Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 16
maitreyi spune:
pica am un bidon de 2 litri cu aghiasma mare
plus ca la mitropolie gasesti tot timpul aghiasma mica ![]()
vicky nu m-am gandit la asta...e drept ca se trage de urechi mai tare acu d ecand ii da' coltanu' da' si inainte avea o treaba cu urechile...
pupam alexandra bolnavioara
si toti pepenasii bolnaviori sa se faca repede bine 
fug la nani...de fapt ma tarai la nani 
noapte buna!
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
pica1 spune:
Am uitat sa spun ca vin si eu la intalnire atata timp cit nu este intre 11-18 aprilie cind voi fi plecata pina la Paris.
Acum 8 ani am vazut ultima oara Parisul, si asta s-a intamplat cu sotul. In calatoria aceea ne-am cuplat. Ce e fain ca mai mergem cu inca niste prieteni, iar unul dintre ei a fost cu noi in acea perioada in Franta. Ma napadesc amintirile...abia astept sa merg.
iriss27 spune:
Eu m-am uitat dupa hoteluri in Turcia, ca sa imi fac sange rau nu de alta. Tot ce imi place mie este in jur de 1000E 

Ia uitati aici www.adamevehotels.com/hotel.php?lang=en&folder=odalar&file=home" target="_blank">Hotel Adam si Eva Ma gandeam sa o luam si pe maica-mea cu noi, ca ea ar cam vrea sa umble, dar tata s-a bosorogit de tot, nu mai vrea sa mai mearga nicaieri. Si da ca as lua-o nu as lasa-o sa plateasc ea, ca si asa ma ajuta mereu cu Yvo, nici nu stiu ce sa fac. Trebuie sa mai caut oferte mai avantajoase.
Sa stiti ca mai erau cateva dosare din 8-14 ian, amestecate cu cele din feb. Deci, nasol ... rau. Ei sustin ca la jumatatea lunii feb le-a venit prg informatic. Anka, nu cred ca rezolvi nimic cu reclamatia. Scria o fata, parca la legislativ, ca si ea a fost cam in aceeasi situatie si a mers in audienta la directoare care a ridicat din umeri si atat. Eu nu's ce sa zic, cred ca mai bine ii lasam sa imi dea cati bani vroiau ei, ca eram fericita ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ileanna spune:
Iubitele minunate, merci de "re"primirea calduroasa. Amu imi dau io seama ca nu is proasta degeaba. Adica in traducere, nu is dependenta degeaba de voi si m-am uscat pe aici fara forum [;-)].
Biri beyyyy cand ai intrebat tu de mine ca io imi aduc aminte ca abea de ne mai onorai cu prezentza
. Io nu am mai intrat de pe la 1 martie, da' daca zici tu ca ai intrebat ... nu pot decat sa cred pe cuvant o mama respectabila de doi cupii
.
atb m-ai omorat cu fi-tu!!!!!!!! Bai ce copii aveeeeem. Doamne inca nu imi vine sa cred ce minuni. Si Ioana de Anna e mortala. Bai mai puneti filmulete ... as fi in stare sa ma uit non stop!
Iza puiule, La Multi Ani!!! Te imbratisez din tot sufletul 
F interesant ce zici tu acolo cu suzeta ...
Hm, mi-e frica sa incerc. Ma kk pe mine ca nu cumva sa ma aleg cu o noapte alba ca nu ma tine creieru' de la balamucul cu mutarea. Dar poate dupa ce ma linistesc ma bag la un test. Pai si ai zis ca ai reusit in a 3-a zi. In primele 2 cum a fost? I-ai dat suzi, a continuat sa planga si ai bagat biberonul????
Cristina ... numai azi mi-au venit de 2 ori aia cu termopanele. Asta fiind a 3-a zi cand au venit pt niste amarate de geamuri. Pen' ca in fiecare zi vine alta echipa care nu mai stie ce era de facut si nici ce au facut aia de dinainte si unde au pus sculele si etc. Deci casa asta mai are pana sa fie o casa de om. Inca este o gara din care vine si pleaca lume iar eu is la ghiseul de informatii. Asa-mi vine sa dau cu cutzatu'n piatra cateodata ...
.
Iriss poze oleak mai incolo ca sa am cu ce ma lauda 
Bai Ralu am lift dupa 3 sapt de la mutare si dupa ce am carat absolut tot ce este in casa pe scari. Nu mai zic ca deja imi venea sa plang la fiecare sticla de apa plata carata 5 etaje. Sunt asa de sechelizata incat inca imi vine sa ma plimb incontinuu cu liftul si mi se pare un lux de nedescris sa apesi pe un buton si pac!!! sufli 5 etaje. A fost horror zau asa!
turtu
. Si eu m-as usca. Dar sunt de acord ca mama sufera incomparabil mai mult ca bebele ...
Irda ... bucatar sef??? Asta zici tu. Pt mine se cheama vrajitor sau guru ![]()
Cu apt is o fericita, e chiar langa Parcul Carol.
dana sorry da' nu l-ati luat pe Vladut. Cam asa e si el. dar pe mine ma ucide masa aia din toiul noptii. Nu mai suport sa stiu ca 4 ore e maximu;l de somn legat pe care il pot avea si de cand cu balamucul cu casa ... chiar innebunesc. Dar ma rog, mai bine tac cand le aud pe alte fete care zic saru'mana ca s-a trezit cupilu' "doar" 1 data noaptea.
bujo stai bre asha ca nu imi pot strica imaginea ca sa vaza ochiu tau cum am pus io o fatza de masa peste electronicele incorporabile ambalate in cutii si tin biberoanele pe ele
. Poimaine vine bucataria. Iar dupa acest eveniment casa va fi un dezastru. IAR. Dupa care va fi putin curat. Asta pana vine prima tura de muncitori care a uitat sa faca ceva sau care si-a facut treaba asa de bine ca tocmai s-a futiu ceva
. Poate fac totusi pozi la dormitoare ca alea is complete de ceva vreme.
pica BILIV me ca nu iau nik de la capat. Eu nu am boli din astea sa mi se nazare ca nu'sh ce trebe sa fie altfel in casa, alta culoare etc etc. Eu is putoarea perfecta. E BINE ASA. Numa io sa pot dormi nederanjata. N-am nici boala de calcat, nici d'aia de sters geamuri, de nici una. Is asha de sanatoasa!!!
Doar ca vreau mereu la "ora secsuala" si de fo 8 luni juma nu mai imi iese.
violeta29 spune:
TURTURICA, cum s-a comportat Mara la cresa?A plans?
CRISTINA, nu stiu daca doar din cauza fontanelei a spus ca are rahitism, ca a controlat-o pin toate coltisoarele, si in timp ce o controla imi explica.Orium mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca nu e nimic grav, e doar carenta de calciu si vitamina D datorata faptului ca s-a dezvoltat prea repede.acuma cine stie, pediatra noastra nu mi-a spus nimic pina acum, dar stii cum e , sapte doctori, sapte pareri
NARCISA, esti o scumpa
, cred ca o sa imi exersez "talentele" si o sa incerc sa fac si eu un cub, dar nu acum ci in perioada pastelui ca mergem la tara si planuim sa stam acolo cam o luna, si cum va fi multa lume in jur, o sa am si eu ceva mai mult timp.Bafta la proiectul bebe2
ATB, acum am reusit sa vad si eu fimuletul, fara sonor din pacate.Ce frumos se joaca cu balonul!Eu n-am avut curaj sa ii dau pina acum ca mi-a fost teama sa nu-si infiga coltii sau unghiile in balon si sa-l sparga, dar dupa ce am vazut filmuletul m-am hotarat maine ma duc sa cumpar baloane![]()
CAPRIOARA, daaa si Alexandra se distreaza cand ma musca si eu fac auuu, si eu trag tzatza si ea iar se repede si ma musca![]()
IRDA , multa sanatate la puiute

