Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 11
maru spune:
Denisule, welcome back! poze...
vesti...sper sa iasa soarele si pe strada mea, ca am senzatia ca ne zbuciumam in van
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
CriPOD spune:
LauraJr, o sa zic mai multe cand m-oi simti mai bine, ca-s subiectiva si nu-i fair. Iti doresc sanatate multa!
Mikiion, mersi, am rezolvat.
Denisam, bine ati revenit, sanatate!
Daiopri, e asa de scump pisicul tau!
Maru, si tu cu nori negri ca mine?
Dana, tin pumnii sa fie totul alarma falsa.
Noh, nu mai stiu ce vroiam sa mai zic acum... 
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
maru spune:
mQQm, sunt intr-o prizoniera intr-o cusca din care nu pot iesi, nici cu umor, nici cu plans, nici cu actiune, cu nimic...asa ca astept soarele, si la propriu si la figurat
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
Podeanu spune:
Denisa, bine te-ai intors din vacanta. Naspa cu vremea...si merci de info.
Cristina, merci 
E asa inchis si trist afara, vreau soarele...
oanagabriela spune:
Am primit un plic si de la Ktrinel 

Denisa, imi pare rau ca nu ati avut vreme buna, din pacate nu avem nici un control asupra vremii. Noi am fost mereu in aprilie si a fost frumos si cald, doar anul trecut am fost in martie si a fost racoros. Noua ne-a placut la Catalonia, ne-am fi dus din nou, daca dupa 4 ani, nu am fii vrut sa vedem si altceva.![]()
mQQm, maru 
si sa iasa soarele cit mai repede pe strada voastra.
nelia spune:
Oana, daca ai terminat cu schiul, veniti la patinoare duminica?![]()
Denisam, bine ai revenit din vacanta! Asteptam poze!
Maru, mQQm,
!
Revin, sper ca mai la noapte, ca ma cheama datoria. Am mai pus si eu poze si am vazut pisoi frumosi!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
multumesc fetelor
nelia si Dana, am schimbat blogu si am facut easy sa postati comentarii![]()
Doamne'ajuta!
cge spune:
Mai apuc si eu sa scriu un pic..
Cred ca toata lumea e pe punctul de a planifica vacanta de vara.
Asa ca va rog sa ne ziceti si noua destinatii de vacanta "incercate" aici in Quebec.
Vrem sa scutim banii de avion![]()
Denisa, Cristina, sa va fie de bine vacantele.![]()
Multumesc si noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Dar ce e cu voi de nu mai scrieti!?! Eu macar am o scuza, mi-a iesit o buba-n nas si ma doare de-mi vine sa-l tai.
N-am patit niciodata asa ceva, sint racita ce-i drept, dar e ceva... of, cumplit de dureros. Am stat numai cu foi de varza pe el, daca pina miine nu ma lasa, trebuie sa ma duc la un medic. Da, cu ce va putem ajuta? Pai, numai in nas n-am avut bube...
Am tot citit pe net, poate sa fie de la sinusuri, de la vreun virus luat de pe la spectacole, ca era multa lume bolnava... poate fi vreun stafilococ auriu... sau poate fi pur si simplu o inflamatie a mucoasei nazale. Ati mai patit vreuna asa ceva!?!
In rest, bine, la universitate greva, si profesorii si studentii... mie mi-au taiat orice elan de a mai invata, ca doar n-oi citi de una singura si apoi sa-mi scoata materia citita
... mi-e rau cind ma gindesc cum va fi si de data asta.
Ktrinel spune:
poate va inghesuiti
sa ma lamuriti si pe mine : voi ( mamicile ) ati pleca singure cu copilu in Sud/ la soare ??..vreau experienta, sfaturi, pareri . deadline: maine.![]()