prioritate in intersectie

prioritate in intersectie | Autor: iulia_b

Link direct la acest mesaj

Am si eu o dilema care ma macina...intr-o intersectie, mergand in linie dreapta, celalalt din sens opus are interzis aceesul la stanga pe o strada(deci trebuie sa treaca pe sensul meu), eu am cedeaza. Eu ma opresc si-l las sa treaca, ca bineinteles ca nu se respecta regulile. Dar intrebarea este, trebuie sa le dau prioritate daca apuca pe o "cale interzisa"?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

draga iulia, in bucuresti se circula dupa legea pe care mi-a spus-o mie NOE : daca are SUV, trece indiferent de culoarea semaforului, sensul drumului, indiferent cate linii continue sunt pe carosabil, indiferent cine are prioritate.

eu zic sa relax, lasa-i pe toti nebunii care au "cohones" sa se bage, sa-si buseasca masinile si creierii pe pereti. lasa-i, ca nu te mai lasa ei pe tine pe urma nu (mai) conteaza cine are prioritate, sincer. eu am obosit sa tot claxonez terti care apar in drum, care se angajeaza in depasire in timp ce eu depasesc, care se apuca sa depaseasca si se razgandesc, care iti dau flashuri daca mergi cu mai putin de 100/h... ar fi multe de zis despre traficul din bucuresti, dar de ce sa ma enervez la ora asta?

si nervi tari in trafic !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mfatah, deci nu da vina pe Noe, ca Noe respecta regulile de circulatie
deci Noe a citit Noul Cod Rutier www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/page.php?id=110" target="_blank">aici, luati aminte:

5. "Prioritatea de dreapta" se inlocuieste cu "Prioritatea de ciumegenie" care functioneaza foarte simplu: Daca masina cu care va intalniti in intersectie nu este SUV, aveti prioritate. Indiferent ce spun semnele de circulatie. Daca si cealalta masina este SUV, cea neagra are prioritate. Daca ambele sunt negre, cea cu csenoane poate trece. Daca si cealalta este neagra cu csenoane si soferul poarta 'treling' (ca dvs) puteti trece linistit amandoi concomitent; va aflati intr-un univers paralel, intersectia este doar un portal intre cele doua universuri si veti fi reunit cu eu-ul dvs alternativ. Va rezulta un SUPER-ciumeg cu +100 puncte de ciumegenie. Toti prietenii va vor invidia.

Emma INVINGE cancerul!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Multumesc fetelor.
Ieri era sa ma ciocnesc prt ca a virat unu la stanga, eu trebuie sa le dau prioritate la cei din dreapta si m-am uitat numai in dreapta si nu l-am observat pe ala. Nici prin cap nu mi-a trecut ca daca-i interzis pe strada aia el vrea sa mearga pe acolo. Sotul meu zice ca eu sunt vinovata pt ca trebuia sa ma asigur pt ca am "cedeaza trecerea".Are si el dreptate intr-un fel...la atatia nebuni care circula trebuie sa fii cu ochii-n patru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Are si el dreptate intr-un fel...la atatia nebuni care circula trebuie sa fii cu ochii-n patru.

Are dreptate in toate felurile. Si eu ii spun Torei, atunci cand ma intreaba cum se face acolo sau dincolo, acelasi lucru: troleibuzul si tramvaiul au prioritate mereu, ca si camionul, TIR-ul, duba, SUV-ul...cui mai foloseste dreptatea, cand esti varza?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce e ala SUV fratilor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui april

ce e ala SUV fratilor???

Hai mai ca il stii sigur il vezi peste tot prin Bucuresti si alte orase romanesti = Sport Utility Vehicle

Uite-l : http://images.google.ro/images?hl=ro&q=suv&rlz=1W1HPND_en&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput