imunitate scazuta
In week-end am iesit la padure cu un cuplu foarte simpatic de prieteni
Din povestirile celor doi am inteles ca el are imunitatea foarte scazuta. A luat ceva vitamine fara prea mari rezultate ...
Intrebarea mea este: aveti idee cum si cu ce ar putea sa creasca rezistenta organismului ?
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4 ani) si Ani ( 1,6 ani)
Raspunsuri
mariamunteanu spune:
Sa mearga la doctori, sa faca analize pt. a se stabili ce are si ce e de facut. Asemenea lucruri nu se fac dupa ureche. Daca amicul tau cauta o solutie-minune, ca va fi dezamagit sa afle ca nu exista asa ceva.
Solutia clasica este: sport in aer liber, alimentatie sanatoasa bogata in legume si fructe proaspete, odihna, un mod de gandire pozitiv, intr-un cuvant un mod de viata sanatos si echilibrat in toate privintele.
Multa sanatate,
Maria
laureta spune:
Cica vaccinul Cantastim este bun. A folosit cineva?
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
felix76 spune:
La mine a mers asta:
- Echinacea de hofigal (400mg) luata in cure de 2 pastile pe zi o cutie pe luna, cel putin 3 luni la rand.
- Catinofort 3 capsule/zi, la fel ca echinacea.
- Fructe si legume la greu.
- Miscare in aer liber, chiar si numai plimbare indiferent de vreme, fara infofoleala excesiva.
- Lichide 2 l/zi
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
Guestus spune:
Yo cred ca mujdeiul de usturoi e f bun. O sa mirosi o perioada...dar se merita.
http://findarticles.com/p/articles/mi_m0FKA/is_n6_v58/ai_18356463
Ancient Babylonian texts credit garlic in the alleviation of many infectious diseases.
* Ninth century Japanese physicians used garlic to treat infection and established a "garlic sanitorium."
* Many individuals relied on garlic to protect themselves from infection during the 1665 Great Plague of London.
* Garlic may have prevented infection in garlic-eating people during the cholera epidemic of 1866.
* The renowned French physician, Louis Pasteur, described the antibacterial capabilities of garlic in the mid-1800s.
* Garlic was used during World War I to treat intestinal infections in soldiers.
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudiai In week-end am iesit la padure cu un cuplu foarte simpatic de prieteni Din povestirile celor doi am inteles ca el are imunitatea foarte scazuta. A luat ceva vitamine fara prea mari rezultate ... Intrebarea mea este: aveti idee cum si cu ce ar putea sa creasca rezistenta organismului ? ----------------------------------------------------- Mami fericita de Victoras ( 4 ani) si Ani ( 1,6 ani) |
am pus un articol despre imunitate pe www.de-azi.ro la sectiunea sanatatea familiei , care, eu cred ca i-ar prinde bine prietenului tau ! este destul de lung de aceea nu-l mai pun si aici !
Sanatate multa !
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
nikole spune:
Uite aici un site f interesant, si raspunsuri la intrebarea ta, cu o mica precizare:astragalusul este fff bun intr-adevar, insa trebuie avuta grija la dojaz, trebuie intrebat un medic.
Eu am folosit ceva timp radacina, puneam 2 cm de radacina la fiert in supa.
Acum, caut sa cumpar si nu mai gasesc pe nicaieri
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
claudiai spune:
mariamunteanu - Si sfatul meu a fost de a merge la doctor. A zis ca o sa mearga, dar ... fuge de medic ca d... de tamaie.
Multumesc tuturor pt indrumari. O sa i le prezint si sper ca intre timp sa-si faca programare la medic pentru analize.
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4 ani) si Ani ( 1,6 ani)
diana69 spune:
Eu am folosit Cantastim la baiatul meu cand avea 5 ani si i-a fost foarte bine. A fost singurul vaccin la care a reactionat pozitiv si nu mai racit deloc aproape un an de zile.Pe urma nu am mai gasit o perioada mare de timp si nu i-am mai facut.
Foarte mult l-a ajutat pentru infectiile respiratorii si o cura de vreo 7 zile in salina de la Praid.