Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!- cap 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ingres , viata mi-a dovedit ca Dumnezeu exista .

multe necazuri se intampla in viata noastra

pe moment suferim , stiu ce inseamna sa ma doara sufletul , da, exista si aceasta durere , nu te doare nimic in afara de suflet , dar doare rau :(

din pacate numai cu trecerea timpului intelegem de ce s-a intamplat ce s-a intamplat

iar moartea unui copil poate sa treaca o viata si sa nu o intelegi

dorul e cel mai greu , e durerea sufleteasca la maxim
Dumnezeu sa te aline .
diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Diana, intradevar, durere sufleteasca la maxim...eu nu cred ca voi reusi vreodata sa inteleg "de ce?"
Iti multumesc si te imbratisez cu drag,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

carmen, mi-era dor de tine, scrie-ne mai des nu stiu ce sa-ti spun, fiecare mesaj al tau ma impresioneaza... te pup, scrie-ne si spune-ne de tine, de roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ingres - multi - multi de tot

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingres

Diana, intradevar, durere sufleteasca la maxim...eu nu cred ca voi reusi vreodata sa inteleg "de ce?"
Iti multumesc si te imbratisez cu drag,
Carmen

http://www.slide.com/r/YC8IN8nb6j8bUv90TrY92mxfF14-zaxG?view=large

nici eu nu inteleg de ce

problema este ca nu stim ce sa facem cu dorul dupa cel iubit
eu nu cunosc vreo solutie la asa ceva ...
cand am simtit ceva greu ... , pana la urma am zis , nu am ce face , sa ma las dusa de viata , de val, de Dumnezeu , si am lasat intrebarea "de ce?" pentru ca nu aveam raspuns la ea

fii alaturi si cu cei ce te iubesc , atat, diana

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ingres, Mihai este cu tine in fiecare vis... fii alaturi de fatuca ta minunata si iubeste viata. Esti o femeie tare frumoasa... te imbratisez cu multa simpatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ingres, ma bucur ca ai scris si esti sanatoasa! Ma bucur ca iti "ocupi" timpul cu Roxana, care este o fata foarte frumoasa si delicata (din poze asa reiese!)!
Ar fi poate mai indicat pentru voi, in conditiile actuale sa plecati in Germania, mai ales ca aici haosul abia a inceput si nu se stie cat va dura...Roxana e prea tanara ca sa poate lua o decizie dar tu esti cea care trebuie sa pui in balanta ce e mai bine pentru ea dar si pentru voi!
De cate ori ma uit la pozele cu Mihai al tau, m-i se umezesc ochii si imi amintesc de persoane dragi mie care nu mai sunt pe lumea asta tot din cauza acestei boli, Doamne ce dor imi este de Raducu...incredbil sentiment!

Mergi la inceput