Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!- cap 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
CAPITOLUL 1
CAPITOLUL 2
Ingres scumpa, povestea de mai jos e pt tine :
Odata o femeie si-a pierdut pruncul. Avea mare credinta in D-zeu si dupa acest eveniment dureros mereu plangea si Il intreba in rugaciuni pe D-zeu, de ce a permis sa i se intample asa ceva?....Dar intr-o noapte femeia a visat ca era in cer printre un grup de copilasi si fiecare avea in manuta cate o lumanare aprinsa...doar unul statea intr-un colt si plangea....acel copil a atras-o fff mult...ca un magnet....era ceva special in el ...s-a apropiat de copil si l-a intrebat de ce plange? Iar copilasul i-a raspuns: plang pt ca tu esti mamica mea si de cate ori tu plangi mie mi se stinge lumanarea si nu pot sa ma alatur celorlalti copii; te rog mamica nu mai plange, nu-ti dai seama ca lacrimile tale imi sting lumanarile..?...Visul i s-a parut atat de real incat din acea zi femeia nu a mai varsat o lacrima! Si mereu ii aparea in vis un copilas care radea si era fericit!
_____________________________________________________________________________________
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
Raspunsuri
Tzuni spune:
Ingres, asteptam poze din Germania!
_
CINE VREA SI CINE POATE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingres/ingres.jpg)
ingres spune:
Tzuni, iti multumesc din suflet pentru capitolul nou deschis, imi cer iertare ca nu va pot raspunde la mesaje dar sunt "daramata".
M-a chemat directorul sa-mi spuna ca mi se desfiinteaza postul si sunt f necajita.
Bertha, la Romtelecom lucrez...pentru inca vreo 5 zile...telefoanele publice erau specialitatea mea si raspundeam de toata Regiunea Oltenia...
Sunt f ravasita si chiar nu ma asteptam pentru ca de vreo cativa ani incoace ne-au tot "nimicit".
Rox e f afectata...
Cand voi fi un pic mai bine am sa pun si pozele...
Va multumesc!
![](images/user_woman.png)
Andrada spune:
Ingres tare rau imi pare.
Nu te intrista prea tare si incearca sa depui CV-uri pe unde apuci.
Tin pumnii si te imbratisez.
Vino cind mai poti sa ne mai spui de tine,
A
Tzuni spune:
Ingres, imi pare tare rau
Dar nu dispera: asa cum ti-a spus Andrada, depune-ti CV-uri peste tot pe unde stii. Si ca solutie de rezerva, gandeste-te ca pana iti gasesti ceva ok de munca, sa te faci...bona sau asistent maternal. Copiii intotdeauna vor avea nevoie de suflete frumoase ca sa aiba grija de ei! Bafta si sa ne tii la curent!
_
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
bertha spune:
Ingres, of, ce rau imi pare! Asa e, la Romtelecom au tot "subtiat" personalul.
Au dreptate fetele, depune-ti CV-ul peste tot pe unde se poate, cine stie de unde sare iepurele. Stiu din experienta ce iseamna sa n-ai serv in Craiova, nu-i ca-n Bucuresti, insa trebuie sa fii optimista, asta-i primul pas. Si nu e de neglijat deloc ideea de a fi asistent maternal, ofera avantajul ca petreci mult timp acasa, alaturi de familie, insa e si f solicitat.
Curaj!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
hcclara spune:
Carmen imi pare tare rau pt postul tau, sa dea Domnul sa gasesti repede altceva, fetele te-au indrumat ft bine! sa ne tii la curent.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingres/ingres.jpg)
ingres spune:
Va multumesc pentru sfaturi si incurajari, mi-a fost foarte greu in primele zile si trebuie sa recunosc ca nici acum nu ma simt foarte confortabil dar momentan sunt ocupata si cu licenta, am terminat colegiul universitar de 3 ani si in 2007 m-am dus la continuare de studii la Fac. de Automatica, acum in vara voi avea licenta si sunt destul de "prinsa", doar ca nu sunt in stare sa ma concentrez atat cat ar trebui si mi-e greu, deci pana prin august nu-mi voi cauta nimic de lucru, dupa...voi vedea in ce parte o voi lua.
Sunt "multe" care vin acum peste mine...peste 2 saptamani il pomenesc pe Mihaita de doi ani si Liviu nu va putea veni, voi fi singura si mi-e inima grea, cumplit de grea...ar fi trebuit sa-i fac majoratul, ar fi implinit 18 ani...
Nu stiu daca voi fi in stare pentru ca simt ca ma lasa toate puterile,nu stiu cum sa mai gandesc...
N-am reusit si nu voi reusi niciodata sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu-l mai am...
andaluna spune:
draga Ingres, scumpa mea, nu ne cunoastem, iarta-ma ca intervin inopinat. M-ai impresionat incredibil si m-a miscat foarte mult povestea ta. Cred ca ar fi bine si frumos pentru tine daca ai sarbatorii cu colegii lui Mihaita majoratul lui?! Te cred ca ti-e foarte, foarte dor de el si ca nu te poti obsnui cu absenta lui...trebuie sa fie sfasietor...
andaluna
hcclara spune:
Carmen draga mea, sa stii ca si eu ma gandeam zilele trecute la Mihai, stiu ca la inceputul lunii mai ar fi fost ziua lui si imi imaginez ce e in sufletul tau...te imbratisez tare de tot si ma gandesc la tine!
Eu iti doresc ca sfintele sarbatori de Pasti sa iti aduca multa liniste si pace sufleteasca.
hcclara spune:
Carmenesti bine? m-am gandit zilele astea la tine, stiu ca ieri ar fi fost ziua lui Mihai si imi imaginez cat de greu iti este, te cu drag si ma rog sa va fie cat de cat bine.