Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Andrada, nu e vorba de mamici de care stim, care macar de cand s-a nascut copilul au intrat de 2-3 ori in ultimele 9-10 luni. Dar sunt multe nume care nu au scris cred decat o data-de doua ori de cand este odiseea noastra de la inceputurile ei, nu le stim copii, nu participa la discutii, nu plang sau se bucura cu noi, nu ne impartasesc grijile, au diparut de mult din peisaj.
Inainte de a modifica o sa dau o strigare la astfel de mamici, sa stiu daca macar din umbra ne citesc, sa ne scrie macar 2 cuvinte. Altfel, daca e anul de cand nu mai sunt aici prin zona...
Cateva exemple: ingereasa, nikooradea, taty, deeapui, simona8004, babyname, flore07, biuti2001ro, roxyp, daniela_sb, lenca, biabaus, akela, lilirusu. Mamicilor, sunteti aici, ne citit din umbra? Va asteptam sa ne spuneti despre copilasi, cum progreseaza, cum va bucurati de ei, aveti probleme, n-aveti probleme?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
momMinodora spune:
ylari,ainigriv,sanatate multa puiutilor vostri...simonix, micaela06,insanatosire grabnica...sa auzim de bine cat mai curand...
ainigriv, intr-adevar sunt mamici deosebite...din cand in cand "am participat" si eu la discutiile voastre cu privirea
...dar iata ca m-am hotarat sa fac parte din clubul scutecelor ca sa pot discuta cu voi...ma bucur nespus ca sunteti atat de deschise...

pt toate mamicile si bebeii...
Lorich spune:
Emycor ce bine ca ne-ai mai scris! Tare drag imi era Rares, de mic, de cand s-a nascut mi s-a parut asa un bebe frumos! Am incercat sa-l mai vad, nu merge linkul de la semnatura, adica zice ca nu mai sunt poze acolo.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emycor buna dimineta! hop si noi! daca am vazut ca se restrange lista, trecem si noi sa semnam condica :)) |
Ei, uite ca macar o mamica am reusit sa scot din culcus! Ma bucur ca ai venit emycor, pupam baiat frumos Rares
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
cleo78 spune:
adriana, nu dau cu rosii, opresc asha baiat frumos cu mare drag!! si pisica mea o sa il iubeasca! sau el o sa iubeasca pisica... ![]()
uite cum mai ies fetele la prezenta...
la emycor si puiul ei!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
Adriana esti o scumpa
.
Asa e, iesirile cu Cleo ma mai scot din ale mele dar vezi tu, cateodata parca nici sa ies nu am chef. Imi vine sa zac asa, si me enerveaza ca stiu ca nu e bine.
Ma deranjeaza ca nu pot sa ma duc macar sa imi fac analizele decat cu copilul si desi stiu ca nu intelege nimic nu imi place sa stau cracanata sa imi ia pentru papanicolau secretie. Mi se pare asa..nu stiu ciudat. Dar tb sa le fac.
Va tb sa ma duc si la eco ala endovaginal si tot asa nu am cu cine sa il las. Si ma oftic rau ca daca ii zic sotului meu ca si cum i-as cere sa escaladam Everestul. Poate e doar impresia mea dar asa simt eu.
Hai ca sunt bine dispusa, de va stric ziua. Tb sa ma duc sa imi trag vreo doua palme virtuale si gata.
Mai ma si victimizez si eu, eeiii. Zau asa.
Acusi vine primavara, imi pun fusta scurta imi imbrac copilul frumos si iesim in parc. ![]()
Ylari imi pare rau ca aia mica e bolnava, dar sper sa se faca repede bine.
gabitzam sa stii ca si al meu copil este fascinat de bb din oglinda, vroia sa vada ce gust are, neaparat. Si ii rade ca e frumos.
Micaela felicitari pt mica plimbareata.
Alina_anto sorry pentru bunic, felicitari pt proces.
Simonix
sa treaca mai repede raceala asta paguboasa.
Miss, ma bucur pentru noaptea mai buna, noi ne-am trezit de multe ori azi noapte, nu stiu de cate, ca la a patra am pierdut sirul. Acu sunt zombi.Si mi-e rau, iar, cred ca totusi am pb cu ficatul.
Andrada, sa iti traiasca feciorul, La multe lunitze.
Simonacip nu stiu ce sa iti zic. Eu am avut odata un incident la blocul de garsoniere unde stateam. Era unul care isi batea sistematic nevasta de fata cu copilul. Si m-am bagat la un moment dat, am si luat una, ca mi se parea mult cum saracul copil se uita la el ce animal e si plangea. I-am si dat ce-i drept. Acuma ce sa iti zic, nu am mai auzit o vreme urlete ca am zis ca chem politia si boul a plecat vreo saptamana de acasa. E posibil insa sa fi venit copii tocmai ca era mai rau batranul...nu stiu. Eu zic sa te duci sa intrebi despre ce e vba zicand ca copilul nu poate dormi si tu vei fi nevoita sa iei masuri daca continua asa.
Parerea mea nu dati cu parul.
Rellaura voi ce mai faceti? CE mai face Mirci?
pupicim si mai revenim
MsBB spune:
Am intrat si eu sa va salut , sa mai zic una alta despre noi dar cum sunt intr-o dispozitie ...ciuficioasa - prefer sa fiu mai scurta si ma retrag in barlog sa meditez la nemurirea sufletului.
Ieri am fost cu analizele la pediatru si s-ar parea ca intradevar sunt ceva valori ingrijoratoare. Are valorile hepatice dublu fata de limita normala. Doctorita a incercat sa nu ma sperie dar odata ajunsa ieri acasa din parc m-am apucat de sapat pe net in cautare de informatii. Concluzia? Un mare morcov!
Am zis ca nu voi cauta informatii pe net tocmai sa nu ma sperii dar poti sa stai ca bou in intuneric? 
Incepem sa luam un hepatoprotector de astazi si peste 2 saptamani ne vom intoarce sa refacem analizele , adiq bineinteles luat sange din vena iar
.
Tot aseara m-am apucat sa ma uit prin hartiile de la externarea din spital ( am facut un maldar de hartii cu analize, externarii retete si foi de observatie ) si am vazut ca in Bc valorile erau in limite normale iar in Iasi sar pana la 116 ( unde normalul este <31) iar pana in ziua externarii scad pana la 68
. Totusi nu am stiut ca este o problema atata de serioasa. De altfel cum sa stiu? Habar n-aveam ce inseamna prescurtarile alea si tot amalgamul ala de numere .
Totusi ce naiba s-a intamplat sa faca ficatul ei asa varza? Pediatra m-a asigurat ca nu medicamentele iar din ce am citit eu aseara pe net m-am zapacit si mai tare. Alte cauze ar putea fi alimentatia cu prajeli, grasimi multe , alcool????, stress, oboseala sau alte boli( care vreau sa le exclud din start ).
Mda si cica ar fi bine sa-i fac si un examen cardiologic. Tot din sapaturile mele de aseara de pe net am vazut ca si o valoare TGO / TGP poate indica si o afectiune cardiaca
.
Eu oricum ii spuneam doctoritei ieri ca am observat de mai multe ori cum buzele ii se invinetesc in contextul in care nu era nervoasa,plansa ori de frig. Cine stie ? Acum ma gandesc ca si lesinul s-ar putea trage de aici? M-am saturat de supozitii si de analize si dureri de cap.
Mda cam astea ar fi noile noastre "bucurii". Cum se tin lantz toate ...bag capul la cutie si ma retrag in barlog, trag usa dupa mine si astept sa vina soarele sa ma traga afara 
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
DanaH spune:
socrate, MomMinodora, si pe voi va inteleg foarte bine. v-am mai povestit ca dupa trei luni de stat acasa cu alexandru, ma certam cu sotzul in fiecare zi, si numai dinc auza mea. nici eu nu ma mai suportam. problema atunci era ca stateam la etajul 4, fara lift, nu puteam iesi singura cu copilul afara. plus ca a fsot o primavara foarte capriciaosa.
cu teodora a fost mult mai bine. iesit afara tot timpul, o primavara ca o vara (cel putzin ca o vara olandeza), ma ocupam si de alex. dar tot au trecut greu primele trei luni.
plimbarile lungi in aer liber ajuta foarte mult. mai ales daca este si vremea frumoasa.... dar eu aici m-am obishnuit sa ies si daca ploua, bate vantul. acopar caruciorul cu husa de ploaie si, evident, nu stam prea mult afara. dar sper sa vina primavara aia mai repede, ca m-am cam saturat.
gabitza, eu una sunt de acord cu propunerea ta pt lista.
mai fetelor, fata mea este la cura de ingrashare. pe la 17 a mancat la gradi cam 100g de mancarica de mazare cu pui, iar seara, acasa, s-a certat cu noi pe peste la cuptor cu (atentie!) sos de rosii cu usturoi. era o bataie la gura ei... si ne certa, nici nu apucam sa pregatesc urmatoarea inghitzitura pt ea. cat despre macnat eu.... mai tarzior, dupa ce s-a saturat fata.
nu ma plang, sa dea domnul sa fie tot asa. eu tot sper sa nu fie ca alex, care nu mananca mai nimic, decat ciorba si snitzere, plus prostii ca pizza.
alex este iar racit. tuseste. macar m-am linsitit ca a fost sotzul ieri cu el la control, la plamani. nu se aude nimic. imi era teama ca iar ii da antobiotic. de la craciun pana acum a luat cam de 3-4 ori. i-am facut si raze la plamani, dar au iesit bine. nici nu stiu ce sa ii mai fac. ia antibiotic o saptamana, o saptamana este ok, apoi iar incepe sa tuseasca. in fine, sa vedem cum evolueaza.
noi suntem tare nehotaratzi unde mergem in vacantza in vara asta. bine, stim ca o sa stam 4 sapt in romania, dar noi nu consideram asta vacanta. mai ales ca in primele 2 weekend-uri suntem nasi la doua nuntzi, apoi sotzul organizeaza la sibiu o scoala de vara. abia dupa aceea vrem o sapt numai noi 4.
problema este ca nu stiu exact ce vreu. la amre am fsot in fiecare an pana acum, parca as incerca si muntele. dar nu stiu daca lui alex o sa ii placa. apoi nu stim daca sa mergem in romania sau pe undeva prin frantza, sau elvetzia. ne-am trezit cam tarziu, tot ce am mai gasit este cam scumputz, ca noi nu putem sa mergem decat de pe 8 august. pe 17 alex icnepe scoala.
asa ca vroiam sa va intreb pe voi. stiti vreo pensiune prin apuseni unde se paote sta cu copiii. ce ne intereseaza pe noi este baie proprie, daca s-ar putea chair doua camere, si gradina, sau ma rog, sa nu dea direct ins trada, sa aiba copiii unde sa stea. in rest, zice sotzul ca se ocupa el de distractzia lui alex, drumetzii, facut focul, cutat gaze, catzarat in copaci, fotbal, pescuit. evident, daca ar fi si o psicina.... dar deja visez prea mult.
deci, daca aveti vreo idee, spuenti-mi si mie, rogu-va.
Poze
momMinodora spune:
fetelor
...cand vine ora de somn e un chin...Daria adoarme doar cu smiorcaieli si, bineinteles, cu degetul in gura, asta fiind o alta problema...leganata nu vrea, singura in patut nu vrea....cum o vrea, nu stiu...cel mai bine e cand iesim afara si adoarme dupa doar 2 pasi...astazi n-a inchis un ochi de la 7...mai, mai sa-i pice ochii in castronel...si dupa numai 15 min s-a trezit plangand...eu stiu c-o mai supara si dintisorii, dar totusi problema cu adormitul e de mult timp...s-a mai confruntat cineva cu asta?...sfaturi, please...
DanaH spune:
offf, MsBB, ma rog sa fie bine puiutza Andra. hai, curaj, fa-i analizele si asteapta sa vezi concluziile doctorilor. uneori si informatiile astea de pe internet mai mult de baga in sperieti. stiu ca nu potzi sa stai fara sa "cercetezi".
multzi pupici la pui mic.
Poze