*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Sa stii ca atunci cand vine mama sa stea cu Sam si David are pian asist si eu la ore..si invat cate ceva ![]() |
Sa stii ca visez la asta
Adriuta, testata vizual si auditiv a fost. Si vad si eu in fiecare zi ca e bine cu asta. Defectul ar putea fi de camp vizual...si ea sa-l corecteze cu capsorul...dar poate fi si ce spui tu, Doamne ajuta sa fie asa...
M-a mai intrebat neurologul ceva, interesant. Daca, in ciuda faptului ca nu vorbeste si nu arata prea multe, simt ca am probleme in a comunica cu ea. Si i-am spus ca in niciun fel. Niciun moment nu am senzatia ca nu inteleg ce o supara, ce o nemultumeste, ce o bucura, ce vrea. Si pana acum s-a dovedit in nenumarate randuri ca am inteles-o si ghicit-o cel mai bine. Deci comunicare cu ea exista si atunci mi-a zis ca asta e f important si f bine. Daca eu nu simt o bariera in comunicare, e exclus sa te gandesti la tulburari de tip autist...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mimonix spune:
Ce sa mai zic
Ca mi-a rasucit Naty iar cutitul in rana ...abia abia ma mai potolisem ...Naty,imi pare rau rau pentru voi...pentru Iulia ca o chinuie aia acolo (m-am intalnit si eu cu Floriio si mi-a povestit ce chin
) si pentru tine ca e greu cu du-te -vino asta...sper ca pana la urma sa fie totul ok cu toate cele...ce sa mai zic ? Zambeste
si mergi mai departe 
Tuchiunde pleci de-ti faci bagajul? Copenhaga deja?
Bubu slabuta prestatia dar nu stiu ce fac ca parca nu-mi ajunge timpul...imi revin eu , lasa!
Simo pai ziceam ca-ti seamana David? Nu, ziceam ca meriti felicitari pt ca l-ai facut, l-ai crescut, l-ai indrumat si uite ca deja tremuri pe langa el
Eu cred ca e minunat ca un copil sa-si educe darul cu care s-a nascut, cine stie...
Adriuta imbecilul ala de doctor care ti-a zis gogomania aia e american? 
Acum chiar ma retrag...sunt varza ...mai ales dupa vestile astea 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:
Naty,si David din mai va face inot iar engleza face o data pe saptamana!
Iar din toamna scoala de dimineata si am inteles ca,pianul si educatia muzicala o va avea dupa-masa...ce minunat
!
Eu sper sa facem fata la toate cate vin!mai ales ca si el vrea sa ia cursuri de dans...mai vedem
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Hai,Simo-Mimo,nu te mai panica

!Vladut nu are nimic
mikydoozza spune:
naty nu te descuraja. sunt si eu alaturi de voi si va doresc sa iasa totul asa cum trebuie. iulia e un copil special pentru mine si pentru toata lumea. desi nu am scris decat in ultima luna cand am avut probleme cu bubulina mea cunosc toata povestea ta de cand nici nu plecasei la spital. iar de cand ai nascut am intrat in fecare zi sa vad ce faceti si cum evoluati. am plans si eu alaturi de voi si m-am rugat mereu pentru voi. iulia pentru mine este o luptatoare si tu la fel. nu ai de ce sa te descurajezi tocmai acum.
va pup si multa multa putere sa terminati tot ce ati inceput.

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
Nicoleta spune:
Salut.
Remember me? Am zis sa intru din timp sa va amintiti cine sunt
, ca imediat (o luna...) trebuie sa dau de baut si nu va bea nimeni de la necunoscuti...
Pana atunci LA MULTI ANI TUTUROR puilor de randunici care au implinit un an!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Salut. Remember me? Am zis sa intru din timp sa va amintiti cine sunt Pana atunci LA MULTI ANI TUTUROR puilor de randunici care au implinit un an! Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |

Simo27 spune:
Asa,pt Gecko:
Pe fina a operat-o miecuri dimineata,iar vineri a plecat acasa!a avut cea mai groaznica noapte din viata ei:miercuri spre joi,a vomat incontinuu,a fost tare slabita ,dar si-a revenit ca e puternica
!ieri i-a scos atele si are o taietura micuta!acum,partea nasoala e ca acolo ,in jurul chistului ,dr-care apropo,e dr meu ginecolog
,un doctor- priceput -in toate-!a vazut ca e lichid..asa am inteles!lichid care nu ar fi avut ce cauta,a luat si a trimis la bucuresti si asteptam rezultatele peste 3 saptamani!Ea e cam ingrijorata......oricum,e o fiinta f puternica!
Si azi am mai avut parte de o veste f rea:un prieten de-al lui David,de 14 ani,a fugit de acasa de ieri dimineata!tatal lui a venit la noi plangand:a plecat la scoala si nu a mai venit acasa.avea ceva problema cu scoala,cu matematica-nu vroia-nu putea sa invete!am inteles ca l-a luat cu buna,apoi la- si certat-batut,si i-a luat si meditator.mama lui e plecata in spania ,lucreaza ca guvernanta la familia regelui de acolo..va dati seama
!vine de 2 ori pe an acasa.si baiatu asta mai are o sora de 19 ani...oricum,tatal lui era terminat:nu am vazut un barbat care sa planga asa
!
Si acum am probleme de constiinta ca duminica dupa biserica mi-a zis David ca l-a invitat la el, Cosmin si eu nu l-am lasat
!Este un copil tare linistit...nu stiu ce o fi fost in capul lui!offf
am inteles ca s-a dus la politie si l-au cautat in spitale si au vb cu colegii-prietenii,dar nimeni nu stie nimic....David mi-a zis ca i-a spus ca tatal lui il cearta si ca nu mai suporta
!Doamne,greu mai e si cu copii astia.Tare sensibili mai sunt:nu mai e voie sa ii certi ca se supara si pleaca
-asa ceva!
Sper sa vina acasa....
Nicoleta spune:
Gecko, pai tu asa chemi oamenii? Enervandu-i?
Sa stii ca Batista Bebelusului se potriveste de minune la aspiratorul super-bengos pe care il am, asta are putere reglabila si scot cu ei si mama-mucilor-mahmuri-nu-spune-mu-mu-mu (Stie cineva asta? Cu mama-mamutilor-mahmuri?).
Simo, David este talentat! Bravo!! 
Mimo, baiatul tau e perfect sanatos!
Tuchi, felicitari pentru job!
Am citit de cand am disparut cam 10% din ce s-a scris... timp putin... oboseala... Sper sa revin. Mai des. ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei