INSEMINARE [35]
Raspunsuri - Pagina 14
sophie76 spune:
Alexa, eu cred ca in mod sigur esti insarcinata, de teste fals negative am auzit, dar fals pozitive nuprea, asa ca FELICITARI si tinem pumnii sa fie totul bine pina la capat
csana, evanescense inteleg perfect prin ce treceti, si pe noi lupta pt bebe ne termina toate resursele psihice si materiale , cel mai important e sa raminem optimiste ,sa gindim pozitiv si mai ales SA NU UITAM SA NE BUCURAM DE VIATA!!!! ca pt mine, cel putin ultimii ani au insemnat doar multa munca pt a cistiga bani si a avea resurse financiare pt medici si tratamente, dar am uitat sa asigur resurse si sufletului meu, am uitat sa zimbesc, sa savurez bucuriile cotidiene cred ca am uitat sa traiesc si sa ma bucur de ceea ce am, rog iertati-mi dizertatia
, capul sus se pare ca se mai intimpla si minuni!
la toate fetele !!
sophie
sarrah spune:
buna,
felicitari alexa ! fa un bhcg si o sa vezi ca esti gravi !
succes tuturor, sa va impliniti visul cat mai curand !
cosicel
evanescence spune:
sophie ai asa dreptate...efectiv am uitat sa traiesc si sa ma bucur de ceea ce am....asta vreau sa fac de acum inainte fie testul pozitiv sau negativ trebuie sa ne chinuim sa vedem partea buna a lucrurilor si sa nu uitam de noi....sa ne mai permitem cate ceva,sa iesim in oras etc si sa facem dragoste cand avem CHEF ![]()
Csana chiar m-ai visat ???? doamne ce frumos ar fi daca s-ar implini visul tau...sper ca visez si eu cu tine daca se intampla minunea

ruxandra draga
ma bucur ca mai scrii...si merci pt incurajari dar asa ma apuca si pe mine inainte de CM sau test sau tot asa mi-e de frica si de aceea m-am gandit toata ziua si am zis ca nu ma mai las doborata fie ceo fii...viata merge inainte sau trebuie sa mearga .
Sper ca la tine e totul ok? mai baga nasul aici....eu sunt la birou toata ziua cu nasul in acte si cand am timp ma bag pe DC am devenit dependenta 
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
dankutza spune:
Evanesence
Si eu ar trebui sa fac un test pe sambata, duminica. Dar ma gandesc sa mai astept. Prima data am facut dupa 23 de zile. Mi se pare ca ar exista niste semne. Usoare intepaturi pe jos, sani durerosi si parca mai mari, un pic ametita, un pic somnoroasa, foame (dar asta poate fi si de la hormoni) dar sper sa nu fie nebunia din capul meu. Asa ca astept...
Alex fuga la Bhcg. Suntem cu toate, cu ochii pe tine.
Pupici
maria-ileana spune:
Alexa, felicitari! Sigur esti gravidutza.
Sophie, cata dreptate ai! Trebuie sa nu uitam de micile bucurii ale vietii... mai ales acum, ca e primavara si natura e asa de frumoasa...
Evanescence iti tin pumnii!
Sensibila, Cosicel, Profa ce mai faceti?
Dankutza, iti doresc sa vezi doua liniute peste o saptamana! Doamne ajuta!
Andreea-Dana, astept vesti de la tine. Cum a fost la testul beta hsg de azi dimineata? Ce ti-a mai spus prof?
evanescence spune:
dankutza
sa vedem care face prima
test ca mi-e frica de mor...te astept cu un rezultat bun II ai inteles!!!!!
Nu stiu daca am curaj la mine e Invierea Sambata sunt Catolica si vreau sa simt si eu bucuria sarbatorilor nu sa plang in camera 3 zile de test negativ....mai bine nu fac,gata m-am hotarat astept pana luni macar ![]()
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
carla_2008 spune:
M_Alexa,eu sunt sigura ca e bebe
,dar cum te simti?fa si un bhcg.Oricum Felicitari!!!!!
Sophie subscriu la ce ai spus tu si muuulta bafta!
Evanesence,am scris pe aici zilele trecute ceva,citeste sau uitat-te la "The Secret".si nu doar tu,toate.nu e o prostie,nu e vrajeala,sunt lucruri palpabile.Sa nu te mai stresezi,sa nu te gandesti deloc negativ.Ca nu ajuta la nimic.Noi suntem aici ca sa ne sustinem una pe alta si cred ca exemplul Alexei ar fi unul foarte motivant ca se poate orice ar fi.Cum vrem sa avem un bebe si sa si avem grija de el ,daca noi nu suntem puternice si ne lasam doborate la fiecare esec?poate nu va place ca sunt asa directa dar vreau sa va vad pe toate la odisee si sa dezbatem chestiuni de nastere,scutece si biberoane,nu de tratamente!!!Deci va rog Evanescence si Dankutza,va asteptam zilele astea cu teste pozitive!!!!
Evident si pe celelalte,dar voi ati fi primele.
Csana si eu tot de Pasti(Pastele Ortodox),cam a doua zi,fac test.Sa vedem care anunta prima 2 liniute!Bafta!
Pupici la toate!!
bubu30 spune:

buna fetelor
sunt fff suparata

am fost azi la eco si aveam un folicul de 16/17 mm.
Doctorul a zis ca ar trebui sa fac maine seara pregnylul (pana atunci sa mai creasca foliculul)si sambata sa fac inseminarea, dar avand in vedere ca sambata nu este in localitate sa fac totul mai repede cu o zi.
Deci, in seara asta la 10 am facut pregnylul desi dimineata foliculul era doar de 17.
Va rog pe cele care ati facut mai multe inseminari sa imi spuneti daca ati facut vreodata inseminare cu folicul asa mic. Sansele mele sunt cam nule, asa e? Sa mai sper???
M_Alexa spune:
Fetelor, ati avut dreptate! O SA FIU MAMICA!!!!!!!! Am rezultatul Bhcg in mana si inca nu-mi vine sa cred!!!! Este 860.5 mUI/ml. Este sarcina si chiar intru in saptamana a patra.
Sunt foarte fericita si va multumesc pentru incurajarile si felicitarile voastre!
Sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului si pe voi, ca stiu prin ce treceti!
Vreau sa va spun ca sarcina asta s-a intamplat atunci cand ne cam piedusem speranta. Doctorii nu mai vedeau decat FIV sau Inseminare cu Donator. Dar, ceea ce s-a intamplat a fost pur si simplu O MINUNE DE LA DUMNEZEU!!!
Aveti incredere in Dumnezeu ca El e mare si bun si nu uita pe nimeni!
Va
pe toate si sper ca si voi sa aveti parte de acasta bucurie pe care o simtim noi acum!!
Urmeaza sa merg la control saptamana viitoare si sa vedem ce zice si doctora. O sa va mai tin la curent!
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
ruxandrab spune:
M_Alexa FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!
http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png