Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:
Cum mai nu si-a adus aminte? Ca io de 3 ori m-am intersectat cu el dupa ce am nascut si de fiecare data m-a salutat zambind. Si io n-am nascut cu el. Cred ca a retinut ca vroiam sa nasc dupa Paste
. Sau mi s-o fi dus buhu cu revenirea mea "mai lenta" dupa nastere.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Cum mai nu si-a adus aminte? Ca io de 3 ori m-am intersectat cu el dupa ce am nascut si de fiecare data m-a salutat zambind. Si io n-am nascut cu el. Cred ca a retinut ca vroiam sa nasc dupa Paste ![]() Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat ![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
de mine nu si-a amintit
, da' de zambit mi-a zambit si mie
ingrid70 spune:
Ne-am intors, dar un vant si un frig, sper sa nu fi racit puiul. Pe mine ma dor urechile de vantul ala.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
Ciufik spune:
Dark - LMA pt Mister Mister!
si eu ii mai numar, inca, saptamanile lui Andrei.
Ralumond - ce fetita frumoasa! si ce toalete...
andre_ea spune:
citat din mesajul lui Ciufik de mine nu si-a amintit , da' de zambit mi-a zambit si mie Andreea si Andrei (27.12.2008) |
M-am linistit.
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Aalina spune:
Cum pana acum nu am avut azi colici incerc sa il ametesc pe amicu' macar la 2 ore sa manance. Ca de altfel ... tot aiurea si haotic baga. Nici eu nu stiu daca de foame sau de consolare da cum se scancea il lasam sa stea la san. Si mereu curgea. Iar din sanul din care nu suge picura de obicei. Si nu mai iau demult stimulente. Ce am mai facut a fost ca inainte si dupa alaptat sa mulg cate un pic sub dusul cald.
Sper sa ne tina faza fara colici!
Fetelor prea se agita toti bb nu o fi o perioada de crestere la voi??????
Eu zic ca e ok fiecare sa isi zica experienta asa mai aflam si noi una alta
Ciufik esti pe lista de invidiate langa Cristi la cat dormiti. Ia mai zi tu de bine de astia de pe 23 feb ![]()
Ralu pe voi va punem pe lista de nurori
Ce copila faina!!!!
Irina fii barbata!!!!
Alina nu ai gresit cu nimic nu gandi asa. Stii bine copii sunt diferiti.
Dark
pentru MisterMister. Si cand o fi spor la facut fetite. Asa am patit eu si uite ce flacau mi-am tras. Nici sa fi avut cu cine si nu m-as risca la bb3 sa nu ajung soacra cu 3 nurori.![]()
Ciufik spune:
Aalina - Andrei doarme asa de 2 sapt, adica de la 11 sapt. Aaa, si compenseaza ziua prin reprize de maxim 30 min de somn, in rest: bratze, tzatza, marait-plans-urlete de oboseala, dar okii cat cepele.
despre cei nascuti pe 23feb numai de bine
; eu mica, cica, dormeam de la 11 seara la 6 dim, ceea ce va doresc si voua
.
IRINA.C spune:
Am primit niste bancuri, sa mai radem asa ...
1. Achitarea notei de plata:
Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai, George si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest…
Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta.
2. Banii:
Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar.
O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere.
3. Baia si lucrurile personale:
Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti, pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel.
Numarul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Un barbat nu este capabil sa identifice majoritatea acestora.
4. Argumente si discutii:
Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict.
Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii.
5. Viitorul:
O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste.
Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste.
6. Succesul:
Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa.
O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat.
7. Mariajul:
O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face.
Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face...
8. Vestimentatia ingrijita:
O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc.
Un barbat va fi aranjat cu ocaziua unei nunti sau a unei inmormantari
9. Familia:
Ah, copiii... O femeie stie totul despre copiii ei. Stie la ce ora este programarea la dentist, cunoaste relatiile lor sentimentale si anturajul, mancarea preferata, temerile ascunse si sperantele si visele.
Un barbat are o vaga idee ca in aceeasi casa exista niste omuleti foarte mici.
10. Concluzia:
Orice barbat casatorit ar trebui sa isi uite greselile.
Nu ar avea sens ca doi oameni sa isi aminteasca mereu acelasi lucru…
Sper sa va amuze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
andre_ea spune:
Mey, va vand eu pont pentru facut fetite.
PS: Azi n-am chef de treaba.
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Mey, va vand eu pont pentru facut fetite. ![]() PS: Azi n-am chef de treaba. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat ![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Baga!
PS: nici eu