Fetele din Austria (28)
Raspunsuri - Pagina 10
silar spune:
Flavia fffff tentanta oferta
. Pupici pt micuta "razvratita", putintica rabdare si trece.
Liana hop si eu "Ce mai faceti voi fetele?", poze noi bitte schon
.
Noi suntem so so, curs de germana, gradinita, servici si atat.
la mamici si pitici.
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Flavia, pare frumos acolo la Märchenpark. Distractie placuta!
Noi suntem bine, nimic deosebit.
Lara a tusit rau in weekend, da ceaiul de ceapa amestecat de data asta cu ceai de cimbrisor (gustul sucului de ceapa e oribil) a dat rezultate excelente- deja seara nu mai tusea.
Cum a luat si Annika, i-am dat si ei licoare magica
- nu stiu daca la copilasi asa mici e bine, da am zis ca distrugem microbii din fasa.
Plecam la mare in weekend si nu vrem sa fim bolnavi - decamdata mucisorii sunt transparenti, tusea razleata, sunt optimista.
zile frumoase tuturor
Adriana
Flaflo spune:
Adriana, la Bianca ceaiul de ceapa nu are nici un efect, insa cel de cimbrisor mi se pare un miracol! Incearca data viitoare numai de cimbrisor (inr-adevar cel de ceapa e oribil) poate merge si asa. Eu am luat si un sirop de cimbrisor cu miere de albine, inca nu l-am probat ca Bianca anul asta inca nu a tusit....
Va pupam si distractie placuta la mare!
A_Iulia spune:
Am nevoie de un costum de Jasmine (din Alladin) pentru o fetita de 5 ani. Imi spuneti va rog unde este, in Viena, magazinul Disney? (eventual cu o adresa...sa pot gasi pe net localizarea).
Sau eventual un alt magazin cu costume Disney, unde as putea merge la fix si sa gasesc?
Adriana_78 spune:
AdinaIulia, eu nu stiu nici un magazin Disney in Viena, si la o cautare pe net, am dat de un forum, de unde am intels ca ar fi existat un mic raion cu articole Disney intr-o cafenea din Viena, insa s-a inchis.
In America, Anglia, Germania ar fi alte magazine
Altceva nu am gasit
Mult succes!
P.S. poti cumpara materiale si sa faci la comanda la o croitoreasa buna un costum asemanator? in caz ca nu gasesti in magazine
Adriana
Adriana_78 spune:
Flavia, ceapa e f. buna, da are gust oribil, ce mai! insa in combinatie cu cimbrisor a fost buna, au baut cuminti amandoua.
Multumim! sper sa avem vreme frumoasa si copii cuminti![]()
A_Iulia spune:
Mersi frumos, Adriana. Mai caut si pe aici prin Bucuresti. Insa aveam o deplasare la Viena si ma gandeam ca am sanse mai mari sa gasesc la voi. Stiu ca la Londra exista magazinul asta, stiu si unde este...si nu am o luna de cand am facut shopping in el, dar n-am stiut ca-i trebuie costumul lui Jasmine la serbare.
La voi exista magazinul Debbenhams? Ei aveau colectia de costume Disney. Si in Bucuresti au avut-o.
delia_g spune:
Buna dimineata!
Unde mergeti astazi cu copiii in Viena? Stiti sa fie vreun spectacol pentru 1 iunie sau aveti alte idei ... Eu nu am gasit niciun anunt pe site-ul primariei. Sau poate nu am avut rabdare sa citesc tot.
Vreme frumoasa si la multi ani celor mici!
delia_g spune:
Corectura:
Am gasit programul evenimentelor de azi, dar se pare ca nu e nimic special pentru 1 iunie. Sau ma insel eu? Si ce ar mai fi se petrece doar in germana :(
http://www.wien.info/wtv/eventdatenbank-e.html
delia_g spune:
Adina Iulia, pe Rotenturm Strasse (nu as putea spune numarul, dar este in partea de jos, spre Dunare, cum urci, pe partea dreapta) am vazut un magazin cu costume din desene animate. Daca intrebarea ta mai este de actualitate, as putea trece zilele astea pe acolo sa iti spun si numarul.
De asemenea, tocmai am observat pe anunturile de pe site ca vinde cineva din Bucuresti costume despre care spune ca sunt marca Disney.
Dar poti gasi la Bucuresti astfel de costume de inchiriat. De exemplu, este o firma pe langa Piata Alba Iulia (pe Popa Nan) care are costume foarte frumoasa (de copii si de adulti) aduse de afara.
Mult succes si zile frumoase la Viena!
Delia