Strumfi de iul-aug 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 20
ddanagh spune:
Eu mi-am bagat picioarele, ca nu imi ridica nimeni statuie si de la 20 saptamani am stat acasa. Mi-am tot bagat medicale. Bine, la mine era nasol cu masa, toata ziua reuseam si mancam 2 gogosi. Lucrul cu oamenii e f nasol cand esti insarcinata, nu prea il intereseaza pe client ca esti insarcinata.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Stiu ca s-a mai discutat si anul trecut insa nu strica alte pareri: ceva pareri de hotel pe litoralul romanesc adecvate copiilor?????? Noi anul trecut cu Daria am fost la pensiunea 'la dinamo' de la 2 mai. Super fain. Gradina mare, mare, loc de joaca cu de toate pt bebelusi de la chicco, insa e nasoala statiunea in sensul ca nu prea ai pe unde sa te plimbi seara cu carutul. Am incerca si altceva.
In afara cu ea parca nu am merge. Ma gandeam sa mergem cu ea la noi, sa fie aproape de casa, fara avion si la turcaleti sa merg doar cu sotul, sa ne mai regasim si noi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
loredana_76 spune:
Buna.
Sanatate multa Carla,sa va faceti repede bine.Tare nasoala gripa asta si noi am tras 2 saptamini cu ea si David a luat 2 ture de antibiotic.Parca nu a fost niciodata asa de rau.
De vorbit cu siguranta or sa vorbeasca,noi sintem la stadiu ca nu pot sa-l mai opresc.daca i se pare lui interesant un cuvint il zice de 10.20 de ori si pina nu-l repeti si tu nu se opreste.
.
La servici si eu am fost pina in ultima zi de ma intreba toata lumea da nu nasteti? Ba da ,nasc dar mai am niste probleme de rezolvat pina atunci.si am plecat de la servici la i si am nascut la 8 seara.
.
Si noi vrem in concediu,nu stiu unde ,poate la noi dar sa gasesc ceva o pensiune cu curte si verdeata sa se si joace ,sa faca si de mancare sa nu alerg pe la terase.Daca aflati ceva dati de stire.
O sa pun si eu cateva poze noi.
musso17 spune:
ca tot vorbeati de vacante eu vreau sa ajungem la iza si mara,sper sa nu gresesc,este in maramures,mi-e teama de drum,cam mult,daca pana la iasi sunt 600,mai punem 200..mda,vedem..oricum stiu ca e o pensiune dintr;aia de povesti,cu un plai in spate mare de cateva hectare,iarba,flori..deci fii-miu poate zburda in liniste.
loredana_76 spune:
Musso noi plecam weekendul viitor la Cheile Gradistei.Pare frumos din poze,verdeata,aer curat.loc de joaca pt copii,piscina.Iti spun cum a fost cand ne intoarcem.Eu asa multi km nu ma incumet sa plec la drum cu David ,ca nu cred ca ar sta in masina,chiar daca am face opriri dese.
Am pus is eu cateva poze de duminica din parc.am fost in Carol si tare frumos mi se pare ,fata de alte parcuri.
Voi i-ati tuns pe strumfi la frizer ? ca l-as tunde deja are o claie fara nici o forma,da n-am idee daca il pacalesc.
mamiCamelia spune:
Buna fetelor. Eu n-am mai dat de multa vreme pe aici, dar indraznesc totusi sa va mai citesc din cand in cand, asa, pe nv... Burtica mea a inceput sa se faca simtita, a miscat bebe doi inca de la 14 saptamani. Acum mergem pe 17 saptamani si in sfarsit am inceput sa mananc. Am 45 kg, s-a mirat si dr ca atat aveam la primul control. Tensiune mica. M-a bagat pe niste vitamine. Eu sunt aschie dar bebe e hiper activ. BebeLuca are deja 1.8 luni...Doamne, cand s-a marit asa oare. Are 11,500 kg si 85 cm. Acum e tuns 0 de 3 zile ... sunt surprinsa de fata lui in fiecare dimineata. Cand l-am tuns, isi vedea parul cazand si la un moment dat a zis "peu" mangaindu-se pe cap... Speram sa creasca pana vine soarele ala puternic. E sanatos, mananca bine, a avut nitel nasul ocupat dar altceva nimic, asa ca... am scapat usor. In burtica inca nu stim ce purtam, sper eu fetitza dar n-a vrut sa ne arate. Vedem pe 28 aprilie la morfologic... Habar n-am cum o sa ma descurc cu doi ... sunt panicata rau. N-am spatiu suficient, mi s-a stricat caruciorul si tre sa iau altul, Bebeluca doarme obligatoriu in patutzul lui de care e f atasat.... Doamne cate probleme o sa am... de curatenie nici nu m-am apucat, ... of of, mai mai.
violetan spune:
Cami, ai sa vezi cum o sa se aranjeze lucrurile cand vei naste
. Ma bucur ca sunteti bine 
Georgi, tare daca mergeti in vacanta. Laur face urat in masina si pana la colt ca tot vrea sa deschida usa si sa se dea jos...n-am curaj inca.
Pup toate fetitzele.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Loredana, drum bun si distractie`maxima!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
loredana,distractie placuta,suna bine,sa ne pui si poze.sa-ti traiasca baietelul,frumos foc...am ramas uimita de parc,in sens pozitiv.
vio,si mie mi-e teama,am fost cu el pana la plaiul foi,langa zarnesti,destul de mult,am oprit de doua ori..dar eu stiu acum,vedem.