Strumfi de iul-aug 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna, feteleeeeeee! La nanica sunteti?

CarlaV, sanatate multaaaaaaaaaaaaa si putere.

Noi am dat o fuga la malul marii. Alexia a adunat meci multiiiii, dar care au mirosit cumplit tot drumul de intoarcere. Cu toate rugamintile nu a renuntat la ei si parca si acum am in nari mirosul acela.
Am fost surprinsa ca Ilinca a recunoscut locurile si ii indica sotului pe unde trebuie s-o ia. A facut progrese in vorbire si cel mai mult imi place cum zice bunica, adica...buia.

Mie imi merge calculatorul cumplit de greu si nu mai reusesc sa intru pe cat de des as vrea. In rest? Dupa gura asta de aer sarat, continui curatenia generala.

Unde vreti sa va petreceti sarbatorile care se apropie?

Vio, ce fericita trebuie sa fie sora ta cu 3 copii. O mamica implinita si o familie frumoasa. Daca tot veni vorba, cred ca cel mai potrivit cadou pt sot sunt sora ta si copiii. Iar ca sa nu uite sotul clipa, ar trebui sa cumpere o funda mareeeeeeeeeee sau cativa metrii de organza si sa faca o funda mareeeeeeeee cadoului. Cred ca ar fi frumos. Sa le dea dumezeu multi ani impreuna!

Va doresc o noapte frumoasa si sanatate multaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza si multumesc mult fetele pt gandurile voastre frumoase!

Carla, ce mai faceti? Cum va mai e?
Oaana, bravo, bine ca esti mai bine!
Cafera, ce k lumea ca ati fost la mare! Si mie mi-e tare dor!!

Revin mai incolo poop toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
carla,si-a facut antibioticul efectul?
vio,pai ce mai stati,tzup in masina si veniti la mare...eu abia te astept la cotitura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!!!!!!!of cat de greu m-am trezit azi dimineata!
cafera, sugereaza-i sotului si poate iti cumpara un computer nou.......asa, ca cadou de paste!ca prea rar treci p-aci .

vio

noi de paste stam acasa! o sa vina mama la bcuresti si vom petrece sarbatorile impreuna.....cred ca mi-ar placea sa ma duc undeva unde sa-mi puna cineva mancarea in fatza si eu sa stau ca o cucoana sa nu fac nimik, dar.............vrabia malai viseaza! in rest toate bune. sambata am fost la nasha si am mancat carnati afumati si slanina afumata de baia mare, asezonata cu ceapa verde si telemea de casa.....din pacate la palinca nu m-am bagat ca eram "ivan sofer"! apropos de asta am inteles ca in weekend undeva la piata cosbuc, in spate langa piata de flori, se organizeaza un targ taranesc unde sunt o gramade de produse traditionale. . crad ca de acolo o sa ma aprovizionez de paste

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata de la mare!

Carla, imi pare tare rau sa vad cat te chinui si ce rau a facut Sabi! sper ca este mai bine si voi , la fel! va doresc insanatosire grabnica!

Mychy, sa dea DD sa-l tina, ca vad ca-l tine, asa, in mare! azi a dormit dupa ora veche, deci s-a trezit la 06.00 pt lapte si am dormit amandoi ca 2 valize pana la 09.00! si tati m-a lasat sa dorm, ca i-a fost mila, auzi...si cine a ajuns la servici la 10.00??!
Nico, sa stii ca si Filip da trezirea la 06.30-07.00 de cele mai multe ori, mai ales vara! de-aia si sunt asa fericita ca dorm zilele astea, nici mie nu-mi vine sa cred! va doresc si voua acelasi lucru, chiar si pt scurt timp, ca nu stii niciodata cat tine minunea!

Cafera, sa va fie de bine plimbarea la aer sarat, ca de curat nu-mi vine sa zic!..dar data viitoare poate ne semnalizezi si pe noi, facem cu totii o plimbare pe faleza!

Noi de Pastele Catolic suntem la prietena mea, in Germania, toti 3 pt o saptamana , apoi Pastele nostru il facem acasa, probabil la socrii si cu ai mei parinti sau umblam din casa in casa..depinde de vreme. Sper sa fie cald, sa mergem la casa de la tara ca e o linistee, si frumos si gradina ..facem masa mare afara, pe terasa.....hai ca visez prea mult deja!
Din capitolul realizari profesionale: Am aproape 10 zile libere in plus, pt ca am program de 6 ore cfm contractului colectiv de munca , pana face Filip 2 ani, si de cand m-am intors am stat mereu mai mult de 06 ore, asa ca acum imi permit si=mi iau 2 saptamani de concediu de Pasti!mai stau si eu cu puiul meu acasa!

peseu: de vineri, am zgomot de fundal la birou, respectiv un pickamer care taie trotuarul din fata biroului si au ajuns abia la 1/2 drumului..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Neatza!

