Aspirante optimiste >20 ani(395)
Raspunsuri - Pagina 7
happymum spune:
raluca m-am obisnuit. si mai ales ca am slabit un pic...
iti dai seama ca ma incurajeaza.
azi am descoperit ca trebuie sa imi strang cureaua cu inca 2 gauri.... baieram.... ![]()
tu? cum esti?
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
aly_ spune:
Fetele, eu incerc sa nu ma mai gandesc pt ca asa nu simt simptomele unei sarcini .Lunile trecute le-am avut pe toate stare de voma,urinare desa,intepaturi prin burta tot tacamul.Faceam repede test si dupa ce vedeam afurista de liniuta ma consolam cu gandul ca e prea devreme ca sa ma dezamagesc de tot cand veneau"uratii" cum bine zic unele fete.
la toate si sa auzim de bine
http://tt.lilypie.com/1nUTp1.png mai un pic si voi fi si eu 
ancutzam spune:
Salutare fetelor
Multe dintre voi nu ma cunosc dar fetele vechi cred ca-si mai amintesc de mine. Si eu am fost o aspiranta si vad ca noul an mi-a adus o mare bucurie. Eu am trecut pe la voi sa va incurajez sa nu va pierdeti speranta ca va veni ziua cea mare pentru fiecare in parte si credetima desi nici eu nu credeam va veni atunci cand va asteptati mai putin.
Pun
mare pentru toate poate sa se ia si la voi sa treceti in curand la odisee.
A si fetele care se pricep va rog sa ma treceti la gravidute
Va multumesc
13+
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzam Salutare fetelor Multe dintre voi nu ma cunosc dar fetele vechi cred ca-si mai amintesc de mine. Si eu am fost o aspiranta si vad ca noul an mi-a adus o mare bucurie. Eu am trecut pe la voi sa va incurajez sa nu va pierdeti speranta ca va veni ziua cea mare pentru fiecare in parte si credetima desi nici eu nu credeam va veni atunci cand va asteptati mai putin. Pun mare pentru toate poate sa se ia si la voi sa treceti in curand la odisee.A si fetele care se pricep va rog sa ma treceti la gravidute Va multumesc 13+ |

eu nu te stiu, inca
felicitari pentru samburel. sarcina usoara in continuare.

http://concurs.pampers.ro/profile/28618_

? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
Poze noi cu maruta mea
ellenii spune:
A_driana, sa dea Dumnezeu sa fie un bebelas dragalas! Mai asteapta si tu cateva zile si fa un test! Noroc!
Raluci, eu chiar nu stiu cum poti avea atata rabdare. Cred ca in locul tau as fi facut 5 teste.
Ancadragoman, eu imi monitorizez temperatura ca la carte din luna noiembrie (am sarit ce-i drept cateva zile). Luna noiembrie a fost singura in care ovulatia apare ca fiind nesigura. Si nu am simtit atunci vreo intepatura. E adevarat ca tot ne protejam, pentru ca de-abia in ianuarie am reluat proiectul bebe. CM l-am avut din septembrie pana in decembrie cu Duphastone. Si e posibil ca din cauza lui sa nu mai fi ovulat in noiembrie.
Dupa pierderea sarcinii m-am dereglat rau si m-am procopsit si cu un chist barosan pe ovarul drept. Am avut un CM de 82 de zile si altul de 42, in conditiile in care CM era de 30 de zile.
Oricum, desi am citit multe lucruri despre ovulatie, sunt convinsa ca mai am multe de invatat. Mai ales ca e organismul meu pe care trebuie sa-l cunosc.
Another day goes by 
ellenii spune:
Ancutzam, felicitari pentru bebelas! Ma bucur ca ne impartasesti si noua si mai ales ca ingrosi randurile gravidutelor. Ma umplu de speranta cand vad ca aspirantele se transforma in mamici.
Oare cand vom fi bunici, ce-o sa facem? Probabil un nou forum: desprenepotei.com
Am cam inceput sa aberez!
Am avut o zi mai grea la serviciu!![]()
Uta, ce mai faci? Sau esti pe la veo odisee?
happymum spune:
raluca, eu 

rau tare de tot.
acum am bagat de seama ca tu zici ceva de un test.
ce fel de scurgeri maronii ai avut?
ca sa fie semn de nidare, trebuie sa ai pete putine, mici mici.
asa a fost la mine. si apoi s-a oprit. cum e la tine? dureri ca de CM, la fel... asa simti si cand e sarcina. nu e obligatoriu la toata lumea, dar in general... si titili, dureroase.
tin pumnii, sa fie... 
ai o bere de la mine daca e bebe. dupa ce nasti, insa...![]()

http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
Poze noi cu maruta mea
uta_ciun spune:
| citat din mesajul lui ellenii Uta, ce mai faci? Sau esti pe la veo odisee? ![]() |
multumesc de intrebare ellenii, as vrea eu sa fiu la odisee
decamdat doar in vizita la odiseea de nov-dec 2009
sper sa prind dec, asa cum am sperat si la nov si celelate odisei de dinainte
ar trebui sa testez in jur de 1 aprilie, sa vedem...decoamdata 6 zile dupa ovulatie ma dor "biberoanele"
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
A_driana spune:
uta_ciun si eu in jur de 1 aprilie as putea sa ma testez...ce spui? ne testam impreuna? ![]()
asta in cazul in care mai pot sa ma abtin pana miercuri, cred totusi ca duminica incerc unul 
felicitari pentru viitoarele mamici 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ancutzam Salutare fetelor Multe dintre voi nu ma cunosc dar fetele vechi cred ca-si mai amintesc de mine. Si eu am fost o aspiranta si vad ca noul an mi-a adus o mare bucurie. Eu am trecut pe la voi sa va incurajez sa nu va pierdeti speranta ca va veni ziua cea mare pentru fiecare in parte si credetima desi nici eu nu credeam va veni atunci cand va asteptati mai putin. Pun mare pentru toate poate sa se ia si la voi sa treceti in curand la odisee.A si fetele care se pricep va rog sa ma treceti la gravidute Va multumesc 13+ |
eu imi aduc aminte de tine si felicitari pentru samburel

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM