Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 20
belleane spune:
salutare,
Sa spun si eu despre noi ca n-am mai spus de mult: avem 8,500-8,600kg cam 73-74cm toate masurate acasa. A inceput si ea timid sa faca cativa pasi 2-3 max dupa care-si da seama si o ia de-a busilea. In schimb facem adevarate excursii prin casa de-o manuta pentru ca n-am ajuns in oras sa-i iau un ham. Si tot timpul caram cate ceva in manuta: o poseta, o jucarie mai mare, etc
De mancat mananca bine desi nu se vede. Nu avem prea multi dinti (doar 2) dar nici nu pare ca ii mai ies. Doarme binisor cam 9-10 ore pe noapte cu cateva treziri de papa si schimbat. Eu am abservat ca daca ma ocup doar eu de ea pe timpul noptii doarme mai bine si nu se mai trezeste des. De fapt o trezesc eu pentru intretinere: supt, lapte,schimb de 2-3 ori pe noapte. Intr-o noapte am fost obosita si m-am trezit abia pe la7 dim si m-am speriat ca ea dormea la capatul celalalt al patutului si dezvelita. Cred ca pe la 1 an le voi muta amandoua in camera. Zice perfect cateva cuvinte printre care si Ana, mama, tata, pa, nene, baba.
Aseara le-am facut baita la amandoua in cada si tare frumos s-au jucat. O sa pun la un moment dat poze dar nu cred ca mai apuc acu.
Si mie imi venea cateodata sa-mi iau campii mai ales ca a fost o iarna lunga. Nu mai zic de momentele cand bebe a fost mucios.Dar de cand merg la munca ma simt parca alt om, sunt mai energica si mai optimista.
Eu am un sprijin mare in sotul meu cand vine de la serviciu se ocupa de cea mica si astfel pot si eu sa mai fac si alte lucruri: curatenie, papa, lectii si joaca cu cealalta.
Cateodata mai ies eu si el ramane acasa cu fetele. Si nu se supara. Nu-l laud dar are rabdare mai mare decat mine.
cam astea-s...nu mai stiu acum nu-mi vine in cap doar ca ma intristeaza vestile despre Andra de MSBB. Ma gandesc ca poate fi de la vreun anitbiotic sau medicament sau de ce nu chiar de la un virus. Se modifica usor valorile sangelui la bebei chiar si de la o zi la alta. Cea mai concludenta analiza pentru ficat este electroforeza din cate stiu eu. Un hepatoprotector bun este Liv 52 sirop.
trimit
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
belleane spune:
sa spun despre TV: cat am stat eu acasa cu bebe n-am deschis deloc tv-ul am cautat sa o obisnuies fara dar vad ca e din ce in ce mai interesata. Cateodata ca sa putem manca cateva minute impreuna ii dam drumul la tv ori la Minimax ori la UTV si se mai uita uneori sau macar nu mai tipa dupa noi. Prima data cand vedea la tv crainice sau crainici zambea la ei si vorbea in legea ei parca ar fi fost musafiri. Se mai uita cam 2-3 minute max la jucariile de la Baby Einstein dar atat. Cred ca bona ii pune Minimax pentru ca eu gasesc mereu TV-ul cu ultimul program pe Minimax desi nu-l las asa. Nu am avut inca o discutie despre timpul petrecut de bebe la tv dar imi fac curaj si voi discuta.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
aelita spune:
Andres acum e la faza in care isi da drumul la maini ,le ridica in sus,si rade fericit ca poate sta singur in picioare.cand simte ca nu mai poate,dupca cateva secunde,se lasa usuuurel in fund .in rest,merge din ce in ce mai rapid tinut de tot ce poate.
azi a urcat scara(8trepte) de-a buselea ,pe scara blocului .a alergat dupa sora-sa,si cum tipa cand il luam,l-am lasat sa isi faca damblaua,stand eu in spatele lui in caz ca se duce de-a dura.
ALEX SARA asa vomitam eu cu spectatoarea de Sofia langa mine,cand eram gravida cu Andres.
acum ma anunta ea:"mami,a pitat Aisi..aici !"(a vomitat Andres)si imi arata locul.(el mai scoate suprplusul de lapte,nu e voma,si ea imi arata sa sterg)
SIMONIX pe mine ma bate mama la cap sa ii duc un copil sa il creasca ea...
ALYSH-
| Citat: |
| FETELOR HAI SA NE RAZVRATIM SI SA-I LASAM CU TATII INTR-O SEARA SA IESIM SINGURE UNDEVA, CE ZICETI? VAD CA TOT MAI MULTE NE DORIM ACEST LUCRU. Mi-e teama insa de ceva: care vor fi sibiectele noastre de conversatie |
ei,dar eu nu pot domle sa imi cumpar nimic fara spectatori .
asa ca ii car dupa mine,ca asa facem de cand s-au nascut !
MONODORA-Bine ai venit !

BELEANE-sunteti foarte bine. dar tu de ce o trezesti acum,daca ea nu se trezeste? ca acum ei sunt mari,nu mai e nevoie sa manance din 3 in 3 ore ca aunci cand sunt mici,ba chiar e bine sa faca pauza la stomacel si sa nu manance noaptea. noi,care mai dam noaptea din cauza de bebei zbieratori,mai facem exceptii,dar daca el nu cere,nu dam
e doar intrebare,ca bineinteles ca tu stii mai bine ce trebuie sa ii faci ! ca si eu ii dadeam Sofiei noaptea sa manance,in schimb lui nu ii dau,depinde de copil.
MSSBB-multa sanatate !!!!!!!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE sa spun despre TV: cat am stat eu acasa cu bebe n-am deschis deloc tv-ul am cautat sa o obisnuies fara dar vad ca e din ce in ce mai interesata. Cateodata ca sa putem manca cateva minute impreuna ii dam drumul la tv ori la Minimax ori la UTV si se mai uita uneori sau macar nu mai tipa dupa noi. Prima data cand vedea la tv crainice sau crainici zambea la ei si vorbea in legea ei parca ar fi fost musafiri. Se mai uita cam 2-3 minute max la jucariile de la Baby Einstein dar atat. Cred ca bona ii pune Minimax pentru ca eu gasesc mereu TV-ul cu ultimul program pe Minimax desi nu-l las asa. Nu am avut inca o discutie despre timpul petrecut de bebe la tv dar imi fac curaj si voi discuta. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12 |
problema e ca si daca se prinde de figura,poate sa te insele cu ultimul program,sa dea pe altul inainte sa il inchida(adica sa dea exact pe programul la care l-ai lasat tu) si atunci nu te mai prinzi...
valabil pt toate fetele cu bone:ar trebui sa faceti un mic control,sa fiti sigure,fara a ne panica sau fara a ne gandi la lucurui rele,dar e mai bine sa stim...
sa puneti un webcam la calculator,sau un mobil la care sa sunati si sa fie setat sa se conecteze automat in timp ce e dat pe mute si sa ascultati din cand in cand ...macar sa auziti ...
atatea povesti aud....ca nu mai incredere in nimeni...
sau poate mai sunt metode .
stiu ca de multe ori avem incredere in oameni,mai ales in cei care nu arata a fi altfel.
si eu vreau sa am incredere in oameni in continuare,dar tot odata trebuie sa fim prudenti.
am si ceva proaspat...,un om de incredere care ne-a furat si a fugit in Romania .
o bona care batea de lesina pisica in casa unde lucra...si imi povestea ,cu ura ,ca aici in tara asta, ea nu suporta NIMIC !!!...ea lucra la mine atunci,ii lasasem pe mana copiii o zi numai,dar va dati seama cam la ce m-am gandit..
si acum se mira de ce am dat-o afara ...desi au mai fost,nu doar povestile spuse din gura ei..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Nicole1980 spune:
Micaela –ai dat gata, nu face 2-3 pasi, ci chiar merge micuta ta
Simonix – sanatate multa. Si al meu se uita la televizor, uneori la desene sta cu o jucarie in mana si se uita minute in sir.
Laura – felicitari ca inc ail alaptezi.
Minodora – hai cu poze la semnatura sa va cunoastem si noi. Eu merg la service de cand avea bebe 7 luni, insa acum daca as fi in ianuarie, m-as gandi de 2 ori inainte s-o fac.
Simoncip – mititelul, cum si-a rupt mana ? e bine acum ?
Gabitzam – eu trec mai rar…sa nu ma stergeti….aaa vad ca nu suntem pe lista neagra ![]()
Aelita – spune-mi te rog metoda, sunt tare curioasa ce face ea singura cu bebe….M-am mai linistit momentan cu bona, insa mi-am pierdut putin increderea in ea
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Reallaura spune:
Dragele mele,
Nu am avut timp de nimic zilele astea.
Am fost cu Mircea afara, mai in brate, mai in carut, rontaind la biscuiti...Simt ca s-a marit copilul, ca ma inteleg mai bine cu el.
E de-o veselie si are un umor fantastic.
Cateodata, de exemplu, sta la tzatza si-l pufneste rasul...fara ca macar sa ma uit la el, ca alaptez stind intinsa langa el...
Acum tocmai ne-am intors de la Biokarpet, am luat covor!! Sunt convinsa ca acum Mircea o sa o ia serios din loc deja nu mai are nevoie sa se tina de marginile patului. COvorul l-am luat mai mic decat voiam, dar oricum, e un covor mai moale decat precedentul si-mi fac curaj sa-l las pe bb pe jos.
Socrate, Micaela
Ylari Of ce rau imi pare ca Eva e bolnaavioara!Sanatate multa! Despre serviciu, ce sa zic, e mare diferenta fata de cei 85%, ca daca nu e, mai bines tai direct acasa. Nu te mai deprimi si cu situatia de acolo…
Andrada 
lui Tiberiu, sa se faca mare si cuminte!
Socrate iubita, imi pare rau ca esti nitel deprimata, sa stii ca si eu am astfel de zile, si eu inca primesc ajutor, Slava DomnuluI! In sensul ca in we il mai lasam pe Mircea 3-4 ore la bunici si noi iesim cu prietenii…dar am si eu zile cand sunt nervoasa si nu stiu cum sa ma stapanesc, tocmai pentru ca nu-mi ajunge timpul, fug de colo colo si mai multe boacane fac
. Vrei sa vin cu tine la dr sis tau eu cu baietii la usa cabinetului??il pun pe Mirci in marsupiu si vin!
Msbb Draga mea, sper din tot sufletul sa fie totul bine si sa nu aveti problem la inimioara!! Sa ne tii la current, suntem alaturi de tine!
MomMinodora bine ai venit! Noi suntem aia care dormim cate 15 minute, trezire, 15 minute readormire…asa si afara, DACA se intampla sa adoarma, f rar Eu nu am nici o solutie, il iau in brate, il culc la loc. SUnt dintii.
Emycor frumos Rares!! I-ati luat déjà ponei, dupa cum vad…ii place??sta in el?merita luat?
Alysh de accord sa iesim sis a lasam puiutii cu taticii!! De subiecte…da, cred ca nu ne ajung 2 -3 ore!!
Simonix esti o haioasa cu secretele tale cu tot!!!Apropos: bine ca ti-ai dat seama la timp 
leloo felicitari pentru ariciul mare!
Lily, Andree frumos ca v-ati intalnit ieri. POze ceva??
Alina_Anto condoleante pentru bunicul tau!!
Belleane felicitari pentru primii pasi! Curaj si success la discutia cu bona! PArerea mea ca nu e platita sa puna copilul la TV si sa stea linistita!
Aelita ce dulce e Sofia cum stalceste ea cuvintele…Imi aduc aminte de David, cand era Sis gravid, se uita la ea si facea: Mami, veeei vomiti???
Nicole ce sa zic, nu lucrez, stau cu bb toata ziua..
Altii au alaptat si au si muncit, cum ai facut tu, de exemplu, Esme si alte fete 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Magnetism79 spune:
Am uitat sa va zic dragele mele, aseara ca de obicei a gatit sotul si tot ceva inedit, risotto cu pui si piersici in sos dulce acrisor

, stiti cum a fost?CRIMINAL!!!!!!!!!!!!! Azi e ziua de lasagna, o astept, e la cuptor mai dureaza vreo 10 min si e gata.Deja in casa e un miross, cred ca au intepenit vecinii.
Azi mi-am luat un aparat de facut clatite, e super si nu face fum precum o tigaie , e chiar usor de manevrat.Am sa-l testez maine ca tot stau in we acasa , in sfarsit un we acasa..
va pupam pe toate
Mami de Bogdanici Pogonici
gabitzam spune:
Vine capitol nou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
gabitzam spune:
Lavinia, ce fel e aparatul ala de facut clatite? De unde l-ai luat?
Capitolul 88
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2