DANA, la multi ani mamei tale
Cu burtica am patit-o si eu intr-o noapte, ii dadusem cartof dulce, si toata noaptea a plans si a tras basinute.De la para nu a avut nimic niciodata, si ii dau destul de des, poate combinatia cu iaurt sa fi fost de vina?Zici ca te descurajeaza diversificarea?Eu ce sa mai zic ca am stagnat la cereale , iaurt, mere si pere?
RALU, felicitari pentru progresul Mirunei, cred ca e scumpa foc cand face cu manuta
OOKA, felicitari pentru pa-pa
DIA, ia uite ce micuta rokerita ai tu acolo
KIMMY, felicitari pentru dintisorul numarul trei, ai vazut ca iti faceai griji degeaba?
KAMELYA, Alexandra ii baga degetele in nas doar lui tati(are nasul mai mare cred
), iar pe mine ma trage de par si ma ciupeste de tzatze
IRISS, eu zic ca e riscul cam mare, concurenta e mult prea stransa, dar daca esti dispusa sa risti...
MAITREY, MCOCA

PICA , wow, Paris, ce mi-ar place si mie sa merg, poate intr-o alta viata, ca in asta nici o sansa
Neaparat sa faci poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
pica1 spune:
Irina stiu hotelul. A fost un prieten anul trecut sau acum 3 ani cind abia se deschisese hotelul. E super fain. Ai vazut cit e la asta camera pe noapte? Cea mai ieftina, ma refer...
ileanna spune:
Neatza
Noapte oribilaaaaa
Vio daca ai vazut filmuletul cu Nicholas fara sonor ... n-ai vazut NIMIC. Iti zic io!!! 
flo1980 spune:
Neatza' matinali ca de obicei...6 fixxxxxx 
Andrei Daniel de andrey2008 
Inca o
si de la mine.....
Teoretic vin si eu la intalnire...tocmai atunci sotul pleaca la peshte
sa vedem ce si cum...(poate se anuleaza) 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
Neata!!!
LA noi nopatea a fost ok, dar de trezit s-a trezit tot devreme, 6. 30 " trecute fix"!!!
Ile, ce s-a intamplat???
Flo, buna cafelutza!!
Vio, eu nu prea cred treaba cu rahitismul..oricum un " semn " clar al rahitismului il poti verifica si tu: Daca o apesi pe Ale pe capsor, in lateral ai senzatia de minge de tenis de masa. Sper sa nu fie enterocolita, desi febra poate din cauza asta a fost..
Maitreyi, 2 l de aghiasma??!!!
Pica, presupun ca plecati fara Sebi la Paris..
Acum ca tot a adus Iriss vorba de vacante, ne gandeam si noi sa mergem prin iunie in Bulgaria , Grecia sau Turcia cu Mihaita . Insa acu vreo sapt vorbind cu niste cunostinte despre intentiile noastre, au ramas foarte surprinse si, incelasi timp indignate ca de ce ne chinum cu copil de 11 luni pnoi, ca oricum nu retine nimic din vacanta , noi ca parinti nu ne bucuram de vacanta , ca trebuie sa stam dupa el mereu. OK. Pe de-o parte au dreptate, nu zic nu, dar ma gandesc ca aerul acela ii va face foarte bine domnisorului , ca va fi prima vacanta in 3, ca ii vom vedea cum reactioneaza cand va vedea apa, nisipul...Hmmm....
Cristina, mami de Mihaita