Multa sanatate Saby!
Noi suntem binisor, o cam chinuie dintisorii pe Soph ceea ce uneori ii da niste stari de-ti vine sa fugi in lume dar pe urma iar e de-o dulceata de uiti momentele pline de nervi.
Cand mergem la Baie ii zicem la Soph "privacy" si a invatat ca nu are voie in baie dupa noi, daca nu-i zici intra dupa tine ca buldozerul. Joi cand am ajuns acasataica-su se pregatea de mers la sc si ea era in baie si demonta cantarul. Taica-su merge la ea explincandu-i ca mai avem nevoie dee cantar, sa se joace cu jucariile ei la care se ridica fiica-mea in picioare il priveste in ochi pe taica-su si indreapta aratatorul catre el si-i zice foarte serios si apasat: "daddy, paishii" (daddy,privacy) si-n secunda doi ii si inchide usa in nas. Am crezut ca murim de ras...
stiati ca la frunte ii mai zice si "futi"?
Azi dimi am fost la dr si mi-a confirmat ca bebe e foarte jos, dar asta nu ins ca nasc azi maine dar totusi sper sa nu nasc dupa termen.
Sambata trecut a fost o fetita la noi sa se joace cu Sophie si marti m-a sunat maica-sa sa-mi zica ca are varicela. Eu neavand imunitate ma pot astepta sa ma pricopsesc cu varicela ceea ce nu ar fi asa de grav ca inte sapt 13-20 de sarcina dar nici o fericire....mai ales ca probabil m-ar baga la cezariana daca ar fi afectata zona intima (nici nu vreau sa aud de cezariana). Plus ma gandesc ca nici n-as putea tine bebele in brata sau sa-l alatez ca nu cumva sa i-o pasez Asa ca am decretat cu doctorita ca n-are ce sa se apropie varicela de mine sau de Soph in viitorul apropiat...pana va fi bebe capabil/a sa-i faca fata. Nu va imaginati ca traiesc cu grija ca-mi pica drobul de sare in cap dar m-a intristat.
Inainte de-a pleca m-a felicitat doctorita ca tratez perioada de sarcina ca pe una de normalitate nui ca una de boala. Am apreciat ca a vrut sa fie sigura ca plec cu moralul ridicat.
O saptamana frumoasa va doresc!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor!

am dat o tura pe afara si acum am culcat-o pe Mara ... sunt peste 20 de grade afara , vremea asta e nebuna, ma gandeam eu ca vine direct vara

noi am avut un week-end frumos, sotul a fost plecat la un curs asa ca sambata a trebuit sa facem noi prezenta la munca voluntara. David a fost harnic, el a greblat, Mara a fost cu maturatul si eu am ajustat tufele de trandafiri si iasomie. ne-am simtit tare bine, la pranz au mancat ca lupii, le-a prins bine miscarea
abia astept sa incepem lucrul la gradina, deocamdata m-am aprovizionat cu seminte

de Paste cred ca vom sta acasa, in familie si pe la prieteni, la "stropit" . vom pleca doar de 1 mai, la Poiana Brasov

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

noi de paste stam acasa! o sa vina mama la bcuresti si vom petrece sarbatorile impreuna.....cred ca mi-ar placea sa ma duc undeva unde sa-mi puna cineva mancarea in fatza si eu sa stau ca o cucoana sa nu fac nimik, dar.............vrabia malai viseaza! in rest toate bune. sambata am fost la nasha si am mancat carnati afumati si slanina afumata de baia mare, asezonata cu ceapa verde si telemea de casa.....din pacate la palinca nu m-am bagat ca eram "ivan sofer"! apropos de asta am inteles ca in weekend undeva la piata cosbuc, in spate langa piata de flori, se organizeaza un targ taranesc unde sunt o gramade de produse traditionale. . crad ca de acolo o sa ma aprovizionez de paste

"mai avem nevoie si de iarba......"

M-ai terminat cu salninuta, si ceapa, si telemeaua, si carnaciorii (adevarati nu imitatie ca aici). Cand eram in Ro nici nu ma atingeam de salaninuta dar acum e pur si simplu delicatese pt mine mai ales in primele 2 luni dupa ce-i afumata (nici n-am si nici n-am voie ca-i cruda asa ca precis n-a fost buna zici tu num asa ...is acrii strugurii). Vorbesc de cea de casa facuta de ai mei In loc de telemea imi cumpar feta frecvent, carnaciori eventual spanioli ca cei irlandezi ii mananci si nu stii de fapt ce mesteci, doar a carnatzi nu au gust. Normal ca ei si-i lauda ca-s cei mai cei.

Vineri am fost sa ma tund ca nu ma mai suportam cu latele ce le aveam si ma gandeam ca mai rau de atat nu pot arata. Gresit!!!! In loc sa arat mai supla si mai tanara arta mai batrana si mai grasa....si-am mai si platit pt tunsoare. E ABSOLUT ORIBILA!!!! Sambata am fost in oras si-am constatat ca toate babele is tunse ca mine. Sotul mi-a zis ca arat de parca as avea o casca in cap, mai motor imi lipseste. Eh uite asa cand ma uit in oglinda nu ma mai apuca depresia ca-s grasa ci ca-s tunsa aiurea si arat ca Ciuma Padurii.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Timi, urata treaba cu varicela. tu nu ai avut in copilarie?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput