Aspirante din GALATI (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

happymum mersi mult , maine merg sa ridic rezultatul de la dublu test si sa vedem daca o sa fie un stres in plus sau in minus.

sorinake sper ca totul e ok la laparo si ca nu ai dureri, te asteptam maine cu vesti.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Buna
Va rog sa imi spuneti cand ar fi indicat sa fac prima eco de sarcina daca am avut ultimul CM pe 28 aprilie si as avea 5 saptamani?Intentionez sa merg la d-na dr.Serban ,dar nu am gasit nicio parere pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Buna
Va rog sa imi spuneti cand ar fi indicat sa fac prima eco de sarcina daca am avut ultimul CM pe 28 aprilie si as avea 5 saptamani?Intentionez sa merg la d-na dr.Serban ,dar nu am gasit nicio parere pe forum.

felicitari si sarcina usoara.
eu zic asa, daca ai rabdare macar inca 1 -2 saptamani... si atunci sa mergi la eco. spun asta ca sa poti sa ii auzi si inimioara.
acum, la 5 sapt nu ai cum...
dar numai daca ai rabdare... daca nu ai, fugi...

de serban am auzit ca ar fi bunicica... nu cunosc insa pareri prea multe... stiu doar pe cineva care lucreaza in spital la et 2 si mi-a recomandat pe serban sau ciubotaru.

inca un sfat... maternitatea sau spitalul militar sunt net superioare judeteanului... ca si conditii... si personal... si mai ales isi fac treaba mult mai bine ca la judetean - unde cu un amestec litic si perfuzii cu glucoza le rezolva pe toate....
bineinteles ca tu faci cum crezi ca e mai bine pentru voi.
te pup si succes mult.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Sorinake nu ne tine pe spini, te asteptam cu vesti.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

fetelor, sorina astazi a fost operata. a trebuit sa i se faca niste analize suplimentare si de aceea a intarziat operatia.
am fost ieri la ea la spital si am cunoscut-o personal ...

e o curajoasa... bineinteles ca emotii si teama exista, dar asta nu inseamna ca nu merita toata admiratia. e o curajoasa... eu nu cred ca as rezista ca ea...

a ramas sa ma sune cand isi revine din anestezie. astazi e o zi grea pentru ea... abia astept sa o aud sa vad cum ii este.
Hai Sorina...

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Happymum multumim ptr. vesti.

Sorinake eu fac galerie asa ca sa te refaci cat mai repede

Eu azi sunt fericita ca am fost da i-au analizele de la dublu test si au iesit cu risc scazut. Urmeaza sa vb. cu dr. dar asta inseamna ca am scapat de amiocenteza. Si tot azi am schimbat si prefixul asa ca dau de baut.

toate Galatencele.

Doris 15+

poze

Mergi la inceput

sorinake cred ca azi ai sa iesi din spital, eu astept vesti.

Noapte buna GALATENCELOR.

Doris 15+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Nu am mai avut rabdare si am fost la eco la 5 saptamani,dar m-a cam dezamagit atitudinea doctoritei Serban care m-a tratat superficial.Sarcina e f. mica de 7mm,insa a observat si un hematom si mi-a recomandat sa stau cuminte.Asa ca ma gandesc serios sa plec la Bucuresti ,mai ales ca am ramas insarcinata dupa 8 ani si e o minune a lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

valiburu felicitari.
da, fa tot posibilul sa ajungi la un doctor bun... pana la bucuresti, eu stiu, incearca la spitalul militar... poate-s mai preocupati cei de acolo...
tin pumnii... sa vii cu vesti.

sorina e inca in spital... pana miercuri... dar e bineeeeee... si cu ajutorul Domnului va fi si mai bine...

pupici la toate galatencele........

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetelor! mii de multumiri pt incurajari si ganduri bune!!!

in sfarsit am ajuns si eu acasa. inca nu m-au externat, ci am iesit pe bilet de voie. vineri imi fac externarea cand imi scot si atele. am crezut ca e mai simplu, dar mama mea, a fost operatie in toata regula
m-au internat marti dimineata si am inceput cu analizele de sange (toate analizele posibile, care au iesit bune). apoi, ekg, eco abdominale si examen pulmonar. pt ca ekg-ul a iesit modificat, miercuri consult cardiologic si obtinut avizul pt anestezie generala. joi din nou analize de sange, vitamine si pregatirea pentru operatie: clisma, lavaj, teste alergologice, discutia cu anestezistul, pregatirea buricului (curatare si dezinfectie). vineri dimineata, trezirea la ora 5.30 pt o noua clisma, un nou lavaj, sonda de urina (groaznic). dupa aceea m-au condus in sectia de reanimare, unde au loc alte pregatiri: montarea branulei, inhectii cu antibiotic, un calmant si o injectie de ''curaj''!!! la ora 12.30 am intrat in sala de operatie si dupa 5 secunde...somn!!!! m-am trezit la 3.30, iar operatia a durat 2 ore. am stat la reanimare de vineri pana duminica dimineata cu perfuzii si antibiotice. bucuria cea mare a fost cand mi-au scos sonda urinara!!!!! am ramas doar cu drenul, pe care mi l-au scos ieri. duminica dimineata m-au scos de la reanimare si m-au dus intr-un salon normal. am facut multe antibiotice pt a evita orice posibila infectie, iar de bandajat, ma bandajau de doua ori pe zi.
astazi, mi-au dat drumul acasa, iar vineri, merg pt externerare si scos firele!
am slabit 3 kg, ceea ce ma bucura! nu am mai mancat de joi de la pranz pana sambata dupa-amiaza cand am inceput cu supa strecurata pana ieri cand am mancat putina carne fiarta. astazi tot supa, carne fiarta si iaurt activia. sunt suparata ca sunt constipata!!! am luat ulei de ricin, dar nu stiu ce sa mai fac!!!!

am trei gaurele, una la buric si doua in zona ovarelor.

rezultatul:

trompe desfundate, permeabile, ovare (se pare ca erau polichistice) curate. ovarul drept putin cam lenes, dar asta se rezolva cu medicatie!!! in rest, toate-s bune!!!

avem liber la bebe dupa primul ciclu!!!!!!!

acum mai am o usoara durere de burta jos si o sangerare cu cheaguri ff mici!!!!

sper ca am dat toate detaliile, iar daca cineva vrea sa mai intrebe ceva, sunt aici!!!

de acum, Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput