Filantropia -personal medical, conditii spital (3)

Filantropia -personal medical, conditii spital (3) | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

continuarea de la cap. 2 :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132997

bafta Zaizak!

Mami de fetita si de baietel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Mersi dar dupa cum vezi sunt tot acasa .Joi m-a chemat la ora 8.30 dimineata si cred ca imi face cezariana ca nu da semne ca ar vrea sa facem cunostinta,colul e putin modificat,iar copilul este prea sus,sa vedem joi, cezariana sau normal(a spus ca o sa incerce sa-mi provoace nasterea dar nu crede ca o sa dea rez prea mari daca nu cezariana )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui zaizak

Mersi dar dupa cum vezi sunt tot acasa .Joi m-a chemat la ora 8.30 dimineata si cred ca imi face cezariana ca nu da semne ca ar vrea sa facem cunostinta,colul e putin modificat,iar copilul este prea sus,sa vedem joi, cezariana sau normal(a spus ca o sa incerce sa-mi provoace nasterea dar nu crede ca o sa dea rez prea mari daca nu cezariana )

Zaizak eu care credeam ca ai nascut si esti cu bebe in brate, te gasesc pe forum. Hai ca nu mai e asa mult...mai ai putina rabdare
A zis ca-ti face cezariana la Filantropia sau tu nasti la Euroclinic?

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Imi face cezariana doar daca dupa ce imi provoaca nasterea nu se intampla nimic,doar atunci,nu asa pur si simplu,dar el mi-a zis ca s-ar putea sa nu avem succes si atunci trebuie cezariana.La Filantropia nasc.Si eu astept cu nerabdare sa-mi tin bb in brate,asa e mai am putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

zaizak sa dea Doamne Doamne sa ai parte de o nastere usoara si frumoasa, indiferent de cum va fi ea, cezariana sau normala si sa veniti amandoi sanatosi si repede acasa!

28+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Mersi mult Alinutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si prietena mea a incercat natural cu epi dar la dilatatie 9 copilul s-a retras si Cata i-a facut ceza. Acum are o frumusete de baiat marca "nascut de dr. Cata" si a uitat deja toate chinurile (eu am vorbit cu ea la tel toata noaptea pt a face fata mai usor fiind extrem de panicoasa si emotiva).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

zaizak iti tin si eu pumnii pt joi. Ma bucur pt voi ca mai aveti asa putin (unele ati si nascut) pana va tineti bebeii in brate, dar sunt si putin invidioasa Eu nu mai am rabdare...Si nu stiu de ce nu am deloc emotii..nici in leg cu nasterea si nici ce o sa se intample dupa...oare e normal sau sunt eu inconstienta ?
Cand mai aveti timp sa-mi povestiti va rog cum e cu taticii la spital...Poate sta cu mine pe timpul travaliului sau macar pe hol? Vreau neaparat sa fie acolo cand se naste bebe. Si daca imi iau rezerva ma poate vizita mai des, sau e cum au povestit alte mamici, totul f strict?

Va

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Eseea cand mai intrii da-mi si mie te rog un PM cu cat ai dat tu prin spital, si care ar mai fi preturile.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Am scris dincolo si apoi am vazut ca v-ati mutat...deci ziceam ca am o intrebare aiurea..eu as vrea ca sotul meu sa dea banii dupa nastere ca banuiesc ca nu am cu sa-i tin la mine, nu o sa am decat camasa aia a lor...oare il lasa pe el langa mine sa vada cui trebuie sa-i dea?si am vazut si eu spitalul, am fost la cursurile prenatale si ne-a facut un tur, arata chiar bine, sa stiti!! fata de ce am vazut in alte parti...eu nasc cu Dr Hamid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Nilufera, nu o sa fii doar cu camasa, eu am avut tot bagajul la mine. La dr poti da cand vrei tu, si zilele urmatoare, dar restul ies din garda.........

Zaizak??

Elena, dau pm.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput