aici, sau nu mai e nici una care vrea sa aiba BB din Galati?

Happymum eu scot galeria ca peste putin ar trebui sa vii cu vesti

Eu azi am fost la eco, e totul ok, BB al meu era agitat, nu statea locului de loc de se chinuia dr. sa-i ia masurile. In ultimele zile a inceput sa miste mai des, alaltaieri cred ca avea meci de fotbal la mine in butra ptr. vreo 20min, azi in reprize a miscat in vreo 5 ori.

In rest nimic nou, ne-am programat ptr. eco morfologica pe 14 luna asta, imi astept mama sa vina la mine vineri si la sfarsitul lunii plecam in Romania, abia astept.

Astept vesti de la voi.

toate GALATENCELE.

Doris 18+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

doris
ce miscator e bebe... bravo lui...
fetele mai scriu si la subiectul cu ginecologi din galati/braila...

drum bun spre noi, cand vii acasa...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

a, si lasa galeria sa se odihneasca...
nu a vrut sa iasa decat o liniuta...

cad... dar ma ridic...
am alaturi multe fete care imi poarta de grija si nu ma lasa sa cad prea tare...

_

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

sa-ti traiasca doris si sa se faca mare si frumos, dar mai ales sa-i dea DD sanatate!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

cred ca e musai nevoie de congres solemn la galati... altfel nu se mai poate....

feteleeeeeeeeeeeeeeeeeee...........

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

PREZENT IN TOIUL NOPTI,NICI TU NU POTI DORMI?
Nu am cu ce sa ma laud

Mergi la inceput

salut denisa... eu de regula nu dorm la ora asta... de acum incolo cad...
nci eu nu am de raportat... doar ca azi ar trebui sa vina... dar eu stiu... testul a iesit negativ... merita bataie...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput