Buna si eu sunt tot moldoveanca si din 2006 mi-am propus sa fac un bebe am inceput cu analize, monitorizari, clomifen timp de 3 luni cu doze diferite, eu zic ca am obtinut o sarcina pe care am pierdut-o la inceputul saptamani a 6 a desi in saptamana a 5 aflasem ca sunt insarcinata in urma tratamentului cu clomifen uni doctori zic ca nu ar fi fost dar eu avut si alte semne plus teste pozitive si sange la fel asta a fost anul trecut in iunie-iulie,iar anul asta in luna feb am facut tratament cu gonal si estromfen deoarece am schimbat si dr si cel nou mia zis ca am pierdut din cauza endometrului era subtire. Iar acum nu vreau sa mai fac nici un tratament sunt in pauza. Dar totusi luna asta am facut niste teste de ovulatie si intr-o singura zi mia iesit pozitiv si normal prestare iar pe vineri astept rusii si nu prea stiu cum sa ma detensionez sa imi iau gandul de la asta pentru ca mi-am dat seama totul e pe baza de stres, imi doresc atat de mult incat nu vrea sa vina. Si de aia am zis sa vb cu voi.
HALLO BINE AI VENIT!Si eu sunt in asteptare pana pe 4 aprilie Hmm ,sfaturi cum sa faci sa te detensionezi ,cam greu.Eu citesc pe aici pe forum despre fetele care au reusit sa vada cele 2 liniute magice si imi fac sperante ca poate pe 4 asteptariile imi vor fi rasplatite si
vine si la mine.Intra la aspirante optimiste<20 si poate mai uiti sau poate te molipsesti si tu cu burtica
ceau Aly si eu tot in 3 aprilie trebuie sa_mi fac un test sa fie si la tine si la mine ci II liniute
tu ai urmat ceva tratament?? ceva simtome???
va rog sa continuati discutia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135171
succes tuturor!
Roxana