Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Vai Alinuk...am vazut stirea...nu stiu ce sa zic

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of...irina, sper ca esti pe aici. stii cumva cum se numeste exact vaccinul pt haemophilus de la sanofi? ca am intrebat la aproape toate farmaciile din oras si nimeni nu stie, nimeni n-a auzit... si ma oftic de numa! zici ca e asa ieftin iar eu am auzit ca e f important...si nu il gasesc. si da...o sa mergem la vaccin cam intr-o jum de ora :(

puiutzul meu are 11 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Veronica este superba, ce fericita va fi sa aiba asa par mult

Alinuk si eu am vazut stirea....sincer...eu NU CRED

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

va rog sa ma scuzati pt dezinformare, eu nu am verificat pretul in farmacii ACT-HIB de la Sanofi este cel mai ieftin la helpnet si e in jur de 6o roni nu 6 roni si pate ajunge si la 100 la alte farmacii.

Delia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Anuk nu ma impresioneaza cu nimic bun clipul, este o porcarie.
Pt a demonstra ceva nu in medicina , orice ,este nevoie de teste si studii pe loturi mari , nu te trezesti vorbind asa ca la 1 singur om am facut si am dres si uite ce am observat, pt ca observatia ta poate fi o simpla INTAMPLARE!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Doamneeeeeee lumeeeeeeepe asta chiar nu am mai auzit-ocica:

vine matusa lui Adi la noi,ok toate bune si frumoase,eu aspiram si deodata:''fataaa dar cum aspiri tu ca faci praf,si copilu numai ce a facut vaccin,daca se imbolnaveste,mai bine dai numai cu mopul''doamne mare gradina lui dumnezeu

Si ince ceva,am vb cu vecina de la parter ea are bebe de 5 luni,si e inscrisa la alt medic,care i-a spus asa: citricele sunt recomandate inca de la 6 saptamani. diluate cu apa fiarta si racita , introduse progresiv. 10 ml suc cu 10 ml apa de ex, si crescut progresiv,totusi citricele nu provoaca acid la stomac???sau colici????

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314436898010221810
Povestea nasterii:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314439140786058706
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Ciufik sanatate si multumesc.Habar nu aveam de dispozitiv.si cum faci tragi tu ??cam asa am priceput sau am inteles gresit?
Bebelusi o zi in plus in minus nu conteaza.Eu am amanat de ex 10 zile so, nu -i bai!
Vero ia da -mi mie niste sfaturi cu suzeta ca noi suntem in abandon total de idee...
Ralumond nu prea ma pricep la afacerea asta dar din 8 martie si pn acum e ceva timp.E menstra sigur sau sunt lohii inca(nu stiu exact cand ai nascut tre sa verific si merge forumu rau rau) Cel mai bine e sa te consulti cu medicul tau , macar telefonic.Sanatate

Edit: ai nascut pe 18 ian ..sunt mai bine de 2luni, se poate sa ai lohii si 2 luni nu i bai dar mai bine da telefon!

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

"DE CE O IUBESC PE MAMA

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,' Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce in pat.'

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata..

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in
plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei..

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de
noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.

Tata ii striga,' Credeam ca te duci in pat.'

'Sunt pe drum,' raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile
sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de
rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.

just...Minunat!

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in
particular,' Ma duc in pat.'

Si o si face ... fara nici un alt gand.

Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?

PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)"

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Ciufik sanatate si multumesc.Habar nu aveam de dispozitiv.si cum faci tragi tu ??cam asa am priceput sau am inteles gresit?

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Irina - da, ai inteles bine. Nu stiu cat ai putut vedea fotografia...e un furtun cu 2 capete, unu prin care aspiri tu cu gura si altul (cel albastru din poza), unde se pune si un filtru de vata (ca mucisorii sa ramana acolo; vata care se schimba la fiecare utilizare) si care se introduce in nara lui bebe. Acest capat albastru are un varf care se scoate, se spala (ca si ala se umple de muciosori) si se sterilizeaza. Nu stiu dc m-am facut inteleasa. E f simplu, dc il vezi te prinzi ce si cum. Si e si f ieftin, in jur de 300.000 lei.

Mergi la inceput

Ciufik suna bine,neavand forta mare faci des.Bun de stiut, multumesc
Pati ce real e "bancul".Il traiesc zilnic zilnic.Si nu am tocmai un sot rayu , dar tot barbat este

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput