Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 14
Ktrinel spune:
Olga 

fetele mele dragi, tre sa va spun ceva...dar mi-e ca nu ma credeti ..ca e 1 aprilie
. cred ca mai astept pana maine.
multumesc de sfaturi, cred ca pana la urma pica planul...ca mai toate planurile mele
.
carmen77 spune:
Olga, tinem pumnii, nastere cat mai usoara (sau acceptabila
).
Nelia, sanatate! Mai, dar tu tot din boala in boala o tragi ... 
Ktrinel, hai mai, adica asta e corect?? Ne faci curioase si dupa aia folosesti scuza cu 1 Aprilie?
. Poate totusi te razgandesti ...
Any ideas cum sa imi pacalesc sotul pe ziua de azi? ![]()
cge spune:
Olga, nastere usoara !!
Ktrinel, spune-ne acum !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
Olga, scoatem pampoanele!

sa facem o
sa apara bebe
nelia, multa sanatate!
mikiion, multa bafta cu interviul, da in vremurile de azi nu auzi decat de concedieri, si nici decum de creere de posturi!
dana, multumesc
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
Olga 

Ktrinel e cumva
de
?
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">
Virsta Marc-Adrian
pitilache spune:
Olga 

Nastere cat mai usoara!
Nelia sanatate multa!
Oana te ocupi tu de rezervare pentru vineri
? Carmen tu de unde vii? Poate de iau de undeva pe traseu, ca eu vin din West Island.
OlgaTarziu spune:
mno am vorbit cu doctora. Cica pana dimineata avem o bebelina. Dupa cum se manifesta. Normal ca burta tot in gat mi-e. Nici nu stiu cand o sa coboare. Doctorita zice ca o sa coboare si o sa si iasa intr-o tura, ceva de genul fotbal american de va trebui bebelina si prinsa. ![]()
Ati mai sangerat careva inainte de nastere? Cat a durat pana au izbit contractiile adevarate? Acum am crampe ca la ciclu, rele si continue.
mikiion spune:
Olga, dar nu esti deja la spital? Daca nu esti, eu zic sa te duci, macar sa-ti monitorizeze bataile inimii.
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">
Virsta Marc-Adrian
Donia spune:
Haide Olga!!!

Pai crampele alea cred ca sunt cotractii... nu te duci la spital? Mai ales ca am inteles ca s-au rupt membranele, ca altfel de unde sa vina sangele? Parca si lichidul meu amniotic la primul copil a fost cu sange...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.