Inaltime gard intre proprietati

Inaltime gard intre proprietati | Autor: catrinik

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am si eu o problema legata de un gard intre proprietati: acum este un gard de sirma de aprox 1.70 m inaltime. Vecina mea vrea sa-si construiasca un gard opac de 2.5 m pe terenul ei.
Eu am o curte foarte mica ( mai mult o alee de 4 m latime ), iar soarele si lumina vin prin gard, deci inaltimea asta ma afecteaza direct.

Nu cred ca are vreo autorizatie de constructie.

Are nevoie vecina mea de acordul meu?
Am tot citit ceva de un studiu de insorire, dar nu reusesc sa aflu mai multe detalii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu am construit recent casa; in certificatul de urbanism, mi-a cerut proiect pentru gardul intre mine si vecin, precum si pentru gardul de la strada.
Cred ca ai putea pune o intrebare la Primaria de sector, serviciul Disciplina in constructii. O poti face verbal (ca informatie) sau scris, astfel ai si un raspuns oficial.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliass spune:

inaltimea maxima a gardului permisa este de 2.5m. Asa mi-a spus arhitectul, ca si noi ne-am lovit de aceiasi problema. Dar trebuie sa aiba autorizatie pentru asta dar nu are nevoie de acordul tau ca vecin. Face ce vrea pe trenul lui atata timp cat are acte in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliass spune:

era terenul nu trenul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Multumesc mult pt raspunsuri.

Mergi la inceput