Aspirante optimiste >20 ani(395)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

nu

ma ajuta nimeni???????????????????????????/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Edelya FELICITARI !!! si de la mine... sarcina usoara si la termen...

camy pus si celelalte fete multumim ca mai treceti pe la noi .... poate ne molipsim si plecam in grup la odisee

viitoare
http://tt.lilypie.com/lmFyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Sanii mariti si sensibili la atingere pot fi si simptom al sindromului premenstrual. Eu cand am facut Pregnyl nu am avut aceste simptome. De Puregon nu stiu. Cert e ca acest simptom e cauzat de cresterea nivelului de progesteron, ori pregnylul contine HCG. De aceea, e bine sa faci testul la momentul potrivit, fiindca Pregnylul poate da rezultate fals pozitive.

Another day goes by

Mergi la inceput

Fetele va rog ajutati-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic...
luna asta mi-am propus sa imi iau TB in fiecare zi si nu pe sarite cum obisnuiam ... iar rezultatul este urmatorul : z6 - 36.6, z7 - 36.4, z8 - 36.3, z9 - 36.3, z10 - 36.3, z11 - 36.5, z12 - 36.7, z13 - 36.5, z14 - 36.3
in plus astazi z14 de vreo ora simt tensiune in burtica si dureri pe la ovare mai ales la OD
ce credeti ? sunt la ovulatie ?... de prestat am sambata si duminica pentru siguranta

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

luna asta mi-am propus sa imi iau TB in fiecare zi si nu pe sarite cum obisnuiam ... iar rezultatul este urmatorul : z6 - 36.6, z7 - 36.4, z8 - 36.3, z9 - 36.3, z10 - 36.3, z11 - 36.5, z12 - 36.7, z13 - 36.5, z14 - 36.3
in plus astazi z14 de vreo ora simt tensiune in burtica si dureri pe la ovare mai ales la OD
ce credeti ? sunt la ovulatie ?... de prestat am sambata si duminica pentru siguranta

Dupa cum arata temperaturile, se pare ca nu ai ovulat inca. Poate se apropie momentul. La mine de exemplu, am observat ca ma doare ovarul la doua zile dupa ovulatie. Nici eu nu stiu ce sa cred.

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna seara, fetelor!
edelyia sa se ia si la mine
felicitari din tot sufletul si Doamne ajuta sa stea acolo in burtica ta primitoare pana la termen

eu sunt in z21, mai am putin de asteptat si apoi sa vedem: daca vin rusii, astept sa iau closty din z5, daca nu .....inseamna ca am pus-o...........hi hi
va pe toate si va doresc o seara relaxanta, alaturi de persoanele iubite

Mergi la inceput

elleni multumesc de raspuns
nu stiu ce sa zic cu ovulatia mea...adica sper sa ovulez ca mie nu prea imi iesea la testele de ovulatie a doua liniuta la fel de rosie ca cea de test
pana acum nu am facut monitorizari ecografice
am inceput cu monitorizarea TB - am inteles din site-ul Andreei ca este semn sigur de ovulatie
si totusi am niste dureri de ovare - le simt foarte inflamate ... sper sa nu fi racit

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna dimineata fetelorva astept la,.va multumesc ca santeti alaturi de mine.
happynelle,ellenii,cristinaema,aly,amber onyx,mihapet,oanarus NU VA DESCURAJATI!(stiu si eu ce inseamna dezamagirea)CAPU SUS SI MERGETI INAINTE!O SA REUSITI!sa ploua aici la aspirante cu 2 liniute va doresc si sa ne intalnim la odisee!va pup

delia 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neatza fetele, va rog sa ma treceti si pe mine la aspirante(nu stiu exact ce trebuie sa trec dar eu scriu tot) adriana 14.06.1986 si sotul jozsef 05.03.1980....
nici eu nu mai stiu cum ii cu ovulatia cand vine cand pleaca, stiti ce zic eu? SA-I DAM BATAIE TOATA LUNA , o zi da una nu, asa sunt sanse mai putine sa ,,pierdem'' momentul si poate fac treaba buna..ce spuneti?
si eu sunt in Z24, cred ca in weekend fac un test ca ma tot uit la el de 2 saptamani si tare ma mananca degetele

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput